Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Cestovní pojištění+asistenční služba

Autor Tomáš539 
avatar Re: Cestovní pojištění+asistenční služba
24. 05. 2026 14:58
Tak nechápu, Udělal jsem u AXA cestovní a autoasistence, zaplatil a přišlo do e-mailu jen cestovní!
Re: Cestovní pojištění+asistenční služba
24. 05. 2026 17:34
A četl si vůbec dokumenty? Ve smlouvě je uvedena u všech pojištěných osob autoasistence. Na konci smlouvy máš i rozsah pojistění, nejenom cestovního, ale i auta.
25. 05. 2026 13:44
JJ já jen u jiných vždy přišla i asistence a kartička, tady ne. Jen mě zarazilo když jsem to dnes zkoušel zadat znovu tak to bylo o 1000 Kč vícyawning smiley
26. 05. 2026 07:46
Poslední dobou jsem si vždy JEN na dovču udělal i havárko - začalo to 1 500,vloni už za dvojku a letos určitě více a tak půjdu za čtverku na celoroční havárko a už i vzhledem věku a to jak do mě nabuřil jeden příslušník jízdou přes tři pruhy a dnešní agresivitou řidičů a i tak se může stát ,že se to bude posuzovat jinak - mne důsledně zkoumali - alkohol,každou pneu vyfotili,zdravotní způsobilost...jako bych byl viník já či nepřišit spoluúčast
23. 06. 2026 12:51
Zkusil jsem nakonfigurovat pojištění auta na [www.europ-assistance.cz] ale nabízí mi to jen variantu komfort 15 dní za 1423kč
Nějak je to drahé.

.
.

_________________________Jirka_________________________
23. 06. 2026 14:50
Ano, podražili velice a furt na tom něco mění.
Zkusil jsem v květnu AXA cestovní a nabidlo mi to i auto. Podminky podobné jako EA, jen maji věkovy limit auta. Tyden 490 kaček a na nic se to neptalo, tj.RZ auta, co mám za auto atd. Jen zaškrtnuté okynko, že to chci.
25. 06. 2026 14:14
Autocare komfort na 15dnu s kodem AC35 za 1160
29. 06. 2026 10:53
Autocare očividně zahrnuje do ceny i stáří vozidla.
Pojištění Komfort 2.7. - 18.7. s kodem AC35 - 880 kč
29. 06. 2026 14:36
Hmmm, mnohdy je 25 let staré auto v lepším stavu, než třileté z firemni flotily.
30. 06. 2026 07:16
Zahajskej
To klidně být může, ale pojišťovna vidí ty čísla jejich plnění, takže v globale ta pravděpodobnost, že se vysype starší auto, bude rozhodně větší.
06. 07. 2026 10:59
Tak tu mám vlastní zkušenost s využitím Autocare. V pondělí 29.6. před 11 hodinou se nám v Bosně na cestě mezi Stolacem a Mostarem začalo z pod kapoty Renaultu Megane ozývat rachocení, jako když se táhne kus železa po betonu a rozsvítila se kontrolka dobíjení. Motor jinak běžel normálně, tak jsem opatrně dojel pár set metrů na parkoviště před průmyslovým areálem a jal se volat Autocare. Po 20 minutách čekání na telefonu jsem operátorce popsal problém, podle mapy jsme si ujasnili polohu, vytáhli z auta ležálky a knihy a posadili se do stínu za trafostanici. Asi za 45 minut přijela odtahovka, která nás odvezla do Renault servisu Guma M na okraji Mostaru (kolem 13 hod). Tam to poslechově zdiagnostikovali jako prasklý řemen alternátoru s tím, že oprava bude hotová zítra nebo pozítří. Tak znova volání na Autocare s požadavkem na náhradní auto, tentokrát 25 minut čekání na telefonu na spojení s operátorem. Tedy cca 13:30 zadán požadavek na náhradní auto, kterého jsme se po několika urgencích dočkali až v 18 hodin, tedy po 4,5 hodinách čekání (z toho 1,5hod jsme čekali na lavičce před již zavřeným servisem ve 35 stupních, naštěstí ve stínu pod stromy). Z porouchaného auta jsme si vzali jen nejnutnější podmnožinu zavazadel, protože jsme do poslední chvíle nevěděli, zda nám vůbec náhradní auto seženou nebo nakonec budeme volat taxi, aby nás dovezlo do Jablanice, kde jsme měli objednané následující 2 noci. V této fázi byla komunikace s Autocare dost špatná, pořád slibovali, že se ozvou, ale vždy po hodině jsem je provolával sám. Nakonec tedy náhradní auto dorazilo (zánovní Superb) a my pokračovali do Jablanice, další den si užili naplánovaný rafting na Neretvě a ve středu se vrátili zpět do Mostaru, koukli se na soutok Neretvy s Bunou, vylezli na Stjepan grad nad Blagajem, dali si oběd a procházku po starém Mostaru a odpoledne jsme dostali opravené auto zpět a vrátili náhradní (půjčení nás stálo jen 500Kč za projetý benzín). Při prasklém řemenu alternátoru se preventivně mění i rozvody, protože je přetržený řemen může poškodit. Celkem tedy servis za 11.000 Kč. Přišli jsme o jeden cestovní den a některé plánované zastávky, ale díky náhradnímu autu jsme mohli využít všechno zaplacené ubytování. Dojem z Autocare je tedy dost smíšený, sice nakonec splnili to, co měli ve smlouvě, ale trvalo jim to mnohem déle, než bych očekával. A komunikace taky nic moc. A to byl všední den ještě před hlavní sezónou.
09. 07. 2026 09:43
Kolik si provolal ? spinning smiley sticking its tongue out
09. 07. 2026 22:32
2x Vodafoní balíček Roaming na den mimo EU za 199Kč, takže celkem 398Kč
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 35
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.