Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Cestovní pojištění+asistenční služba

Autor Tomáš539 
avatar Re: Cestovní pojištění+asistenční služba
26. 03. 2025 10:36
30% Mají na pojištění na rok na kratší je 20%
Kód je stále stejný.
Takto mi to přišlo na začátku roku Máme pro vás slevu 30 % na AutoCare s kódem AC30.

AC30

.
.

_________________________Jirka_________________________
26. 03. 2025 10:43
Diky! chci to na rok.
28. 03. 2025 15:27
Jaké máte cestovní pojištění? Na europ-assistance.cz/ mají slevu 50% ale připadá mi to stejné jako loni s 20% slevouconfused smiley
Re: Cestovní pojištění+asistenční služba
29. 03. 2025 08:10
Dostaneš to lepší cestovní pojištení. Jiz jsem to zde psal. V podmínkách to nějak opomenuli. Takže cena ti může připadat stejná, ale více za ní dostaneš. Samozřejmě jen jako součást autopojištění.
30. 03. 2025 07:46
Ti co mate jedno auto v rodine (jako my, manzelka neridi) - jak resite eventualni problem s autem (nepojizdne auto + cekaci doba na opravu)?
Z tohoto duvodu jsem si minuly rok zaplatil celorocne pojisteni autocare (s nahradnim vozem po dobu 15 dni). Jak to resite resp. jak se na podobnou situaci "pripravuejte"? Zajima me to obecne, nejonom cesta do HR, ale i bezne situace v CR.
30. 03. 2025 18:43
Pokud máš auto na dojíždění do práce, tak půjčit....rodiče, sourozenci. Pokud ne, tak se prostě bez něj budeš muset obejít. Slušný servis, pokud ráno dodáš, tak buď ještě ten samý den, nebo nejpozději druhý den vyzvedneš hotové. Jakmile se jim to tam válí týden a nevědí, kdy to bude hotové, tak změnit.
Na druhou stranu, dománost bez dvou aut je dnes pomalu podezřelásmiling smiley
31. 03. 2025 11:53
31. 03. 2025 15:56
No nevim. Moje zkusenost je takova, ze kdyz nekde do servisu volam, nabidnou mi termin tak nejdriv za tyden spise za dva. A to nedejboze abych se netrefil do prezouvaci sezony nebo do prazdnim. A kdybych k tomu chtel nahradni auto....
Kupovat si dalsi auto do rodiny, proto aby bylo k dispozici kdyby nahodou... proto mi dava vetsi smysl platit treba to pojisteni autocare premium na cely rok, kde je k dispozici nahradni vozidlo na dobu 15d.
31. 03. 2025 21:15
A není to náhradní vozidlo jen v případě poruchy na cestě? Při běžném/údržbovém servise to asi neplatí.
Řešením je pak si třeba auto půjčit za prášule. Bolt a jiní, teda pokud nebydlíš v nějakých Prdelákovicích, kde to asi nejde.
Když už jsem u toho Boltu, jakmile to vidím na silnici, jsem hodně ve střehu. Mladí nemají na auto, s čerstvým řidičákem.si půjčí pašíka s dvoulitrem a není s tím schopen ani odjet od chodníku. Minulý týden mě takový expert málem sestřelil, prostě dal blinkr a jedééém, zrcátka nic. Když jsem zalehl klakson, tak to strhnul doprava, do zaparkovaných aut.
28. 04. 2025 19:19
Koukám, že nám autocare nějak zdražil. Vloni jsem měl celoroční pojištění premium se slevou za cca 3500,-. Letos chtějí 4890,- (to je už po 30% sleve)...
28. 04. 2025 19:37
Moc se mi líbila jedna věc z toho jejich pojištění - "pokračování v jízdě". Tj. když se auto porouchá (nebo dojde k nehodě, prostě auto je neopravitelné) na cestě "tam", auto které přijede po váš automobil, vám přiveze auto z půjčovny v ČR a vy můžete pokračovat v cestě...
Nemáte někdo nastudovaný jak to je u jiných pojišťoven? Celkem jsem si dal námahu a některé věci si s nimi detailně probra, ale teď když cenu zvedli, nevím jestli do toho zase půjdu, 5t mi už příjde moc.
28. 04. 2025 23:21
Tak to je tedy už pořádná darda. Já ji přes svého pojišťováka v únoru měl ještě do 2900Kč.Kupuji tuto asistenci docela pravidelně i když mám havarijko a záruku k novému autu.Moc se na ni nespoléhám,ale co kdyby..
29. 04. 2025 05:33
@pawe, bavime se o AutoCare (EuropeAssistance) ve verzi Premium na celý rok?
29. 04. 2025 12:37
Ano ,za toto Autocare3 premium pojištění na 365 dnů jsem 5.2.2025 platil přesně 2850Kč.. S pojišťovákem jsem řešil havarijní a on mi řekl, že se poptá i na tohle. Ale tehdy byl ten základ mnohem nižší..
29. 04. 2025 12:50
Mozna to navysovali.
Ja jsem se ozval, poslali mi nejakou slevu, vyslo to pak na cca 4t. Co taky neni malo, ale potrebuji to uz ted, nejak jedeme, a nemam jinde pozjistovany jak to tam funguje.
11. 05. 2025 10:54
Tak stále ještě přemýšlím jaké vybrat cestovní pojištění, co jste vybrali?yawning smiley
11. 05. 2025 19:27
Máme cestovni pojištění od Axy to nejvyšší na celý rok s 50% slevou za 300kč měsíčně a nějaký drobný. Zatím nevyužito.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 39
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.