Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Dálnice nebo jinudy???

Autor Hony 
Re: Dálnice nebo jinudy???
09. 03. 2025 11:50
Zdravím, má niekto osobne skusenost s trasou Postojna - I.Bistrica-Rupa-Opatija? Alebo lepsie klasika
Zahreb-Rijeka-Opatija? Vdaka
09. 03. 2025 14:08
Zdarec, sice to z Postojny do Opatije zpomalí ale zase ušetříš za mýto v Hr, mám to vyzkoušené několikrát a v pohodě.
09. 03. 2025 20:03
Ok,dik,otestuji
10. 03. 2025 09:37
10. 03. 2025 14:01
Odkud jedes ? Ja od Grazu na Rijeku vzdy pres SLO
11. 03. 2025 13:54
Z Bratislavy
16. 03. 2025 17:40
Jel bych Rakousko, Slovinsko...
06. 04. 2025 19:29
Hlásím, že permanentní špunt na D1 kolem Brna, se od zítřka hodně uvolní. První část rozšíření na 3 pruhy je o pár měsíců dřív hotová, tak bude do podzimu trošku lépe.
Pak začne opravdové peklo.
02. 01. 2026 18:30
Již se mi povedlo 2x blbě jet z D2 na D1, resp.jsem jel na centrum. Značení je v době rekonstrukce na pikaču. Teď ve zprávách reportáž, že budou jestě větší koplikace na křížení. Na druhou stranu doufám, že vydrží co nejdéle bezplatný úsek D2 mezi Kúty a Břeclaví. Uspoří to dost času.
02. 01. 2026 20:57
Michale nechci ti to kazit ale myslím si, že bez poplatku je to z důvodu rekonstrukce mostu na “okresce” mezi Kúty a Lanžhotem. A ten má být po opravě znovu uveden do provozu 28.1.26 ale Milan by to asi věděl lípthumbs up
03. 01. 2026 07:28
Michale. Tak jak píše Tomáš. Loni jsem k vuli tomu volal na Slovensko a tam mě bylo řečeno to samé co píše Tomáš.Takže potom dej vědět jak jsi dopadl.confused smileythumbs up smiley
03. 01. 2026 09:05
Neuvěřitelné, že by v naši zemičce zvladli opravu tak rychle? Vždyt se dokonce uvažovalo o výstavbě nového. Nevadi, jezdím tudy do Mederu, dálnice je už protažená az k Dunajské Stredě, tak jim za známku dám. Stejně jsou na SVK strašně roztřískané okresky.
04. 01. 2026 04:26
Most přes řeku Moravu Lanžhot - Kúty podle webu dopravní info bude uzavřen do 1.6. 2027.
04. 01. 2026 09:28
Máš pravdu Rudo. Já jsem to měl z mapy.cz
04. 01. 2026 12:11
Já doufám že průjezd pod D1 na D2 z východního obchvatu (Husovický tunel, Černovická a Hněvkovského) zůstane normálně průjezdný. A až udělaj tunel pod Židenickým kopcem a napojej Černovickou přímo na D1xD2 to bude jízda. Ale to už budu v lepším případě v důchoďáku s plínama. Michale jak píšeš o rozstřískanejch okreskách v SK tak kdyby jsi jel do Zalakaroše jako já poprvé nejkratší trasou podle Mapy cz. tak cesty jsou místy šotolinový a to je lahůdka. Teď jezdím z 86tky na Sárvár, Sümeg a Hévíz.
04. 01. 2026 13:32
Rozbité okresky v HU jsem si užil loni dosyta cestou do Hévizu, Myslel jsem, že budu muset u auta utáhnout všechny šrouby.
04. 01. 2026 14:44
A kudy jsi Michale jel? Do Sümegu OK a pak přes Zalasantó to docela jde. Když jsem jezdil Favoritem s vlekem na malých kolech po D2 jak byla tak strašně hrbolatá tak jsem si říkal "Když tady nic neupadne tak to vydrží až do Živogošče"hot smiley
04. 01. 2026 14:59
Jel jsem tudy, kudy mě vedla navi. Názvy měst a obcí nevykoktatelnéeye rolling smiley Původně jsem měl v plánu projet Blavou a jet na Masonněco, ale navi měla svou hlavu. Vím, že jsem chvíli jel kotárama, pak nějakou dobu po nějakém tahu, ten byl dobrý a pak zase kotáry.
HU jsem si už párkrát projel pěknejma kotárama, ze jsem se bál, že někomu projedu ředkvičkama na zahradě. Vrcholem byl mostík z pražců přes nějaký potokeye popping smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 16
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.