Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2

Autor admin 
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
12. 11. 2024 15:33
Na nějaké prudiče se vykakej. Jsou zde i tací co ti vyčtou, že jedeš na víkend tam, kde mají litr vody za 60 korun.
Fotky dávej dál, je to takové pohlazení mimo sezónu. Jen bych asi zvolil něco praktičtějšího, třeba to rajče. Nemusím pak nic stahovat, jen zkouknu.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
12. 11. 2024 17:24
2vrgada : Som ti veľmi vďačný za pekné fotečky. Vidím miesta, ktoré už asi v tomto živote neuvidím na vlastné oči. Ďakujem aj za ochotu, že to vydržíš posielať aj pre oneskorencov. Bolo by škoda. keby si to zanechal. Tých neprajných, čo všetko vedia a všade boli, ale sem nepošlú nič, si nevšímaj. Kdesi som čítal, že ľudská blbosť je neobmedzená !!!
Už sa teším na tvoje ďalšie fotečky. smileys with beer
12. 11. 2024 18:35
I já se přimlouvám, abys vydržel a na prudiče nehleděl - těch je, bohužel, na každém fóru víc než dost. Na Tvoje fotky se vždycky těším a budu těšit. Hodně zdaru. thumbs upsmiling smiley
13. 11. 2024 18:09
Tak já se asi přidám na stranu prudičů, nebo tak jak třeba dj.DEKLa označujete, já ale také nevidím důvod, proč se to vkládá do tohoto vlákna.
19. 11. 2024 12:33
Fotky super, ale nemaj nic spolecnyho s informacema o ceste apod... takze by se urcite naslo neco vhodnejsiho v sekci "Ostatni" treba...

28. 12. 2024 00:29
jsem stary pes, nebudu se ucit novym kouskum :-)
...
takze letos po treti Opatija-Volosko, loni to ze zdravotnich duvodu neslo. Cesta dnes tam, proti zimnimu slunku nizko nad obzorem dost neprijemna. Odpoledni patecni prujezd Viddni plynuly bez stau. Provoz plynuly u Grazu IGL na stovce. Cesta na Ljubljanu se silnym provozem nervozni netempomatova. U Postojne snih. No a dal se uvidi, Predpoved je na par dni luxusni, 16stupnu vzduch, 13 more,slunecno a je to blizko, blizko, blizko. Opatija je hogofogo rakouskouherske lazenske misto s hlavni sezonou ted a da se sem dojet rychle. Je to nejblizsi more v Chorvatsku, mate li moznost prijedte 😀
29. 12. 2024 09:15
Ahojte
Košice - Banjol od 27.12. - do 4.1.
Cesta tam mi pripadala jak za covidu, doprava minimálna. Velebit krásne zasnežený a pri mori krásnych 17,3 stupňov. Podľa domácich to má takto vydržať do 1.1.tak uvidíme. More podľa teplomera cca 16,7 stupňa takže asi na rovnako ako vzduch. Je to tak len na omočenie po ...... Nie som ľadový medveď. Sme tu po prvý krát na prelome rokov no zatiaľ minimum turistov takže super, tí čo tu chodievajú počas sezóny to vedia určite oceniť. Už sa tešíme na oslavy
03. 01. 2025 14:53
Banjol je správne meno ? Nešiel si náhodou do Banjole ?
04. 01. 2025 21:19
Opatije, sobotni cesta zpet. U more slunecno, pekne pocasi i na okrskach smerem k Postojne. Ale jel jsem pomalu, misty -4 a oslizly cerny asfalt na okrskach. Pred Pivkou stale strasi znacky jen s retezy :-) Za Postojnou byla na dalnici nizka oblacnost, takze takovej listopadovy mlhavy hnus. Po projeti kopcu smerem k Mariboru slunecno a suche dalnice a pak pekne pocasi celou cestu. Provoz byl minimalni, ja tomu rikam tempomatovy, proste mohl jsem jet svou rychlosti. IGL jen v tesnem okoli Grazu. Viden byla taky volne prujezdna. Rekl bych, ze jsme meli stesti, na dalnici z Dalmacije byl pry snih. Pocasi nam tentokrat vyslo naprosto luxusne, azuro, prselo jen jednu noc a dopoledne. Koupali jsme se kazdy den (ale nikdo jiny, more melo 13 stupnu). Mel jsem pokazene auto, ale nenechalo mne tam a nakonec doskakalo az domu. Nicmene netroufl jsem si proto na nejake vylety po Istrii, takze tentokrat budou fotky jen z Opatije. Klasika krajinky bez lidi a to da hodne prace, protoze lidi je tam v tuto dobu hodne. Fotek poslu jen par z fotoaparatu s velkym rozlisenim, kdybyste si chteli treba udelat fototapetu. Nicmene se nebudu otravovat, pokud se tu podobne jako na podzim najde nejaky debil, ktery si stahne 90 souboru behem 10 minut, nebudu se rozcilovat a vykaslu se na to. Fotky sem davam zdarma pro pohlazeni po dusi. Nemam z toho zadny zisk. A tesim se na velikonoce
04. 01. 2025 21:43
takze fotky jsou na uschovne, soubor lze 30 krat stahnout, pak chteji platbu, nic neplatte, dam to tam vickrat. Fotky jsou upravovane a to i tak, ze u nekterych jsem i smazal veci, ktere se mi nelibily.
04. 01. 2025 21:44
04. 01. 2025 21:48
04. 01. 2025 21:53
04. 01. 2025 21:58
04. 01. 2025 22:00
takze 120 sad fotek, preji hezky vecer
05. 01. 2025 14:56
vrgada

... ako vždy, pekné fotečky thumbs upyawning smiley.

smileys with beer
07. 01. 2025 20:48
07. 01. 2025 20:57
pokud se to vycerpa, neplatit

[www.uschovna.cz]

[www.uschovna.cz]
07. 01. 2025 21:06
07. 01. 2025 21:23
Odebírám toto vlákno kvůli informacím z cesty. Galerie fotek se snad dají vystavovat kdekoli jinde... Požadavek minimálního dodržení obsahové věcnosti není pruzení, je to opačně.

KaJe napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Tak já se asi přidám na stranu prudičů, nebo tak
> jak třeba dj.DEKLa označujete, já ale také nevidím
> důvod, proč se to vkládá do tohoto vlákna.

Upraveno 1krát. Naposledy upravil pavel72 (07. 01. 2025 21:25).
09. 01. 2025 17:51
je mi to opravdu jedno, forum je uplne mrtve, obzvlast mimo sezonu. Fotky jsem tu puvodne davaval do galerie. Galerii admin pred lety zrusil a zmizely tak i vsechny moje fotky. Od te doby jsem odkazy na stazeni fotek hazel do tohoto vlakna a az do lonskeho podzimu to nikomu prilis nevadilo. A to mne jeste nekdo napadl, ze na tom vydelam a at si to strcim do p.dele. Nemam to zapotrebi. Byvalo to fajn forum, myslim, ze je po dvaceti letech cas ho opustit. Muzete tu zase resit jak objet slovinskou dalnici :-) cus
09. 01. 2025 17:54
chtel jsem zrusit sve clenstvi, ale takova moznost tu neni, takze ignore
09. 01. 2025 19:45
vrgada, nehroť to prosím.

pavel72, pouze napsal svůj názor.
Já napišu svůj - děkuji za krásné fotky (opakovaně, z různých míst, pravidelně se rád podívám/stáhnu fotky) thumbs up
Velmi pravděpodobně se nám zde na fóru vyskytuje nějaký škodolibý "kazimír", neboť se mi nezdá, že by se tak rychle nastahovalo tolikrát... smoking smiley

Na druhou stranu do tohoto vlákna se dostanou i hosté/neregistrovaní, to lze eliminovat umístěním do témat v sekci Ostatní, kde se dostanou pouze registrovaní.
Osobně bych navrhoval při vyčerpání stažení, buď vyžádání odkazu přes SZ nebo zde (pro přehlednost) nepřidávat další a další příspěvky s odkazy na další stažení, ale pouze upravit odkaz na stažení ve stávajícím příspěvku.
To by mohlo být akceptovatelné pro všechny, ne?
smileys with beer
10. 01. 2025 11:46
Jezusmarja, že niekomu vadí pár klikov myšou. Keď sa nechcem pozerať na fotečky od "vrgadu", tak to preskočím a určite sa svet nezborí. Keď ho odoženiete, tak budete dávať fotky namiesto neho ? To je už ako politika, nič nepomôžem, ale kričať na plnú hubu dokážem !!! Hanbite sa ...
Vrgada, dávaj foto ďalej a mne je úplne jedno, kde sa na ne budem pozerať. Myslím, že je tu viac ľudí so zdravým "selským" rozumom, ako tých tzv. kritikov. Ak to dovolí admin, tak .... smileys with beer
10. 01. 2025 13:40
Fórum funguje díky nějakému rozumnému dodržování pravidel. Na požadavku dodržovat elementární slušnost (a pravidla) není nic špatného.

Že tomu někteří nerozumíte (třeba Dedoz3s), to není chyba ani fóra, ani těch, co na to, myslím slušně a neagresivně, poukazují.
Jak jsem psal, mám třeba nastavené odebírání zpráv mailem a tak každý jednotlivý příspěvek, který sem někdo vloží, způsobí, že mám upozornění v mailu, že je tu něco nového. Když sem pak přijdu, nic tu není, jen odkazy na stažení soukromé galerie, která může být na jiných místech na fóru, kde by to ničemu nevadilo.
Přitom ve vláknu by mělo být info o tom, jak probíhala cesta.

Bylo by dobré, zapojit ten vzývaný selský rozum a začít se rozumně, neagresivně a slušně chovat. Na to přece není třeba admina. Nebo na veřejnosti se "Dedo" chováš slušně, jen když je tam policajt? Nekradeš, jen když tam jsou kamery?

Upraveno 1krát. Naposledy upravil pavel72 (10. 01. 2025 13:41).
10. 01. 2025 17:27
přesně tak. Jinak potom nechápu význam sekce fotografie a mapky.
12. 01. 2025 12:01
No níč, vidím, že sem dávate len príspevky "jak probíhala cesta". Tak z nich mám určite viac ako z tých fotiek od vrgadu. Tam som aspoň videl, kade chodil a ako to tam vyzerá. Neurážam tu nikoho, či je chápavý alebo nie, ale viem, že trafená hus sa vždy ozve .... howg.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 26
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.