Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2

Autor admin 
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
06. 07. 2022 21:33
Tak my už taky z Gradacu doma. Den před odjezdem natankováno v Gradacu N95 za 13,50 kn
Výjezd v 7:16 směrem na Makarskou -> Šestanovac.
V 8:22 nájezd na dálnici.
V 9:35 tankování na Tifonu Jasenice za 13,83 kn
V 11:36 platba smart kartou na Demerje. Opět mi to zahaprovalo, ale zjistil jsem, že problém není v kartě, ale v lístku. Načetlo ho to až napotřetí
V 11:57 tankování na Croduxu Sv. Kříž Začretje za 13,83 kn.
Z dálnice jsem sjel na Krapinu a pokračoval až na Macelj. Tam příjezd z vedlejší až nadoraz k budkám co to šlo a očekávaná bitva, kdo mě pustí. 3 poláci nepustili, 4týmu rakušákovi už jsem se tam nacpal. Ale bliknul jsem mu, že jako dík. Dovedu si představit, co jsem asi schytal za nadávky od těch, co jsem předběhl. Díky tomu jsem hranice HR-SLO projel celkem rychle. Tipnu tak za 20 minut. SLO projeto bez problémů, v A jsem jel po A9, provoz mírný. Dálnice A9 je hodně rozkopaná a Linz to je kapitola sama o sobě.
V 17:50 příjezd do Č. Budějovic. Na D. Dvořišti jsem dojel kamion a až do Budějovic jsem ho nedokázal předjet. 20 minut navíc, nejhorší úsek cesty. Druhou a poslední zastávku jsem tak udělal ještě v Chorvatsku před Krapinou. Nerad stavím, posádka to ví, držkovat začali v Kaplici, ale to už jsem věděl že do Budějovic vydrží.
Cesta tedy v pohodě, žádná krizovka ani pokuta (zatím), užil jsem si to. Dovolená se vydařila, ale to horko... druhej rok za sebou takový vedra, už jsem na to asi starej.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil valeri (06. 07. 2022 21:33).
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
07. 07. 2022 08:31
Dobře, že jsi dojel. Ta vychytávka s Macelj se mii líbí 😄
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
08. 07. 2022 11:41
Zatím taky jen cesta do Dalmácie, 2.7.22 v 16 hod. cesta od Městce Králové do Brely, zastávka u Hradce Králové, pro druhou polovinu osádky, měl jsem obavy první prázdninová sobota, ale jelo nám to v pohodě, Havl. Brod, Brno, Vídeň, Graz, Záhřeb, Šestanovac, Brela, ráno v 6 hod.na místě, spánek na pumpě nad Zadarem. Macelj 8 auto, asi 5 min, byli jsem tam kolem 00.30 hod. , Lučko bez čekání. Dálnice dolů frčela bez problémů. U Grazu oprava silnice, jinak snad nic. Cekala nás tady vedra, dnes v pátek od 6.30 hod. prší a je chladno, alespoň odpočinek. V úterý budeme s manželkou předvedeni ke starostovi obce, jelikož máme 25 zaznamenaných návštěv obce Brela, prý dostaneme zlaty přívěsky se symbolem "Kámen Brela" a naši hostitelé, mimochodem skvělí hostitelé, budou odměněni rovněž, že se starají dobře o turisty. Dobrý zvyk. Už jsem tomu moc nevěřil, po loňské těžké nemoci, ale dočkal jsem se. Jinak přidražili, skútr před 2 lety 200 kn nyní 350 kn, člun na celý den ze 600 kn na 950 kn , to je takové markantní. Atrakce nejsou oproti minulým letům tolik využívány, včetně padáku, je to o penězích. Pivo Karlovačko zdražilo na pláži v La bombě na 23 kn ( po válce tamtéž 8kn),, v obchodě 8 kn lahváč, ale chodíme neb musíme dodržovat pitný režim. Omlouvám se, že jsem to všechno napsal do jednoho vlákna. Všem přeji hezkou dovolenou a buďte hlavně zdraví.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
08. 07. 2022 13:08
Zdravím Mirvan.
My odjíždíme za 3 týdny také do Brely. Pokud tedy mi stačí přijít auto z Nošovic. smiling smiley
A jedeme tam myslím už po desáté. Děti tedy už několikrát brblaly, že s námi nepojedou, ale zatím si to vždy rozmyslely. Stejně jako letos. Tak jsme museli ještě dodatečně objednávat jeden pokoj.
Ať se Vám tam počasí umoudří a můžete užívat tepla a volna.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
08. 07. 2022 14:41
... Mirvan, díky za přehledné informace ... s tím úřadem a domácími je to opravdu hodně solidní ...
tak ať Vás tam potká, stejně jako doma, jen to dobré ...

smileys with beer
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
09. 07. 2022 17:02
presun Lastovo-Hvar. Trajekt z Ubli vyjizdi ve 4 rano, dospeli jsme k nazoru, ze vstavani pred treti ranni se moc neslucuje s pojmem dovolena a pres booking jsme si zajistili prespani ve Vela Luce na Korcule. Nemam zazitou novou LPG prestavbu u auta, ktere ma uz normalne hodne nizky podvozek a blbec mel jsem natankovano jak LPG tak benzin,takze pri najezdu pres hrbol na mensi trajekt na Korculu v 19 jsem zavadil vyfukem, nastesti se neutrhl
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
09. 07. 2022 17:07
dalsi den v prijemnem desti jsme prejeli na Korculu, presne abychom v prazdnem pristavu videli zvedajici se vrata trajektu. Sjeli jsme do centra na snidani a nepodarilo se nam zaplatit, smsky nefunguji, papirove bankovky automat nepolykal a kovove mince vyplivoval, dalsi pokus nedopadl, fronta na trajekt do Orebice byla az do mesta a tak jsme se neveslo. Nastesti to jezdi po hodine, Najezd byl s mensim hrbem, takze uz bez pokusu utrhnout vyfuk
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
09. 07. 2022 17:16
Projeli jsme se zastavkami (oslici, musle, vinarstvi, Ston) muj zamilovany Peljesac. Most maji sice otvirat 26.7. ale cesta bude jen na Peljesac. Paralelka se starou na Dubrovnik potrva jeste dlouho, tipuji pristi rok. Magistrala smer Makarska byla prakticky prazdna a maly trajekt Drvenik-Sucuraj jezdi v dobe naporu kyvadlove, takze jsme jeli za par minut. Vetsi fronta byla smerem na pevninu. Cesta po hrebeni je stale priserna, zvlast ten zatackovy usek uprostred ostrova. Pred nama jel autobus. A kdyz se mel mijet s protijedoucimi auty, tak ta musela sjet az temer do travy a on se kolem nich opatrne krokem protahl. Jak starnu, tak na tu jizdu po uzke hradebni zdi bez svodidel nejak nemam nervy. Budu jezdit z druhe strany do Splitu.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
10. 07. 2022 12:26
Návrat včera o půlnoci. Cesta Gradac - Záhřeb - Varařdín 2 velké kolony. 1. před Sv.Rokem dopoledne to bylo ucpáno obousměrně dole v Jasenici. Tak 15 km pomalou jízdou max. 20km/h a další ucpávka na Lučku u ENC i u Casch. Zdržení max. cca 30minut
Další cesta mimo SLO dálnici: Varaždín, Ormož, Ljutomer (benzin 1,73 Euro), G.Radgona (objížďka ve městě vedlejší ulicí dobře značeno), Bad Radgersburg, Feldbach, Ilz, před Vídní slejvák, jelo se max. 80km/h, zkratka na Linec přes Baden do Allandu, St.Polten odbočka Krems (stále velkej liják a 80km/h) , Zwettl, dále na Vitis (ne na Gmund, jsou tam uzavírky) , Schrems, přechod Halámky ......... kromě toho lijáku až do Zwettlu cesta super, bez problémů.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
10. 07. 2022 15:55
Ahojky všem, hlášení z cesty sem dolů. Sice opožděně, ale nějak se mi nechtělo. Tímto se omlouvám.
Odjezd z BM 29.6. odsunut z důvodu vedra na 18,00 hod. 19,00 Blava, 19,30 Rusovce.
22,00 St.Goričan, zde jsme byli sami HR celník jen mávl rukou. Natankováno na INA NM 16,06 Kn/l, přestávka do 23,00 na čurdu a zobku. Nájezd na dálnici, u Varaždinu mocně zatroubeno Vaškovi. 23,46 Sv.Helena 24,05 Lučko. Nějak ENC stávkovala, tak lístek. Po dvou letech, se mi nezdálo.
0,50 - 2,30 Dobra na spánek, protažení, lehká zobka. Pak další pauza 30 min na Prokljanu a kafíčko, WC atd. Dále na Zagvozd / zde mi obsluha poštelovala ENC jednotku a vrátila se slovy radi, neni problem/ a tunelem dolů. 6,32 tankování INA Makarska NM 13,08 Kn/l.
7,10 příjezd Drvenik, tak stop u boudy, lístky na trajekt a bez vypnutí motoru rovnou nalodit na 7,30 vyplutí. To tedy vyšlo. 8,00 vylodění v Sučuraji a ubytko..
Souhrn: 13 hod na cestě, 3 hod pauzy = 10 hod čistá jízda, spotřeba i s boxem 5,9.
Naprosto pohodová jízda, v HU sami, na HR dálnici hustější provoz po Bosiljevo, pak se dalo jet i 20 km na dálkové. Jedna z nejlepších cest sem dolů. Po 3 dnech jsme se přesunuli domů do Zavaly a samo již máme termín na příští rok. O pobytu v Sučuraji se zmíním později.

Druga domovina Hvar - Zavala.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
11. 07. 2022 19:49
Cesta do Podgory. Start 20.30h neděle, najezd na d1 Mořice. Provoz jen na silnici Pohořelice -Mikulov. Vídeň přes stavebni upravy bez problemu,jen pomalejsi. Nad Gratzem stavba tez. Na Macelju v 1:50h, svitily dve brany, ale auta staly jednu, asi prestavka nejaka u druhe zelene zavora dole. 2 auta jsme přijeli k zavore a uz se chtěli cpat smutne zpet do otevrene,kdyz se tez otevrela. Zbytek cesty bez problemu.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
13. 07. 2022 05:51
Je nějaký problém po cestě - zatím údajně Blava - mosty - otázkou je kolik pruhů jede,vloni jedním směrem dva,opačně jen jeden
a Mursko Središče semafory.
Na Plitvice někde až za Gračacem vloni 2x opravy - 1x i v noci semafor i když nikde žádné auto,druhý byl zbalený na boku.Letos netuším.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
13. 07. 2022 23:25
@vitouš
most v BA opravujú, ale je to v pohode 2+2
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
14. 07. 2022 10:56
Tak včera odjezd z domova v půl třetí odpoledne směr Prágl, v tropických 32 stupíncích. Tam "přibalena" přítelkyně a odjez ve čtyři od jejího baráku. Dotankováno v Měcholupech u TankOno po volátko. Nájezd na D1, sjezd na Benešov. V jeho okolí klasika zbastleno kruháči, takže to popojíždělo. Pak již hladce dále. Odbočeno na Třeboň, v ní zastávka hned na kraji v Penny pro nějaké pití a sušenky, a dál na Halámky. V patřičném místě zatroubeno Medvědovi a na Vitis a klasika k Vídni, Alland, Baden, a směr Graz. Všude pusto, silnice prázdné, pohodová klidná cesta, před Vídní trochu hustěji. Ten kdo byl zvyklý stavět na odpočívadle na 32.km pod Vídní, smolík, rovina a stavební stroje. tak jsme udělali pauzu o kousek dále. Někde okolo 120.km dlouhé, fakt ale dlouhé omezení na 80 kvůli opravám. U Grazu klasika Ig-l v úseku asi 40 km, spíše více. Zastávka na odpočívadle na 225.km, abych zklidnil hormony a mohl jet po okreskách předpisově. Klasika Mureck, Lenart, Ptuj, dál na Zavrč, abych nemusel potmě motat vracky na Cvetlin . Na čáře probuzen SLO poliš, byl tak vykolejenej, že začal skenovat a nevšimnul si, že je odhlášenej ze systému. Tak se nalogoval, naskenoval doklady a šup k další boudě, kde opět sken od HR ouřady. Hned za čarou dotankováno na Lukoil nafta za 13,08. Pak okolo Varaždinu, zatroubeno, nájezd na dálnici je v omezení. Letité ENC furt fachčí, všechny mýtnice v pohodě. Stále bylo chladněji a chladněji, před Sv.Rokem 8 stupňů, za ním 21, ale jakmile se sjelo k Maslenici tak 16. Na úrovni Zadaru jsme potkali kolonu asi deseti hasičských aut. Z dálnice byl vidět v rozbřesku před Šibenikem jen kouř. Pod Splitem kousek od sjezdu na Šestanovač už jsem neviděl na oči, jak mě pálily, tak zastávka, na chvíli je zavřít, aby si odpočinuly. Po půl hoďce procházka po odpočivadle, opláchnutí fasády, probuzení zařezávajícího zbytku auta a pokračování v cestě. Sjezd Šestanovač, zde překvápko v podobě policejní hlídky hned za branou, která stavěla vše a kontrolovala. Zkoukli doklady od auta a OP, nakoukli dovnitř auta oknem a popřáli šťastnou cestu. Pak v klidu na magistrálu a do Drašnice. V apartmánu otočeno klíčem v 8 hodin.
Celá cesta byla v naprosté pohodě, v Rakousku odpočívadla plná kamiónů, asi svátek? Všude málo aut, i na magistrále to vypadalo jak mimo sezónu. Dost překvápko.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
14. 07. 2022 11:49
Tu policejní kontrolu hned po sjezdu na Šestanovac jsme měli vloni v září taky.
Doklady, kam jedeme, Hvar, thumbs up a následně popřání šťastné cesty .
Dvě auta za námí tady zastaveny.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
15. 07. 2022 22:50
Dnes start Živogošče v 8.15 tankováno INA Makarská 95BS za 13,50 na Lučku 13,30 kolona 2,5km na st. Goričanu kolona až k pumpě ale jelo to pouze ukázání OP. Ve 21.00 Velké Pavlovice. Všude hustý provoz, Fabia 3 kombi s širokou rakví celkem 930km, průměrná rychlost 87km/hod a 6l/100 s širokou rakví. Tentokrát jsem trochu přidal pokud to šlo jel 130km/hod.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
16. 07. 2022 00:52
15.7.odjezd z Rovinje v 9hod.,cesta děs,běs 100km jsme jeli asi 4hodiny,mýtnice zacpaná,na přechodu fronta,do Koperu taky,pak po dálnici to už jelo,samej tirak,v A zase pršelo,doma jsme byli v 22,30hod,máme to 950km.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
16. 07. 2022 07:43
Karle, krásná spotřeba. Nevím jestli vůbec ty naftové motory (sám mám naftu) ještě dávají ekonomický smysl. Snad jen už pro toho kdo toho skutešně najezdí hodně po dálnicích. Zdá se, že benízový motor s turbem dokáže být také dost úsporný plus člověk ušetří při nákupu. A kdyby k tomu byl malej elektromotůrek s malou baterií na rozběh a ušetření kinetické energie z brždění tak to je asi ideální cesta.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
16. 07. 2022 09:00
Kolik by ta fabka žrala s nafťákem? 4 litry? Furt jsou to dva litry rozdíl.Jel jsem ve středu, velký těžký kombík s 2l motorem a nafty si to vzalo méně, jak ta malá fabka s motorem ze sekačky. Takže rozdíl ve spotřebě je stále značný.
Jo a ještě doplním, benzínové motory si musely vzít z nafťáků turba a vstřiky, aby se se spotřebou přiblížily naftě.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Zahajskej (16. 07. 2022 09:03).
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
16. 07. 2022 10:29
Tak zase po roce cesta dolů, včera ráno ve 2.30h z domova (od Plzně) a za 10h dole u Šibeniku, hranice Gruškovje / Macejl 10min, cesta klidná a rychlá.
Nafta Podlehnik SLO (dálnice) 1,975€/l.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
16. 07. 2022 10:39
Pelješac pri odbočke na most už nie sú semafóry takže sa tam už nečaká.
Pelješac tohto roku dva krát, celkom 5000 km spotreba 10 l v aute čln a motor automat 3l ropa, manuál som nechal doma aj keď má väčší kufor. Cesta vždy 1200 km 11-12 hodín komplet na jeden záťah. Na takéto dlhé trasy hlavne kolóny na hraniciach prípadne veľké mestá už neberiem manuál, oveľa menšia únava z cesty ako tisíckrát stáčať spojku a kvedlať pákou a to som bol zarytý zástanca manuálu.
Hlavne úseky v HU smerom domov kruhové objazdy pribrzdím, výjazd klik na tempomat žiadne radenie odradí to samo a hotovo, pohoda.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
16. 07. 2022 12:44
Zahajskej napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Kolik by ta fabka žrala s nafťákem? 4 litry? Furt
> jsou to dva litry rozdíl.Jel jsem ve středu, velký
> těžký kombík s 2l motorem a nafty si to vzalo
> méně, jak ta malá fabka s motorem ze sekačky.
> Takže rozdíl ve spotřebě je stále značný.
> Jo a ještě doplním, benzínové motory si musely
> vzít z nafťáků turba a vstřiky, aby se se
> spotřebou přiblížily naftě.

Služební Fabka 1.4TDI po dálnici tak 5,5 a to musím celou dobu snášet to šílené dunění co ten tříválec produkuje. Raději si připlatit a netrpim.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
16. 07. 2022 13:48
Naložená fabka s nafťákem s velkým boxem na střeše při rychlostech 130km/h by podle mně žrala daleko víc než 4l ;-).
Já mám těžkej kombík v naftě a za 6l jedu když se trochu snažím. Měl jsem nedávno půjčený Hyundaui i30 s beznínovým turbomotorem a byl jsem překvapen spotřebou 5,4l (ale mimo dálnice), no jel jsem normálně, vůbec ne na spotřebu.



Zahajskej napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Kolik by ta fabka žrala s nafťákem? 4 litry? Furt
> jsou to dva litry rozdíl.Jel jsem ve středu, velký
> těžký kombík s 2l motorem a nafty si to vzalo
> méně, jak ta malá fabka s motorem ze sekačky.
> Takže rozdíl ve spotřebě je stále značný.
> Jo a ještě doplním, benzínové motory si musely
> vzít z nafťáků turba a vstřiky, aby se se
> spotřebou přiblížily naftě.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
16. 07. 2022 14:03
Sem si jaksi nevšim že by mě na dálnici nějaká Fábie předjížděla.thumbs up smiley
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
16. 07. 2022 18:33
Kolega se minulý týden vrátil z Vodice, má Scalu 1.6 TDI, cesta tam 3,7 a zpět 3,9 litrů na 100 km. To tak pro info. A abych nebyl úplně mimo téma, tak cesta nic moc, hlavně přechod do Chorvatska, čekačka hodinu a půl. Mě to snad čeká koncem srpna, už se Laguna III 2.0dCi těší, jak to dá se širokým (100 cm) boxem a v pěti lidech do 6 litrů.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
16. 07. 2022 19:04
@KaJe ono to samozřejmě jde, ale závisý jestli jel sám, kolik piva tahal sebou, jesli měl na střeše kola, jestli jel na dálnici 80 nebo 150... Když jsem zkoušel "eko jízdu" na svém autě, se kterým v průměru jezdím za 6l, tak jsem 150km úsek taky jel se spotřebou 4,6.

BTW: [www.autorevue.cz]
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
16. 07. 2022 20:00
Cesta k moru v stredu 13.7. cez HU bez problémov. Cesty prázdne. O 23:00 sme prešli cez nový Goričan, len dve autá pred nami, o 00:30 nájazd na Lučko, o 3:00 prestávka na odmorišti Nadin za Zadarom. Krátky dvojhodinový spánok. A pokračovanie na Makarsku. O 9:30 son už ležal na pláži v Malej Dube.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
17. 07. 2022 11:21
Dolu k mori 13.7. odrazili jsme od baraku 6:30 (vychodni cechy).
Velke Mezirici najezd D1 smer Brno, Mikulov, Wien (tam opravuji dalnici, takze souracka 60, na mostu u Dunaje souracka 10-30km/hod), pak tesne za Vidni 80km /hod, exit 138 sjezd smerem Furstenfeld dale na HU, smer Kormend a na jih do Slovinska, tankovani v Lendava, HR: pred Varazdinem 2 semafory na opravovane ceste, stali jsme max 1min, protejsi smer dlouha kolona, (nazpatek jsem se kvuli tomu rozhodl jet jinudy), za Varazdinem najezd na dalnici, kousek 80km/hod a pak uz to jelo. Uplne hladky prujezd Lucko, dojezd Crikvenica 15:50. Po ceste rada jidelnich zastavek. V podstate uplne hladky prujezd s zadnymi frontami.

Nazpet vcera v sobotu odjezd 9:50 z Biogradu, najezd na dalnici v Benkovac a hned za Zadarem u Jasenice (jak je to velke parkoviste s benzinkou na obou stranach) obrovske kolony z obou stran. Nase strana se sice hybala pomalu, ale hybala, pak se to rozjelo. Protejsek mely 2 osadky skazenou dovolenou, bouchli do sebe v levem pruhu a diky tomu se vytvorila v protismeru 4km kolona od te benzinky az za zatacku ke skalnimu masivu.
Dale cesta obcas zpomaleni na 60 ci 80, ale furt se to hybalo, byly i useky, kdy se dalo jet i 140. Az do Zagrebu vsak dost husta doprava. V protismeru to bylo tak 10x horsi, vsimal jsem si casto, ze jely oba pruhy narvany autama jedno za druhym.

Asi 5km pred exit na D.Zdencinu byla v protismeru opet v levem pruhu havarka, dalsi 2 rodiny skazena dovolena a za nimi megakolona.
Pred Zagrebem jsme diky kameram (koukali jsme na Lucko a Demerje a pak na cedulich svitil ukazatel 2 a 1km fronta) radeji sjeli na Donja Zdencina, kde stalo pred nama 5 aut, takze v podstate hladky prujezd asi 5min. Dale najezd na A2, tam byl provoz uz v pohode. Sjezd u exit3 na Krapinu, a dale na Trakoscan a Cvetlin, kde pred nama byly 2 auta, celnici znaveni z teploty jen mavali rukama at jedeme, prujezd bez zastaveni, zdrzeni 0min.
Sice trosku horsi cesta do toho Trakoscan, osadka auta trosku natahovala, ze jim je blbe, ale ustali ty zatacky smiling smiley Pak Ptuj, Maribor, kde jsem si za 49czk (v prepoctu) natankoval premiovou naftu Maxxmotion od OMV, kterou do auta leju cca 2x rocne.
Rakousko prujezd hladky, Viden 60km/hod, protejsi strana cca 1/4 trasy Vidni megakolona co stala.
Pak uz jen u Novych Mlynu trosku kolona -> nas odhad byl, ze za to asi mohla uzaviraci doba vodniho parku a odjezd navstevniku smer Brno, korigovali to tam policajti. Zbytek domu hladky prujezd i po D1. Sjezd u Vel.Mezirici. Dojezd domu presne 23:00

Musim se zminit a rovnou i doporucit:
Na zaklade recenzi jsme se zastavili v Liebnitz (kousek za Slovinskyma hranicema) na Hamburgery.
(Der Börgerer, Leopold-Figl-Straße 1, 8430 Leibnitz, Rakousko)
Funguji jen v sobotu, jedna se o prodej z auta na parkovisti. Ma tam takovou party strechu pod nim lavicky a stoly, ktere okupovali mistni kmeti, kteri tam pusobili, ze tam jsou cely den a jen se laduji burgry smiling smiley.
VYNIKAJICI pochoutka na ktere jsme si fakt posmakli, recenze 5hvez z 5, fakt nekecaly. Chlapek v tom aute byl super, milej, usmevavej, burgery umel pripravit. Furt jsme si nemohli vybrat hranolky pro deti (mel asi 5 druhu a nevedeli jsme jaky), tak sam navrhl, ze udela detem mix ze vsech. Fakt super chlapek smiling smiley Kdyby takovej byl v CR, jezdime k nemu na jidlo.
Pozor, funguje jen v sobotu!



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Ferda12 (17. 07. 2022 20:35).
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
17. 07. 2022 18:47
Letos (na mě) trochu netradičně, cca 8:30 odjezd ze Slavkova, přes Vídeň, někdy před půl čtvrtou v Dubrovníku, před čtvrtou (15:xx) v Molunatu thumbs up
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta? 2
18. 07. 2022 01:01
Slavkov:
Ze Slavkova do Molunatu, cca 1140 km za 7:xx hod .... smileys with beer
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 181
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.