Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

K Jadranu přes Bosnu a Hercegovinu

Autor vigen 
avatar Re: K Jadranu přes Bosnu a Hercegovinu
26. 05. 2026 18:04
Pokud chcete navštívit nějaká místa v BiH (Sarajevo dopručuji), tak určitě minimálně s jedním noclehem. My jsme jeli před 13 lety do Černé Hory a nocovali jsme u Balatonu, v Sarajevu a v Durmitoru. A bylo to tak akorát.
Re: K Jadranu přes Bosnu a Hercegovinu
27. 05. 2026 19:56
Fando. Slavkov, má naprostou pravdu jako jeden z těchto matagorů zde.
Zkušenost, jak píše Mirek Dr. se Sarajevem mám už také. S přespáním. Také jsem popisoval. Doporučuji držet se textů, co píše Slavkov.

Časem tom tam zkusím tudy i s karavanem a nebo možná ne smiling smiley
02. 06. 2026 07:39
Děkui za názory,s přespáním cestou počítám.Pročtu si vlákno,abych se trochu zorientoval.Vzpomínám si,že i někdo se tam zastavoval u nějaké vodní nádrže a vypadalo to tam pěkně.Dali bychom přednost přírodním zajímavostem před návštěvou rozpálených měst.
02. 06. 2026 10:07
Na té trase, co dával Mirek Dr. mapy.com, stojí za zastávku Malo Plivsko jezero u Jajce, je tam fantastické koupání, dále jsou pěkné Japage u Kupresu - krasové závrty, Crveno a Modro jezero v Imotski. Jen kousek bokem od této trasy je nádherné Ramsko jezero, kde by stálo za to přespat (můžu i doporučit kde, byli jsme tam už 2x)
10. 07. 2026 10:07
Průjezd z HR do BiH z Imotski přes Donji Vinjani v pátek 26.6. po poledni bez zdržení.
Průjezd z BiH do HR přes Gradišku v pátek 3.7. po poledni zdržení asi 25 minut (měli otevřené 3 budky, ale moc se to nehýbalo, v každé řadě tak 4 minuty na 1 auto, až pár aut před náma se to najednou rozjelo tak na 1 minutu na auto.)
15. 07. 2026 08:04
Neni Gradiska uzavrena ? Spadnul most a konecne tudiz otevreli prechod na dalnici...
15. 07. 2026 11:49
Jeli jsme z Banja Luky po dálnici, takže přes ten dálniční přechod.

V Bosně už jsem druhý rok pro mobilní internet použil eSIM Red Bull, 1GB dat mají za 2€, za týden jsem spotřeboval asi 0,5GB

Upraveno 1krát. Naposledy upravil raschi (15. 07. 2026 11:53).
16. 07. 2026 08:05
Ja pouzivam nejen na cely balkan e-sim Firsty - lze tam kombinovat vice zemi a cena je vetsinou stejna. Kdyztak muzu poskytnout nejakej slevovej kod na par € gratis...
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 44
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.