Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Stara Baška, Pakoštane či Murter?

Stara Baška, Pakoštane či Murter?
23. 08. 2007 08:09
Zdravím všechny příznivce Jadranu a s důvěrou se na vás obracím o radu.Léta jezdíme s rodinkou na ostrov Murter-je to naše srdcová záležitostsmiling smiley -kde známe krásné malé písčité nuda pláže. Letos máme nutkání navštívit něco nového,ale ani po půl roce hledání na netu jsem nenašla žádnou destinaci,která by mě přesvědčila,že je to ta vyvolená.Hledám klidné místo,bez čilého turistického ruchu,žádné diskotéky,tobogány atd.nejlépe malé městečko či stylovou osadu,kde jsou k nalezení malé plážičky (nejlépe s malými kamínky či pískem-máme malé děti) a moře,kde nejsou velké vlny a je tam co vidět pod vodou(manžel je vášnivý potapěč a šnorchluje).
Díky moc za radu-docela na ni spěchám,chceme odjíždět toto pondělí..
Přeji všem hezký zbytek léta-ať už doma či na pláži!
Šárka
Re: Stara Baška, Pakoštane či Murter?
23. 08. 2007 11:28
V případě že je potápěč a rád šnorchluje doporučuji Pakoštáne, mrkněte na potapeni-online.cz. V případě dotazů napišsmiling smiley Kdy chcete jed???
Re: Stara Baška, Pakoštane či Murter?
23. 08. 2007 12:19
Odjíždíme v pondělí brzy ráno.
Koukla jsem na ten doporučený link (díky za něj),ale manžel je bez výbavy,tzn.potápí se jen na nádech s brýlemi nebo šnorchluje - fotky podvodního života jsou krásné,ale tak hluboko by to asi neudýchal:-) Jen jsem chtěla najít místo,kde bude moct lovit schránky ježků a dětem budeme moci ukázat nějakou hvězdu či kraba.
Máš osobní zkušenost?
Re: Stara Baška, Pakoštane či Murter?
23. 08. 2007 17:49
Mám osobní zkušenost. Kousek od břehu je tam takzvaná římská cesta. Jedná se o zbytky staré cesty která kdysi spojovala Pakoštáne s nejbližším malím ostrůvkem. Je v hloubce cca 5 metrů. My se na ní sice potápíme ale hodně lidí na ní šnorchluje. Je tam hodně podmořského života a vůbec se na co koukat. Kdyby měl manžel zájem rádi mu tam všechno půjčej a provedou ho pod vodní hladinou jako potápěče a může si tam kdyžtak udělat i základní potápěčský kurz. My do této vesnice jezdíme asi 5 let několikrát do roka, rodiče odjížděj za pár hodin my pak za 14 dní.
Re: Stara Baška, Pakoštane či Murter?
24. 08. 2007 06:05
Hipo: Zdravím všechny příznivce Jadranu a s důvěrou se na vás obracím o radu.Léta jezdíme s rodinkou na ostrov Murter-je to naše srdcová záležitost -kde známe krásné malé písčité nuda pláže.

Hipo hledám přesně to o čem píšeš. Odjíždíme kolem 5.9. a tenhle rok fakt nevím kam. Vždy hledám místo s možnosti koupání "bez", soukromí....bez velkýho turistickýho ruchu.... když chci lidi, tak si za nima třeba dojedu.

Nemáš nějaký tipy na přijemné ubytovaní pro 2 dospělí a jedno dítě do 6 let.
Hledáme něco s venkovním posezením. Pokud nemáš tip na ubytko, stačí tip na destinaci a kdeže jsou ty nudi plážičky. Ubytování si vždycky najdeme.

Díky za odpovědi Blanka



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Blanik (24. 08. 2007 06:11).
Re: Stara Baška, Pakoštane či Murter?
24. 08. 2007 07:31
Ahoj Blani,
pochopila jsem-li správně,chceš navést na ty klidná zákoutí Murteru? Krásné koupání je u kempu Kosirina - když už přijedeš na ostrov Murter přes Tisno,jedeš jedinou silnicí do města Murter.odhadem cca 5km před (možná blíž)jsou ze silnice dvě protilehlé odbočky do kempů.odbočíš vlevo na kemp Kosirina,sjedeš z kopce dolů a tam u stanů a karavanů necháš auto.drž se spíše vlevo.podél pobřeží najdeš vlevo cestičku a tou se dostaneš pěšky k několika krásným plážím.
V Murteru určitě najdeš po sezoně hezké ubytování.máme kontakt na jednu moc milou paní-jestli chceš pošli mi mail,můžu přeposlat pár fot z ubytování.
Určitě vás Murter nezklame,my tam jezdíme už 8let-vždycky vyrazíme obhlídnout v Chorvatsku něco nového,ale skončíme stejně tamgrinning smiley
Světlana
Re: Stara Baška, Pakoštane či Murter?
24. 08. 2007 09:48
Taky bych se přikláněla k Murteru, kdybys neměl/a skrytý meil, tak ti přepošlu pár foteček z nádherné pláže na začátku městečka Murter. My jsem byly spíše z boku pláže, tedy na sklaliskách a dcera si ulovila krevetky, kraby, sama vylovila skořápky ježků(zelené a fialkové) a nádherné mušle mořské ucho. Taktéž se nám podařilo vyfotit nějakého mořského slimáka žlutooranžového, který vypadal jako postavička z kreslené pohádky Pikacu. Jinak hlavní pláž jsou drobné kamínky, z boku jsou skaliska a to je FKK. Výhled nádherný, v dálce KOrnaty. Městečko Murter i vedlejší Betina stojí za procházky.
Re: Stara Baška, Pakoštane či Murter?
24. 08. 2007 16:42
Holky diky. muj mail je b.luke@seznam.cz

Přesně to co piše hippo ...tak to hledám... nelákájí mě nabitý pláže....pro mě je ten pocit bez plavek...takovej osvobozující thumbs up smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Blanik (24. 08. 2007 16:42).
Re: Stara Baška, Pakoštane či Murter?
24. 08. 2007 17:07
Joooo, když mamča sundá plavky, připadáme si taky jak za svobodna !!!! thumbs up smiley

smiling smiley smiling smiley smiling smiley
Re: Stara Baška, Pakoštane či Murter?
25. 08. 2007 20:15
Zkuste se podívat na ostrov Krk - Baška,kemp Bunculuka, je tam prý nejhezčí pláž na ostrově Krku, bohužel to nemohu posoudit, protože na nuda pláže nechodíme, ale na Krk jezdíme celé roky.
Re: Stara Baška, Pakoštane či Murter?
26. 08. 2007 09:09
Díky všem za radu. Koukala jsem na předpověď a vypadá to na zhoršení počasí.
Takže nakonec pojedeme tam, kde bude hezky. Je možný, že i ten jih dopadne.
A když ne jih, tak klidně Rab, protože tam je hezky, ikdyž na pevnině padají .... ho.na s háčkama.

Snad už naposledy jsem se rozhodla pro Murter.... LoL... NEJHORŠÍ JE MÍT NA VÝBĚR.

Blanka
Dagis
Re: Stara Baška, Pakoštane či Murter?
07. 09. 2007 19:52
Ano, ovek má 100 % pravdu. A zrovna tak na Pagu je nádherná Metanja!!!!!!!!!!!!
Tyto dvě letoviska jsou si moc podobná.
p+t
ubytování na Murteru
29. 12. 2007 11:47
Hledám kontakt na osvědčené ubytování na Murteru.Jsme dvě 4-členné rodiny, děti6-10 let, v blízkosti moře do cca 40 euro za rodinu.Děkuji za odpovědi. Na internetu mě připadá všechno ubytování dost drahé 60 euro a výš.cool smiley
avatar Re: Stara Baška, Pakoštane či Murter?
29. 12. 2007 20:30
Nechtece trochu ustoupit a připlatit? To by pak bylo snažší hledání.
Re: Stara Baška, Pakoštane či Murter?
14. 01. 2008 11:24
Ahoj,

vím, že k tvému dotazu je již pozdě, ale kdyby jste náhodou řešili něco podobného letos - my máme skvělou zkušenost se Starou Baškou na Krku - nádherný klid, plážičky taky super, málo lidía nádherný okolí. A já se pro změnu chci zeptat - protože taky neustále hledáme něco malýho, klidnýho - máš nějaký kontakt a foto z toho Murteru??? Že bychom to zkusili tam. Nemusí to zrovna být FKK, JE NÁM TO EDNO. hLAVNĚ KLID, MÁLO LIDÍ ATD. A TAKY TO KLIDNÝ MOŘE - MÁME TAKY PRCKA - A MOŽNOST ŠNORCHLOVÁNÍ:-))

Díky
Ahoj smiling smiley

tak toto je super forum smiling smiley
pred par rokmi som bola na Hvare, teraz po 10 rokoch sa chystame do chorvatska , uz aj s manzelom a 6 rocnou slecnou smiling smiley
chceme ist autom
a tiez riesim a vyberam "kludne prostredie, nie vela ludi, prijemne plaze" manzel dost foti, takze aj to prostredie by malo byt skor ako niekde za dedinou smiling smiley aby to malo vyhlad smiling smiley)

uvitam akekolvek rady, pripadne odporucania kam....laka ma Krk, uz som pocula vela dobreho smiling smiley

a este jedna drobnost, chceme ist prvy junovy tyzden , pre prac. zaneprazdnenost cez prazdniny sa inak neda
tak kto ma skusenosti, teplota vody a sluzby, ci uz je to tam rozbehnute, alebo sa pustit dalej na juh

dik

ann100@centrum.cz
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 99
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.