Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Systém várování před větrem "burou"

Autor Palo 
Systém várování před větrem "burou"
08. 08. 2005 07:44
Nazdar! Napište Vaše zkušenosti se systémem varování na chorvatských plážích před nebezpečnou "burou" (- t.j. větrem vajícím od vnitrozemí, který odnáší na širé moře), zda existuje systém vyvěšování nějakých vlajek, objíždění pobřezní stráže nebo zkrátka jak to koupající člověk dostatečně rychle pozná.
Veronika.
Re: Systém várování před větrem "burou"
08. 08. 2005 09:05
Asi tak, že se pouze s velkými obtížemi dostane zpátky na břeh, popř. slabší jedinci vylezou z vody v Itálii :-)
Tohle chorvati ještě moc nevychytali já jsem se nesetkala s někým kdoby nějakej takovej sistém vyděl. Každopádně jakmile se ti zdá že se otočil výtr a fouká od pevniny měl by ses snažit okamžitě vylézt z vody nebo se ti opravdu stane že vylezeš v Itálii. Nazdárek
To Šárka:
Češtin je múj kobilek a už můj máma bil býlí jak kšída!
Re: Systém várování před větrem "burou"
07. 11. 2005 20:37
Auúúú!!!!
Ale k tématu, kolegyně byla v ty památné dny letos v srpnu v Bašce Vodě, a tam nejen chodila po pláži zdravotnice a zachrańovala lidičky před spálením, ale pak prý místní dovolenkáře taky nějak varovali před větříkem... I když to se dělá asi jenom tam, kde mají i kolotočesmiling smiley
Každopádně se vyplatí předem se seznámiti s charakterem a mravy místeček, která hodláme potěšiti svojí návštěvou...
Bože, já už blbnu, a to je teprve listopadsmiling smiley
pouze velke plaze na pevnine maji uz i hlidky, ale vlajky tady nenajdete.
Kazdy rozumny clovek muze procenit sve moznosti a kdyz vidi jake jsou vlny, tak si da pozor. Pouze deti by si meli rodice hlidat. Moje zkusenosti s hosty ve vlnach jsou takove, ze se kazdemu valeni ve vlnach libi a proste to musi zkusit. Hlavni nebezpeci je byt ve vode v blizkosti skal,kde dojde k nejcastejsim urazum. Take jsou pripady, ze tatinci vyhani deti z vody ven a sami lezou na skale fotit vlny a pak skonci ve vode i s fotakem, nebo kamerou. Jinak letos cesi bohuzel opravdu vedli ve smrtnych pripadech a v hr. novinach bylo na ne upozornovano, ze moc riskuji. Take jsou lide nerozumni s nafukovackami a malymi gumovymi cluny.
asdcASDc
omlouvam se Jitce 1... ale co je to za blbost s takovym umoznenim prispevku??
Jirka z RI
Re: Systém várování před větrem "burou"
15. 11. 2005 21:26
asdfghjkl - ted si za "obet" vybiram treba Jirku z RI - at mi i on odpusti - ale je to fakt...
avatar Re: Systém várování před větrem "burou"
16. 11. 2005 20:36
Nechápu příspěvky od ---praha.tiskali.cz. Můžeš nám šprýmaři objasnit konkrétně, "co tím chtěl básník říct?" eye rolling smiley

** Petr **



Upraveno 1krát. Naposledy upravil PetrK (16. 11. 2005 20:37).
Re: Systém várování před větrem "burou"
17. 11. 2005 07:26
Je to asi kódovaný vzkaz pro admina, že je možno sem psát příspěvky pod cizími jmény. Takový malý hacker. Tak to chápu já.

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
Jaký hacker? Je tam rozdíl v nicku (I / 1)
to Jarda
v příspěvku ze dne 14. Novembera 2005 17:23 jste pojal pochybnosti o mém duševním zdraví, dovolte mi proto zdůraznit, že jsem naprosto při smyslech a příčetný. Naznačil jste mně, celkem nesmyslně, abych se nechal vyšetřit. Vaším důvodem bylo, že mne iritují dámy opalující se nahoře bez. Nebral jste vůbec do úvahy, že mimo "horňáků", existují i "dolňáci". Já jsem příznivec těch druhých. Nutno podotkout, že ve Vaším oponentuře je zmínka, že i "dolňáci" Vám mohou být vlastní. Tak to prrr, buď jsem na holky, nabo na dolky. Nelze chtít vše.
sorry, předchozí příspěvek patřil do přiblblého threadu "Kuřáci na pláži"
PP
Re: Systém várování před větrem "burou"
17. 11. 2005 20:11
macku kolik jsi toho dneska vypil smiling smiley , píšeš do blbého threadu, je z tebe najednou jitka ,no nevím,nevím...hot smiley
avatar Re: Systém várování před větrem "burou"
17. 11. 2005 23:57
Jarda napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Je to asi kódovaný vzkaz pro admina, že je možno
> sem psát příspěvky pod cizími jmény. Takový malý
> hacker. Tak to chápu já.
>
>
Taky jsem to tak Jardo pochopil, ale není to samozřejmě pravda, tedy jak se to vezme.

Když sem píše jako nepřihlášený (anonymní) tak jasně, nick si může napsat jaký chce. To že zde diskutují uživatelé tímto způsobem je pouze jejich riziko, že i někdo jiný jako nepřihlášený si jejich nick tímto způsobem napíše.

Uživatel který je registrovaný a při psaní příspěvku je přihlášený, má ten nick "modrý", nebo-li aktivní jako odkaz. Přihlásit se musel pod nějakým svým heslem a je v podstatě vyloučeno aby to tedy psal někdo jiný. Jestli se tu například objeví příspěvek pod nickem PetrK který bude černý, neaktivní, pak je jasné že jsem to nepsal já (pouze takový příklad) grinning smiley



** Petr **
avatar Re: Systém várování před větrem "burou"
18. 11. 2005 09:52
> Je to asi kódovaný vzkaz pro admina, že je možno

Vysvětlení:

jeden z uživatelů fóra se mi snažil takto dokázat, že systém přihlašování je na nic. Už jsem se pokusil mu to vysvětlit. Já mohu zakázat vkládání příspěvků bez přihlášeni. Zatím k tomu nebyl žádný důvod a doufám, že to tak zůstane. Nejlepší obranou je zaregistrovat se. Má to řadu dalších výhod: především označení nových příspěvků, možnost měnit způsob zobrazení fóra a interní poštu mezi přihlášenými uživateli. Nevýhodu nevidím žádnou. Přihlášení zůstává v platnosti i při další návštěvě fóra, pokud nemáte příliš restriktivní nastavení počítače.

Michal
avatar Re: Systém várování před větrem "burou"
18. 11. 2005 18:16
michale, obdivuji Tvoji práci na fóru a děkuji za toto fórum o HR. Byl jsem v HR již x krát a přesto jsem loni, než jsem jel, ležel na fóru nejméně 2 měsíce. Když zde dnes někdo, v podzimku, napíše nějakou ptákovinu, tak je spíše o tom, aby řeč nestála a thready jely dále.
Asi není třeba zatím nic zakazovat.
Re: Systém várování před větrem "burou"
19. 11. 2005 17:19
Děkuji všem za vysvětlení, už jsem zase o malý kousek chytřejší.

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 202
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.