Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

gradac, vila Slavena, pozor!!

Autor couddy 
gradac, vila Slavena, pozor!!
10. 08. 2008 21:53
Ahoj nechci sem psat nejaka negativa, jiste se najde nekdo, kdo tam bydlel a treba byl i spokojeny, ale:

pokud si vyberete, dle netu tento jiste hezky dum, vzdaleny nedaleko plaze, v klidne casti gradacu na biokovske ulici.

Tak se ujistete po mailu a nutne objednavce, jak opravdu budete bydlet. Ja narazil na velmi spatnou komunikaci, mail sliboval uplne neco jineho za jine penize atp. Po debate s majitelkou a majitelem, o vznikle situaci a mozne naprave... mi bylo nabidnuto sleva ve vysi osmnact euro, za celou castku (to jsem platil zalohu predem a chtel pobyt na ctrnact dni). Po dalsi nevalne zkusenosti se wc, jsem se rozhodl prestehovat se. Domluva jiz byla horsi, nebyt toho ze meli me pasy, asi bych ujel....

O co rozpacitejsi bylo rano, kdyz majitel objizdel destinaci na skutru a az mne potkal, tak mi s usmevem na rtech rekl velmi sprostou chorvaskou nadavku ....

Pojedu do hr a do gradacu urcite zase, ale rozhodne ne do vily Slaveny, ani kdyby davali tyden zdarma. Pristi ubytovani jiz bylo na fantasticke urovni s koser jednanim a seriozni cenou i dokladem.

Tedy at si pani majitelka (mj. starostka ploce) strci ten svuj pristup, treba na internet smiling smiley)))

Mejste se fajn. A doufam, ze to nekomu bude pomocnou radou.
Re: gradac, vila Slavena, pozor!!
11. 08. 2008 22:21
.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil anaxios (24. 03. 2010 12:57).
Re: gradac, vila Slavena, pozor!!
25. 08. 2008 22:25
Ale to je přece normální že tamní domorodci řeší svůj bordel klidánko tím, že ti dají jiné ubytování, letos mě to potkalo, ale dalo se to vzhledem k odpovídající kvalitě zkousnout. A to že si zkusili do odjezdu-resp. zaplacení uschovat naše pasy, na mě zkusili jen při první návštěvě té krajiny. Letos byl takový náznak, okamžitě jsem vyjel, a už je nechtěli na víc než na hodku.
Re: gradac, vila Slavena, pozor!!
09. 07. 2010 12:49
Jak tak pročítám tak se divím byl jsem na stejném místě dohodly jsme se naprosto v pohodě přes mail i na ceně. Ubytování pěknédomluva s domácíma naprosto v poho tak nevím proč jsi se nedohodl ono sto lidí sto chutí a dělat někomu špatnou reklamu na netu je velice jednouduché já všem vřele doporučuju určitě budete spokojeni.
Re: gradac, vila Slavena, pozor!!
06. 06. 2012 08:37
Letos jedu počtvrté na stejné místo v Gradači - vila Slavěna, a to z důvodu naprosté spokojenosti jak s ubytováním, tak s přístupem domácích Zdravka a Slavěnky. Vřele doporučuji. Petr Toman - Jaroměř.
Re: gradac, vila Slavena, pozor!!
06. 06. 2012 09:38
My si každý rok mailovú komunikáciu vytlačíme a je súčasťou našej batožiny .
Pri zajednávaní ubytovania zdôrazňujeme konkrétne číslo apartmánu, na ktorom poschodí sa nachádza, koľko má izieb, to všetko si necháme v komunikácii potvrdiť prenajímateľom. Potvrdiť si nechávame aj zaplatenie zálohy. Tiež sa nám parkrát stalo, že chceli na mieste platiť inú cenu, prípadne spomenuli nižšiu zálohu ako sme v skutočnosti zaplatili, ale papier nepustí a tak sme nemali nikdy problém.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hill , Mi , rodro
Hosté: 175
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.