Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

hotel Bellevue Mali Lošinj

Autor denisa 
hotel Bellevue Mali Lošinj
05. 06. 2008 11:34
Chtela bych vyrazit prvne do tohoto hotelu, ma byt nekde v zátoce čikat, ale nevim o nem nic blizsiho nez se pise v katalogu.Nemate nekdo zkusenost?Jestli skutecne ty 3hvezdicky odpovidaji,jake je prostredi,parkovani,pristup k hostum atd?dekuji
Ahoj Deniso,

hotel znám zvenčí. Naše rodina upřednostňuje přírodu a tak bydlíme v krásném karavanu, vybaveném pro normální život o dovolené. Prostředí ostrova Lošinj všem mohu jen doporučit. Krásná příroda, čisté moře, je snad dobře, že tento ostrov ještě neobjevilo mnoho lidí.Mohu dát spojení.
Souhlasím se vším co napsala "máma" až na to že tento ostrov naopak objevilo mnoho lidí, v sezóně hlavně Italové. Byl jsem v Mali Lošinju 6x, takže mohu hodnotit. Byl jsem tam vždy v srpnu, to je tam plno nejvíce. Hotel Belleuve neznám, jezdil jsem do soukromí, ale znám zátoku Čikat a myslím že je to nejlepší místo na koupání v Lošinju. Má to ale jeden háček, je tam převážně skalnaté pobřeží, což částečně výhoda, protože na ty skály moc lidí nejde a je tam vždy nějaké místo. Navšívil jsem v Chorvatsku již více letovisek na pevnině i na ostrovech a z toho, co jsem viděl mi vychází nejlépe ostrov Lošinj a Mali Lošinj. Takže Vaše volba myslím byla dobrá.
Re: hotel Bellevue Mali Lošinj
14. 07. 2008 12:54
Tak uz jsem se vratila z dovci,a hotel Bellevue bych nikomu nedoporucila.Neni mi jasne, proc ma 3hvezdicky, mel by mit tak jednu, max.2. Dovolena byla krasna,uzili jsme si ji,ale to hlavne kdyz jsme nebyli v hotelu.Pokoj byl malinky,v koupelne nesli dovrit dvere u sprchy,takze potopa po kazdem koupani,lednice na priplatek, vic hrala nez chladila,a vetrak ktery vetral jen aby se nereklosmiling smileyale to byli drobnosti,daly by se prejit, ale opravdu tam nebylo dobre jidlo, navic porad stejna polevka kazdy den...v pulce tydne jsme prestali pres zaplacenou polopenzi chodit na vecere, byli bez chuti nebo nedobre a pouze jsme snidali, jinak jsme si spravili chut i naladu ve mestesmiling smiley,protoze v bellevue maji navic i dost neochotne a pomale cisniky.takze pristi rok vyberu jiny hotelsmiling smiley,i kdyz mali lošinj to bude asi opet.
Moje dojmy z Lošinju jsou podobné - při těch mých šesti pobytech u stejného domácího v jeho pokojích a sociálkách
stále stejné závady -utržení prkýnko na WC, protékající voda, netěsnící lednice, nefunkční žaluzie atd atd, a to opravdu celých šest let co jsme k němu jezdili. Přesto je pro mě Lošinj stále nejhezčí místo v Chorvatsku. Co se týká jídla, mám též podobnou zkušenost a to z Gradacu, penzion Posejdon, kde můj žaludek odmítal už třetí den jíst pořád stejnou snídani a večeře taky nebyla nic moc. Ale abych jen nehanil, v Posejdonu bylo velmi kvalitní ubytování, to nemělo chybu. Přesto letos jedu do
Španělska, po zhruba 15 letech v Chorvatku to chce změnu abych se ujistil že chorvatské moře (nikoliv služby) je nejlepší.
Ahoj Jirka
Re: hotel Bellevue Mali Lošinj
07. 08. 2008 19:47
...



Upraveno 1krát. Naposledy upravil JirkaD (24. 02. 2013 22:43).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 227
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.