Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytování na 3 noci...

Autor kaspi 
Ubytování na 3 noci...
16. 04. 2008 21:58
Zatím vždy jsem byl s rodinou v Chorvatsku v předem zajištěném ubytování. Letos bychom chtěli po "obvyklém" týdnu asi na Pelješaci, strávit ještě několik dní někde severněji, abychom to neměli domů na jeden zátah tak daleko.
Proto by mě zajímalo, jak se tváří domorodci, pokud chci na místě ubytovat jen tak na 3 noci v nějakém soukromém apartmánu? Navíc když to bude v sezoně.
Nepošlou mě někam nebo budou naopak rádi i za takový menší kšeftík. Předpokládaná destinace by byla někde v okolí Zadaru (ale ne na ostrově), kdybyste měli někdo tip, tak sem s ním (2dospělí 2děti).

Děkuji za případné odpovědi.

Kaspi
Re: Ubytování na 3 noci...
16. 04. 2008 22:36
Pri udaných kritériách by som skúsil Ražanac event Vinjerac kde sú častejšie také krátke pobyty . Výhoda je , že s napr. z Ražanacu si po rovnej , prázdnej ceste ( len asi z jedna osada ) po 20 km si pohodlne a rýchlo v Zadare . Rýchlejšie než smerom od Ninu, alebo z východu kde sú cesty podvečer plné aut.
Ak budeš mať šťastie a bude spln mesiaca tak cez víkend ťa zastihne ich nová " fešta " pri splne mesiaca ktorá trvá celú noc .
Re: Ubytování na 3 noci...
17. 04. 2008 21:03
Díky za tip, takhle "vysoko" nás nenapadlo jet, ale mohlo by to být zajímavé, můžeš mi napsat, pokud jsi tam byl, jaké jsou tam pláže a moře?
Děkuji.
Re: Ubytování na 3 noci...
17. 04. 2008 21:35
Pláže sa samozrejme nemôžu rovnať plážam z južnej strany Pelješacu. Naľavo od prístavu je síce "šlunjak" ,alebo ako hovoríte vy "oblázky" ale pláže menšie a úzke . Treba však povedať , že miesto je malé a teda nával nehrozí .
Výhľad je iný a môže pre zmenu zaujať . Pozeráš sa na vysočiznú , divokú, rozoklanú stenu masívu Velebitu ( trochu ako od Korčuly pohľad na sv. Ilju ). More čisté a ako hovoria domáci " bistro ". Oproti cenám v bližšom okolí Zadaru lacnejšie a prijímajú aj kratšie pobyty . Ako vidíš z reakcii iných "fóristov" mnohí sa tešia na večery v Zadare práve aj pre ten pohľad na západ slnka ktorý Lonely Planet označil za krajší než v San Francisku.
Ak chceš piesok a plytké more musíš k Ninu a podobne. Je ale otázne či zoženieš v dobrej cene na tri dni v plnej sezóne.
Re: Ubytování na 3 noci...
18. 04. 2008 09:39
To je přesně co od toho očekáváme, týden na písku na Pelješaci a potom zase něco jiného někde jinde... takže ještě jednou díky za tip.
Je to celkem i fajn s tím, že je to kousek od sjezdu z dálnice...
luccks
Re: Ubytování na 3 noci...
20. 04. 2008 13:24
ražanac můžu taky jedině doporučit. je tam klid, krásně a levno. navíc blízko na výlety do zadaru, np paklenica a np krka.koupání přímo v ražanacu nic extra, ale v okolí do 5 km jsou různé zátoky nebo naopak poloostrůvky a pod., když se vydáte autem, najdete zapadlé pláže kde bude třeba jen deset lidí a krásné koupání na útesech, kde je neskutečně čisté moře.
potrebujem vediet termin
Re: Ubytování na 3 noci...
24. 04. 2008 20:25
Ještě dotaz k tomu Ražanacu, dá se tam někde rozumně nakoupit, nějaký supermarket, nebo aspoň krám či pekárna? A samozřejmě jestli i navečer se projít do nějakých hospůdek nebo je tam "úplný" klid ?
luccks
Re: Ubytování na 3 noci...
24. 04. 2008 20:36
jsou tam nějaký dva obchudky, pekarna, cukrarna, asi ctyri restaurace a jeden nocni bar a malé tržiště
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 170
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.