Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Orebič-vily,apartmány

Autor D 
D
Orebič-vily,apartmány
09. 01. 2008 07:56
Ahoj. Předem se omlouvám všem, kterým by mohlo vadit nové téma, ale nikde jsem nenašla to co potřebuji. Zajímalo by mě, zda má někdo z vás zkušenosti s ubytováním ve vile Milka na Orebiči - majitelé, vybavení, umístění vily, koupání (je tam nudistická pláž?), promenáda, možnosti zábavy,... prostě od všeho něco. Děkuji všem za každou odpověď.
avatar Re: Orebič-vily,apartmány
09. 01. 2008 11:39
V Orebiči jsem byl loni a letos se tam chystám opět. Nudistickou pláž jsem tam nikde neviděl. Pláže jsou buď přímo u promenády (což nudismus téměř vylučuje) a nebo je zde pláž Trstenice, která je píščito kamenitá. Snad v zadní části na velkých kamenech by bylo možné se nudit.yawning smiley
Promenáde je moc hezhá plná restaurací a hospůdek. Každý týden (myslím, že ve středu) se konaly dny proti rakovině, (alespoň za našeho pobytu) a tam bylo zábyvy dosytosti. Myjsme bydleli cca 50m od moře vedle fotbalového hřiště. Nádherný klid, blízko obchod Studenac cc 150m.Pozor na ježky , mimo Trstenice jsou všude. Potvory ježatý.
PS: Skvělá je restaurace u přístavu nad prodejním místem trajejtových jízdenek. Téměř prázdno a nádherný výhled z terasy v 1, patře na přístav.
Dobrý večer, chtěl jsem se zeptat jak dlouhá je pláž Trstenica a jak jste daleko chodili na pláž, bylo tam moc lidí a je pláž čistá? Kdesi jsem četl, že byla zašpiněna a museli se jezdit koupat na pláž do Mokala. Pokud máte dobrý kontakt. mohl by jste mně jej zaslat. My máme projeto HR od Puly po Dubrovník a letos chceme na Pelješac. Děkuji za info.
avatar Re: Orebič-vily,apartmány
22. 01. 2008 20:18
Pláž Trstenica je cca 2 km dlouhá. Začíná drobným pískem a končí velkými kameny. Přechod je pozvolný z hrubšího písku na malé kamínky atd. nejvíce lidí bylo vždy na začátku na písku, tam byla hlava na hlavě s přibývajícími kameny ubývalo lidí. Mě se na kamínkách líbilo moc. Voda byla nádherně čistá a teplá. Ubytování jsem sehnal přes jednu internetovou agenturu. Název soukromou zprávousmileys with beer
ciao
Do orebiče jezdím od roku 2000 každým rokem smiling smiley a jsem tam móóc spokojenej. promenáda je opravdu moc hezká plná restaurací a je zakončena písečnou pláží (trstenica) kde byla až do loňského roku každej den večer diskotéka, takže se po půlnoci když zavřou restaurace dalo jít ještě na tah smoking smiley loni už bylo otevřeno jen pátek a sobota a nějak už se nepořádala i česká diskotéka která byla každej čtvrtek v hotelovém komplexu, snad letos zase budou (hrajou se tam jen české hity).
Nuda pláž je ještě kousek za písečnou pláži. Jestli můžu doporučit koupání, tak je to pláž na Divné, je to sice cca 25 km a cesta je dost divoká ale stojí to zato. Jezdíme se koupat už jen tam a je to nej. koupání co jsem v chorvatsku zažil, nádherně čistá voda, kde je dno tvořerno bílým pískem fakt super. Pouze pláž, bar a malej kemp, ale široko daleko nic.
Nad orebičem je na skále klášter i s muzeem, je tam nádhernej výhled na orebič, korčulu a přilehlé ostrůvky (jelikož je muzeum v klášteře, tak vás tam bez rozumného oblečení nepustí).
Takže přelom červenec/srpen zase tam!! smileys with beer

na případné dotazy rád odpovím. Radim
Ahoj,

letos se poprvé chystáme do Orebiče a chtěla bych si zjistit co nejvíce informací... Zaujala mě pláž, o které jsi psal (25 km od Orebiče)... chtěla jsem se zeptat na kterou stranu od Orebiče je a zda se dá dobře najít... za každé info budu moc ráda!
A co cesta na Pelječas? Je lepší trajekt nebo po pevnině?

Předem mockrát děkuji!
avatar Re: Orebič-vily,apartmány
02. 03. 2008 21:50
...



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Bessy (08. 03. 2008 11:04).
aaanděl
Re: Orebič-vily,apartmány
03. 03. 2008 01:05
ahojky Janeline

cesta na divnou je: vracečka nezpět od Orebiče , odbočí se na Trpanj a ještě před Trpanj se odbočí vlevo na Dubu, je to do takového prudkého kopce ( to poznáš), projedeš malou dědinu a pojedeš po úzké cestě tak na jedno auto cca 5 km yawning smiley než dojedeš k moři. Pláž poznáš budeš přijíždět nad ní, takže ji uvidíš v plné kráse. Auto doporučuji nechat na cestě, u pláže je sice malé parkoviště ale myslíím že chtějí platit.

třeba se vůbec nechodíme koupat na tu jako písečnou pláž v Orebiči, je tam asi 10000 lidí a není to ono.


Do orebiče jezdíme po pevnině, sice je cesta po pelješaci dosti úmorná, ale dá se to, možná kdyby měl někdo z nás malé děcka tak bych trajektem jel ať mají zážitek ale jezdíme bez (mladí, bezdětní) yawning smiley Po pevnině se projíždí pře kousek Bosny a tam bacha na rychlost, doporučuji dodržovat.

Jestli budete chtít kupovat české noviny tak jsou k dostání skoro ve všech tisacích v Orebiči 3 dny staré, pouze u přístavu se dají koupit chorvatské listy (tištěno česky) a ty jsou čerstve. V přístavu se dá myslím půjčit motorová loďka za cca 50 eur na den (nám ji půjčuje domácí) a udělat si celodenní výlet po ostrůvcích naproti Orebiče. Je tam taky moc hezky a voda čistější.

přes icq doporučím i nějaké restaurace (jelikož nevím jak se jmenují, ale popíšu kde jsou)

klidně odpovím i na další info přes icq 423284580
nebylo by pár fotek, díky moc
ciao
napiš mě mejlík, pár fotek pošlu
ciao

napište mě mejlík, fotečky rád pošlu

Radim
Re: Orebič-vily,apartmány
13. 05. 2008 22:15
Divná je super,na začátku pod takovými schůdky bylo něco jako nuda asi 30 lidí tam leželo jen tak.Foto Divné mohu zaslatna email.
avatar Re: Orebič-vily,apartmány
14. 05. 2008 20:33
...děcka...už to tady bylo...to je Divna loni...bydleli jsme taky v Orebiči...smiling smiley


Re: Orebič-vily,apartmány
16. 05. 2008 13:08
Bessy, ty jo, krása.... úplně cítím sůl v hubě grinning smiley grinning smiley
Re: Orebič-vily,apartmány
24. 05. 2008 18:08
Ahoj, mohl by někdo doporučit pěkné ubytování v Orebiči pro dva lidi v druhé půlce července? Hledáme apartmán, aby jsme měli vlastní kuchyni, klimatizaci a cena byla do 40 eur za apartmán na noc. Samozřejmě čím levnější tím lepší :-) těch 40 je strop. Email: IvaHrdinova@seznam.cz, předem moc děkuju :-)
Re: Orebič-vily,apartmány
03. 12. 2008 20:57
Přátelé, pro příští rok na dovolenou v měsíci červenci 2009 na 14 - dní v naší čtyřčlenné rodince zvítězilo městečko OREBIČ a proto by jsme rádi získali co nejvíce informací o tomto městě kam pojedeme poprvé. Dále by jsme rádi sehnali nějaký tip na pěkné ubytování v tomto městě, pokud možno přímý kontakt na majitele či odkaz na slušnou cestovní agenturu. Předem děkujeme.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil LadaJakou (03. 12. 2008 20:58).
Re: Orebič-vily,apartmány
10. 12. 2008 21:47
Orebič je dobrý pro toho, komu nevadí rušnější středisko. Má velmi dobrou infrastrukturu, slouží i jako ideální základna pro výlety do hor, nebo na blízké ostrovy. Je tam pěkná promenáda kolem moře od písečné pláže Trstenice po vzdálené hotely s kurty na tenis. Kousek je to do Kučiště, kde je škola "serfování". Pro děti všeho věku ideální. Orebič znám dobře, na požádání mohu poslat soukromou zprávu na ubytování.
zdravím drinking smiley
avatar Re: Orebič-vily,apartmány
17. 01. 2009 23:11
Nechcete někdo do Orebiče? Dostal jsem kontakt , ale komplikace mi tento termín znemožnili, nechce se mi to hned odříkat. Jedná se o apartmán v Orebiči na adrese Trstenička 13, je to vedle fotbalového hřiště.

Postovani,

hvala na upit! Imamo slobodan apartman u to vrijeme, ako zelite rezervirati, trebali bih uplatit 50 Eura akontaciju.

Evo vam podatke:
Darinka Sola
IBAN: HR2724070003102746327
SWIFT: 0TPVHR2X

(OTP Banka) 23001 Zadar, Domovinskog Rata 3

Puno hvala i pozdrav
Katija Sola

Von: ????@seznam.cz>
An: katijasola@yahoo.de
Gesendet: Freitag, den 16. Januar 2009, 22:54:02 Uhr
Betreff: Upit sa @#$%& dana 16.1. 2009

Ime: ???
Prezime: ???
Telefon: +420????
Fax:
Objekat: []
Email gosta: ???@seznam.cz
Datum dolaska: 10.7.2009
Datum odlaska: 24.7.2009
Broj odraslih: 2
Broj djece: 1
Govorimo: CZ GER ENG HRV
Pitanje: Dobar dan, rado bi kod vas dosli na ljetovanje. Dali je moguce, htjeli bismo doci vec u srpanj, i to od 10.7. do 24.7. 2009. Puno vas molimo za rezervaciju apartmana. Budite dobro i hvala vam na odgovoru! ???? Česká republika
avatar Re: Orebič-vily,apartmány
04. 02. 2009 10:39
Jardo,jestli je to tenhle dum s apartmany,jak pises Trstenicka 13,tak to neni u hriste,ale druha rada od hlavni silnice,vpravo a
kousek od obchodu a pekarny a od plaze Trstenika.Je to velice pekny apartmanovy dum.
Katija Sola apartmany



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Fanky (08. 02. 2009 17:28).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 240
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.