Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytování se psy

Autor Rozárka 
Ubytování se psy
10. 04. 2007 13:40
Hledám ubytování v soukromí,vezeme sebou hodný a čistotný psy.
Případné nabídky na e-mail yuccy.plzen@seznam.cz
Re: Ubytování se psy
13. 04. 2007 15:49
Co já vím, tak můj bratranec byl se psem v Drače přes agenturu paní Koucké a docela si pochvaloval, protože měl k dispozci celý dům i se zahradou a vlastní pláží.
Sára
Re: Ubytování se psy
13. 04. 2007 19:40
Vlastní pláží? V Chorvatsku? Dobře tedy, dům mohl být u malinké pláže, která byla od ostatních pláží oddělena velmi nepohodlně a tedy nikdo jiný tam nechodil. Asi to bylo v nízké sezoně, neboť ve vysoké by se tam někdo z okolí určitě vypravil. Jinak je to ale vynikající zpráva a škoda, že tu není kontakt na agenturu paní Koucké, neboť to je ta nejlepší agentura na světě!!!!!!!!!!!!
(A vyvolat tento dojem možná byl úmysl dnes registrované Sary a jejího druhého příspěvku v tomto fóru a v jejím životě. Pokud ne, omlouvám se, že prudím, ale co nejvíc nesnáším, je skrytá reklama zadarmo.)
Re: Ubytování se psy
17. 04. 2007 21:27
Fuckt docela prudíš, třeba jak jsi natřel chudáky rybáře bylo taky docela hustý.thumbs down
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 291
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.