Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Nechceme rušit ...

Autor Alda 
Nechceme rušit ...
17. 01. 2007 14:52
Ahoj, řeším dost specifický problém - tak jako loni i letos jedeme k moři s partou kamarádek mé sestry (cca 15 lidí), které i při běžné debatě vyluzují slušný rachot natož večer při posezení. Po minulé zkušenosti tudíž sháním dům kde bychom nikoho nerušili. Má představa je konec obce bez přímých sousedů, avšak ne víc než 100 m od moře a do 1km od centra. Nejsme žádní raubíři nebo opilci, jen se ty baby prostě nedají ukočírovat sad smiley( Nechci Istrii a nejlépe ani Kvarner, nejraději od Murteru po Makarskou rivieru a ne ostrov. Pokud by někdo měl tip, budu jen vděčný.
avatar Re: Nechceme rušit ...
18. 01. 2007 14:59
Zkuste hledat dolů od Omiše-v rybářských vesničkách na okraji se určitě dá vybrat.

Dají se sehnat i apartmány tak-abyste tam byli jenom vaše skupina a nikdo cizí.

Ačkoli-vždycky je to o lidech-ani sebevětší pustina vám nezaručí že se kolem nenamane člověk-kterýmu ´bude vadit všecko.
Kupodivu jsou to vždycky češi.
Nám loni osobně přišli zdělit jedni lidi z pláže(pláž opravdu o velikosti 20m kde kolem byly jenom skály)že náš a známých kluk (oba 12let) při šnorchlování ::vydávají zvuky jako mroži::-to jako že při vynoření frkali a houkali ze šnorchlů-a nejen to
-oni na sebe dokonce cákají a povolávají-a ::dokonce po sobě hodili ježka::

Tak to nevíte jestli plakat nebo se smát.
Docela by mě zajímalo co by tito lidi dělali na pláži-kde je hlava na hlavě a v puse maj palec od nohy-a to ještě od cizí!!

My jezdíme do těhle vesniček-kvůli klidu a hlavně abysme netrávili dovču napomínáním dětí ať nekřičí-a nebo nepobíhaj.
Klidně si připlatím a vezmu si apratmán jen pro nás(což se nám letos i povedethumbs up smiley)

ALE -nikdy se nedá říct kdo bude blízko vás a co mu bude vadit.
Viz. loňský zážitek!!eye rolling smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil ivetaa (18. 01. 2007 15:06).
Anonymní návštěvník
Re: Nechceme rušit ...
18. 01. 2007 19:24
---



Upraveno 1krát. Naposledy upravil sasenka (23. 06. 2007 22:37).
ladax
Re: Nechceme rušit ...
18. 01. 2007 19:29
Iveta souhlasím s tebou a mám ten samý názor, že vždy to tak je a já to prostě neumím , jak jiní, nadávat na děti, že pobíhají a nadávají a tak, ale mám stejně zkušenosti s tímhle problémem. Opravdu hledejte po malých vesnicích a v jejích koncích pod Makarskou a před ní, je jich tam spousta, určitě naleznete,,, opravdu takové místo, kde snad bude pro vas dobře.n
Re: Nechceme rušit ...
19. 01. 2007 09:01
Děkuji holkám za názory, přesně tak si to představuji - konec menší vesničky s příjemnou pláží, které pod Omiší opravdu jsou. Jen bych potřeboval konkrétní tip, neumím si představit jak tam bloumáme s tímhle spolkem a hledáme bydlení na blind. Když jsem jezdil sám, schrupli jsme u Plitvic a ráno jsem byl svěží a nebyl to problém, nicméně dámy odmítají jet na noc, takže vyjíždíme okolo čtvrté ranní a ubytováváme se v podvečerním vedru, kdy se mi upocenýmu fakt nechce shánět zimmer frei.
avatar Re: Nechceme rušit ...
19. 01. 2007 09:43
No-my protože jezdíme s dětma-od malička a ta cesta je prostě ať jedete jakkoli poměrně dlouhá-tak nejezdíme na blind-ale přes cestovní agenturu která zprostředkovává ubytování u soukromníků.Vyjde to dráž-ale zase má jistotu že vím kam jedeu-že přijedu a můžu sebou rovnou plácnout do sprchy a vyberu si v klidu doma na netu jak má vypadat apartmán a za co platím.
Ale jak píšu-je to o tom že si neumím představit s unaveným prckem ještě po dojezdu hledat ubytování.

Takže konkrétně neporadím-protože jezdíme vždy se stejnou agenturou-a tudíž znám jen nabídky a místa které nabízí oni.

Jinak my jezdíme na noc-a pokud děti usnou-nezastavujeme-ani nepřibržďujemetongue sticking out smiley
Re: Nechceme rušit ...
21. 01. 2007 12:13
Aldo píšeš že nechceš ostrov ale to co hledáš najdeš spíš tam. Hvar, Brač, Vis, Mljet nebo i poloostrov Pelješac abys nemusel případně trajektem je to sice zajížďka ale stojí za to. Letos se chceme po 2 sezonách vrátit na Hvar tak akorát brouzdám na netu a začínám hledat nabídky je nejvyšší čas.Tak ti přeju taky šťastný výběr.
Re: Nechceme rušit ...
22. 01. 2007 09:07
Já už se pomalu také začínám přiklánět k ostrovům. Pelješac je prima, sle je to fakt dost daleko, my to máme 350 km jen na Hatě, takže holkám by se asi nechtělo. Láká mě Brač, ale myslím, že Hvar je klidnější. Musím to ještě promyslet.
Re: Nechceme rušit ...
22. 01. 2007 13:48
To Alda : ťažké zadanie aj pre skúsenejších.Na jednej strane blízkosť mora, potom relatívna izolovanosť ako aj vzdialenosť do centra do 1 km .
Vravíš od Murteru dolu.Tak skús pozrieť Tisno.Po príchode do Tisna ešte pred zdvíhacím mostom na Murterje odbočka vľavo je ulica pevninskej časti Tisna Pod Garmom .Domy od č. 30 sú už len v jednom rade asi do č.50 do 1Om od mora a na konci je už len promenáda vedúca po cca 200m do zálivu Rastovac.Do centra je do 1km. Cez Tribunj asi 7km Vodice s nočným životom.V okruhu do 30 km NP Krka, Šibenik atď.
K tomu Hvaru ,či Braču- osamelý dom nájdeš, ale nebude spĺňňať vzdialenosť k centru.Na južnej strane sa pri živých dámach staneš nočným vodičom cez tunel, pretože budú chcieť vidieť v nociJelsu alebo Hvar s ich atmosférou.
Azda v prvom prste ( smerom k vrboske) zálivu osady Basina sú osamelé domy. Ale - do Jelsy je to 6km,Stari Gradu 6km, do Hvaru 20km ,4km do Vrbosky.Obchod a reštauráciu nepočítam za centrum.
Re: Nechceme rušit ...
22. 01. 2007 20:27
Aldo Hvar je určitě klidnější mám ho 2 x projetý. Vždy jsme bydleli v Jelse a má pravdu doky1 že to musí tvé dámy hlavně večer vidět, tamější zmrzlina - holka byla vždycky úplně šílená. Letos mám již rezervaci opět na Hvar ale do Starigradu. Vloni jsme byli na Brači tak mrkni na : www.pansion-mosic.com je to sice dál než 1km do centra ale domácí poskytuje i polopenzi a dostatek vína takže když to obsadíte celý tak nikoho nerušíte. Myslím že by to šlo, byli jsme tam spokojení a byla tam podobná partička jako vy takže večery byly příjemný jezdíme už sami 2 ( holka ňák vyrostla )takže jsme zapadli. Jinak do Hatí to mám taky cca 300 km a kvůli klidu když byl člověk fakt přepracovanej než jsem přišel na to že práce není všechno tak jsme jeli přes Dubrovník na Mljet a to je teprve oáza klidu fakt někdy zkus tam nebudeš nikomu vadit. Tak šťastný výběr.
Re: Nechceme rušit ...
30. 01. 2007 09:28
Díky za vaše rady. Momentálně se mi moc zamlouvá Hvar, konkrétně Ivan Dolac. Mám ale strach, že hodně lidí z fóra vnímá ID jako oázu klidu a my bychom ji samozřejmě jen neradi narušovali. Pláž a příroda se mi ale líbí opravdu moc. Neměl by někdo konkrétní tip z této oblasti kde bychom s tím mým "stádem" nebyli nikomu trnem v oku???
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 195
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.