Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

1 luzkovy pokoj

Autor martinx25x 
1 luzkovy pokoj
26. 08. 2006 11:05
Nevite nekdo,jestli bude velky problem sehnat jednoluzkovy pokoj?Jedu na "blind"(Brela nebo Baska voda) a kolik tak muzou chtit za den?Diky Martin



Upraveno 1krát. Naposledy upravil martinx25x (26. 08. 2006 11:09).
Re: 1 luzkovy pokoj
26. 08. 2006 14:29
v říjnu možná nebude, ale jestli jedeš ještě v srpnu, tak je v těch místech, kam se chystáš, těžký sehnat jakýkoliv solidní místo. A jednolůžkovej pokoj je tak jak tak blbost, to je i v hotelu nepříliš obvyklý. Strčej tě tak maximálně do dvojáku a i těch je dost málo. To není žádnej bussines, aby se tam courali čecháčci po jednom. grinning smiley
GOOD LUCK
Re: 1 luzkovy pokoj
28. 08. 2006 12:52
martinx25x napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Nevite nekdo,jestli bude velky problem sehnat
> jednoluzkovy pokoj?Jedu na "blind"(Brela nebo
> Baska voda) a kolik tak muzou chtit za den?Diky
> Martin

Buď v klidu a nenechej se zblbnou některými, velmi slušně řečeno, "méně inteligentními" jedinci z tohoto fóra plného hloupě se chovajících čecháčků.

Ubytování seženeš, neměj strach. Ubytování pro jednoho je trochu neobvyklé, ale je už téměř po sezóně a pro chorvata je lepší, alespoň nějaký výdělek než žádný.

Cenu můžeš vždy usmlouvat směrem dolů. Záleží jen na tvých schopnostech. Jen neměj strach s lidmi hovořit, neukvapuj se, měj trpělivost a neboj se jít kousek dál pokud někde hned na poprvé neuspěješ. Good luck
Midax
Re: 1 luzkovy pokoj
28. 08. 2006 13:13
Souhlas s Good Luck. V září navštěvuji uvedenou destinaci již několik let. Cena bude záviset jak daleko budeš od moře,kvalitě ubytování,délce pobytu.... Ptej se na "sobe". To je vlastně samostatný pokoj.Příslušenství /koupelka,WC,kuchyňka.../ zpravidla bývá společné pro i ostatní "sobe" v domě. Nebude problém dostat se zde v září na cenu 8-12EUR/noc.
Re: 1 luzkovy pokoj
28. 08. 2006 15:11
pánové, přestante plácat takový nesmysly. Kdo jezdíte do Bašky nebo Brely, tak dobře víte, že tam je nářez až do konce sezony, a ta nekončí v srpnu, ale v půlce září, protože někteří západní turisti mají pořád ještě prázdniny (narozdíl od nás). Je daleko jednodušší sehnat tu něco v červenci, než tedˇ. Tak tady nemachrujte a říkejte věci jak opravdu jsou. Už jsem si to mockrát vyzkoušel na vlastní kůži, jaký to je, lítat ve vedru po probdělý noci a shánět ubytování. Většinou je výsledek takový, že člověk ze zoufalství šáhne po něčem, co by jinak nikdy nevzal a na to právě řada ubytovatelů, stojících u silnice sází. Takže pokud Martinovi nezáleží na tom, jak daleko od moře bude a v jakým prostředí, pravděpodobně ubytování sežene snadno, ale tohle jsem mu já radit nechtěl, chytrolíni.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 194
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.