Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Banjole (Pula) - hotel Centinera ...

Autor bis69 
Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
04. 08. 2006 13:30
... nemate,prosim nekdo zkusenost?

Dekuji za info,klidne i jenom o miste Banjole.

bis69
pokial ti to este na nieco bude, tak sme tam boli minuly rok. vcelku dobre. pokial mas polpenziu tak sa radsej velmi neprejedaj, je toho vela a je to chutne. co sa tyka ubytovania, daj si pozor, aby si nechytil izbu na uplnom spodku, nemaju balkony, jeto jak v pivnicnej kobke. oplati sa prenajat si vodny bicykel, cely zalivcek si veis rychlo prehliadnut. po veceroch to tam nezije, takze ani prechadzky nie je robit kam. o´dporucam spravit si jednodnove kupanie na nedalej PREMANTURE, najjuznejsi poloostrov istrije, nadhera, sice sa plati za auto 20 kn, ale stoji to za to.
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
28. 08. 2006 11:54
Tak jsem se vcera vratil.

Jelo nas autem 5 a sesty jel busem s cestovkou.Ubytovani je striktne dodrzovano az po 14h.Pokoje jsme meli zakoupene s balkonem bez klimatizace - bylo dodrzeno,dokonce vedle sebe. Hotel jsou 3 budovy,v prostredni je recepce a mezi 1. a 2. je kryty bazen (jeste nedokonceny). Pokoje byly zarizeny novym nabytkem,koupelna cista standardni.Na pokoji je TV a lednicka (barova-mala,ale stacila).Byl tam i telefon,ale spojeni jsme nezkouseli yawning smiley)

Meli jsme zakoupenou polopenzi a jidlo bylo,dle druheho pokoje (tchanaci-maji projete cele chorvatsko od roku 96,2x za rok) nejlepsi co projeli.Snidane i vecere formou bufetu (takze vecer klasika - opecene brambory a 5 platku kotlet + omacka yawning smiley)) Chutovky kolem nechybely (ovoce,zelenina,sladke pecivo -strudl,kolacky).Dokonce jsem se jeden vecer prejedl tak,ze me bolelo bricho do rana,ale snidane to spravila yawning smiley))

Plaz je oblazkova,ale jsou to oblazky velikosti pesti,takze male deti a lidi bez bot tam vcelku vravoraji.Jinak je ale standardni a moje deti ve veku 4 roky jsem nemusel absolutne hlidat.Kdyz jsme byli na plotnach,tak to bylo uz horsi,tady se museli porad hlidat,jelikoz vlny vcelku tahaly do more.

Celkove to bylo dle meho nazoru super (4x chorvatsko) a dle nazoru tchanaku taky (nescetnekrat chorvatsko).

Jinak kousek od tohoto hotelu se dostavuje uplne novy super hotel,pocitam,ze pristi rok bude jiz v nabidce.Jsou tam jak hotelove pokoje,tak i apartmany s kuchynkama.Prosklene klimatizovane,velky bazen.

ZDAR
Nemá někdo kontakt přímo na hotel nebo jeho www.stránky? Díky
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
25. 09. 2006 08:56
Kontakt:

www.hotel-centinera.hr
wilim.turist@pu.t-com.hr
+385(0)52 526 300

Indije1,Banjole
Pula
52100

yawning smiley
Děkuji za názor, který mě velmi zaujal. Letošní léto jsem se rozhodla do Banjole do hotelu Centinera vycestoval a vyzkoušet vámi doporučené služby. Poraďte mi prosím, nějaký tip na výlet po okolí. Lenošení u moře je sice příjemné, ale občas neuškodí ho zpestřit prohlídkou zajímavých míst.

Eva
Ahoj Evčo,
já bych zkusil zajet do Puly, kde jsou ohromné římské památky, které určitě stojí za vidění. Pak je krásný národní park Brijunské ostrovy. A doporučuji i fishpicknik.
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
26. 01. 2007 15:30
Ahoj Evco,

jak jsem jiz psal,tak jsme tam byli autem,takze nase dva vylety za tyden byly nasledujici (jeste jenom ze nas bylo 6 deda+babicka+manzelka+ja+2xdeti 5let).

Prvni vylet (bez babicky :-) jsme si udelali do Porece,kde jsme parkovali pobliz hotelu Delfin (?).Odtud jsme jeli vlackem (okapotovany diesel-motor :-)primo do mesta.Cesta trvala cca 10 minut. Klasicka prochazka mestem a ulickama (koukal jsem ze uz tam neni tolik zlataru :-). Nakup suvenyru pro deti. Zpatecni cesta lodi. Cesta trvala cca 15 minut.

Druhy vylet (uz vsichni v jednom aute :-) do Puly. Hlavni parkoviste totalne zasekane. Prochazka mestem. Koloseum. Deti zmrzlina.

----------------------------------------------------------------
Jinak osobne nemusim chorvatske organizovane vylety lodi po mori s ochutnavkou rybich jidel. Pisu "osobne" jelikoz neberu druhym nazor,ze se jim to libi. Radeji se valim u more,nebo v mori a blbnu s detma :-)

Jeste jenom dodam,ze v roce 2005 jsme byli v Basce Vode a letos chceme jet do Makarske a tam je o vylet na 100% postarano = pohori Biokovo. To je super!!!
Ahoj bis69, děkuji Ti za názor a tip na výlety.
Podíváme se do Poreče i do Puly.
Ještě mi prosím řekni, protože Banjole je asi nejspíš malá vesnička, jestli je tu obchod s možností koupit si vodu, ovoce, zmrzlinu? A jaké jsou ceny?

--------------------------------------------------------

Jak se Ti líbilo v roce 2005 v Bašce Vodě a kde jste byli ubytovaní?
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
08. 02. 2007 09:58
Ahoj Evco,

hotel Centinera je primo u more a vesnicka Banjole je nahore na kopci (ne nijak veliky jsme preci na Istrii). Tim,ze jsme byli v hotelu s polopenzi a se svedskymi stoly,tak jsme v podstate nic nepotrebovali kupovat. Ohledne vody,tak tu jsme meli sebou (i pivko),jelikoz jsme jeli autem,ale urcite je nahore v Banjole obchod (kazdopadne tam je bezninka,tankovali jsme na zpatecni cestu :-) Jinak je mensi obchod i primo v hotelu (jinak hotel jsou tri budovy + kuchyne s jidelnou). Ceny ti nereknu,jelikoz je fakt nevim,ale jsme v Chorvatsku a na Istrii,takze samozrejme zadna slava.

V Basce Vode jsem byl opet v hotelu. Jezdim s manzelkou a dvema detma (dvojcata,dneska 5 let) a s rodicema manzelky (tchan je v pohode a tyden s tchyni preziju :-) . Zbytek rodiny (rzhodne tchanaci) preferuje hotel s polopenzi. Drive jsem byl 2x v chorvatsku bez jidla a musim rict,ze letos jedu potreti s polopenzi a je to pohodlnejsi (opravdu zadne starosti,mozna i stastnym vyberem hotelu). Byli jsme ubytovani v hotelu Hrvatska. Ubytovani bylo standardni a nemuzu si stezovat (na druhou stranu nejsem nijak narocny a deti jsou radi,ze jsou u more :-) Centinera byla lepsi v tom,ze tam byla TV (pro deti) a lednice (ta v Hrvatske - Baska Voda, nebyla).
Evča
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
09. 02. 2007 09:08
Děkuji moc za obsáhlou a výstižnou odpověď. Už teď se k moři těším.
Přeji Ti krásnou dovolenou a hlavně šťastnou cestu.
Hotel jako takový není špatný, ale s ohledem na to, že jsme se jeli koupat... ???
Ubytování odpovídalo nabídce, ale je potřebné vědět, co se skrývá pod jednotlivými pojmy slov. Hotel není zdaleka tak klidný, jak se může z obrázků nebo nabídek CK zdát.
Strava - její hodnocení závisí na "chutích" jednotlivých strávníků, celkově však nedosahuje kvality okolních restaurací. Celkově je hodnocení stravy uváděné v katalozích CK nadhodnocené, vyhovuje spíše knedlíkářům nežli lidem, kteří se těší na středomořskou stravu. Zákusky klasicky jižní, tj. přeslazené. Nápoje podstatně dražší nežli v restauracích, což představuje nemalou výdajovou položku (v popisech taktně zamlčenou).
Služby hotelu - příliš jsme je nevyužívali, snad s výjimkou bazénu (to byla totiž prakticky jediná možnost koupání při výskytu medúz).
Pláž - odpovídá popisu, avšak medúzy a ježci (kteří by na Istrii údajně téměř neměli být) představují velké riziko (v případě větrného počasí). Pro děti nedoporučuji. Naprosto žádné soukromí.
Celkový dojem - značně předražená destinace (jako ostatně celé Chorvatsko), z hlediska svých kvalit nadhodnocená (v létě přehuštěná), která může za určitých podmínek nabídnout příjemné koupání, ale pokud není příhodné počasí (a na Istrii fouká skoro pořád), tak je nuda... (potulky po průmyslové Pule se brzy omrzí). Osobně doporučuji ze severního Jadranu Kvarner, kde lze nalézt potřebné soukromí.
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
19. 07. 2007 14:24
Jan Novák napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Celkový dojem - značně předražená destinace (jako
> ostatně celé Chorvatsko),

už jste byl někde jinde? Itálie piza od 5euro výše, pivo 3 a výše, zmrzlina za kopeček euro, řecko pivo od 2,5 večeře od 5 (ale malé porce, dávají se min. dva chody tj.10euro a výš), voda s bublinkama od 0,80 atd., španělsko obdoba obojího. Chorvatsko je oproti tomu cenový ráj!!!
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
19. 07. 2007 14:33
to Zahajskej: úplnej souhlasthumbs up Tohle by si měli uvědomit všichni co vyřvávájí jak je v CH draho.sad smiley H.S.cool smiley
Pánové, byli už jste někde jinde kromě Chorvatska? Třeba takový Egypt, Tunisko. Zde jsou ceny daleko lidovější.
Navíc vám musím povědět, že kdo se chystá konkrétně do Banjole, bude nejspíš velmi zklamán. Protože je to jak bych to výstižně řekl "díra po granátu", kde není žádné vyžití - žádná diskotéka nebo jiná možnost se pobavit.
Pula je sice nedaleko - 8 km, ale nejbližší autobusová zastávka je vzdálena 2 km od hotelu. Banjole bych doporučil buď novomanželům, kteří by zde trávili líbánky nebo důchodcům, kteří si chtějí odpočinout. Nikoli partě mladých lidí, kteří se chtěj bavit. Není totiž kde... confused smileythumbs down
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
31. 07. 2007 16:09
To Jan Novák:

Ted uz nevim ve kterym vlaknu jsem to cetl,ale bylo tam strasne moc lidi (tipuju to na polovinu z osazenstva smiling smiley ),co si stezovali,ze nesnasi preplneny plaze,hluk na promenade,mraky lidi,ze se neda pomalu jit kousek rovne atd. A vidis ty jsi prisel na to,ze tohle misto je pro ne uplne idealni :-)))

Ne, v pohode.Zrovna jsi z te druhe pulky co ma rada prave ten srumec. Ja jsem takovej,kterymu nevadi to ani to,protoze jsem tam jel kvuli mori a hlavne kvuli detem (5let).Ty se vyblbnou kdekoliv a libi se jim vsude.

:-)
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
31. 07. 2007 19:19
Teda Honzíku Nováku, vám se asi dovolená moc nevyvedla, že? Z vašich slov je cítit hořkost a zklamání. Ale dovolená je na zotavenou, na to aby si člověk odpočinul a užíval si volna. Ráno nemusíte v šest hodin vstávat do práce, nemusíte poslouchat nerudného šéfa, jste pánem vlastního času. Někdo vám uvaří, uklidí, pečuje o vás. To je přece pohádka! Vaše jediná starost je dojít si do jídelny pro trochu jídla, jít se vykoupat a procházet se po okolí. To, jestli je zde diskotéka nebo ne, mě připadá jako detail.
Novák - no comment.
Lidi, jedu sem s dětmi, takže nesháním disco. Postačí mi stánek se zmrzlinou, abych dcerkám udělal radost. Těší se na moře a na vyhlášenou chorvatskou zmrzku. Najdu v Banjole zmzlináře?
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
01. 08. 2007 14:09
To Petr65:

Kdyz jsem tam byl minuly rok, v hotelu Centinera, tak se dala koupit zmrzlina u baru naproti jidelne (nad plazi) nebo na terase severni budovy hotelu,co byl koutek pro deti. Jinde nevim,protoze jsme po okoli nechodili.
Jinak ma samozrejme Jan Novak pravdu v tom,ze je to dira spinning smiley sticking its tongue out .Vlastni obec Banjole je do kopce po silnici a tam jsme jenom projizdeli,kdyz jsme jeli jednou na vylet do Porece a podruhy do Puly.

Pokud tam opravdu jedes a mel by jsi chut se projit,tak by me zajimalo,jestli uz je obydleny novy velky (a pekny !!!) apartman hotel kdyz se slo smerem od hotelove recepce jako k jidelne (bylo to cca 1,5km). Byla u toho takova lodenice a pristaviste. Kdyz jsem tam byl minuly rok,tak ten hotel byl uz dostaveny,ale jeste nebyl vybaveny.
Petr 65
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
01. 08. 2007 15:18
To bis69

Brácho, díky za informaci. Na oplátku zajdu omrknout apartman hotel a dám Ti na tomhle vláknu vědět.
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
01. 08. 2007 17:54
Jan Novák,

ad ubytování: nechápu, jak může z obrázků vypadat, že hotel je klidný; co se týče informací o "klidnosti" hotelu, někdy mohou někteří hosté tento faktor zvrátit tak, že se člověk celý týden pořádně nevyspí. Ač je hotel v klidném prostředí a CK tak po pravdě informuje.

Ad strava: Kvalita stravy v hotelu téměř nikdy nedosahuje kvalit dobrých restaurací stejné kategorie. Je to dáno masovostí výroby i cenou stravování. A také tím, že bohužel většina hotelových hostů preferuje jakousi mezinárodní kuchyni a aby se vyhovělo průměrnému hostovi jakémukoli věku, výsledkem je, že jídlo je často téměř bez chuti. Ono při výběru např.5 jídel se nedá vyhovět chutím všech, jako v restauraci, kde je na výběr např.40 jídel a každý si snáze vybere právě to, co mu chutná. A tím jsme u toho, že v hotelech se nepodává středomořská strava. To je zcela běžné a je to dáno obecnými podmínkami (viz výše). Nejen v Chorvatsku, ale všude. I ve "vašem" Tunisku a Egyptě. Ovšem jednu věc nechápu - na jedné straně vám vadí, že je strava nakloněná "knedlíkářům" a na druhé straně, že jsou zákusky "jižní", tedy sladší než ve Střední Evropě. Tak co tedy chcete??? Hotelové bary a restaurace jsou vždy dražší, než ve městě. Je to dáno nejen zákonem nabídky a poptávky, ale také tím, že je to jedna z mála věcí, na které hotel vydělá více než na tom základním. Tak je to na celém světě.

Pláž: U žádného středního až velkého hotelu není na pláži soukromí. Což je logické. Za soukromím na pláži se musí cestovat a často pěšky. V hlavní sezoně ani tam není soukromí. A v Tunisku a Egyptě nějaké soukromí na plážích je? To je docela překvapení!

Ad celkový dojem: "značně předražená destinace (jako ostatně celé Chorvatsko)" - Istrie je a bude turisticky nejdražším regionem Chorvatska (kromě Hvaru a Dubrovníku) - je to opět dáno zákony trhu; Chorvatsko není předražené a vůbec ne značně - nedá se srovnávat s Tuniskem, Egyptem, Bulharskem a Maďarskem, které jsou ekonomicky někde jinde, srovnatelné jsou středomořské evropské země, které jsou v průměru dražší, než Chorvatsko. "z hlediska svých kvalit nadhodnocená" - tím je myšleno co - to přehuštění? "(v létě přehuštěná)" - jinde není v létě plno? "potulky po průmyslové Pule se brzy omrzí" - Pula má výborné historické centrum a jiné okolí je nevyčerpatelnou studnicí prvotřídních výletních cílů. "Osobně doporučuji ze severního Jadranu Kvarner, kde lze nalézt potřebné soukromí" - kde vhlavní sezoně? To by mě docela dost zajímalo.
Jirka P.
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
30. 08. 2007 12:35
Lidi, nechte už toho Nováka na pokoji. Jeho názor mluví za něj samotného. Já bych to neřešil.
Byl někdo z vás v tomhle hotelu letošní rok? Jak jste byli spokojeni?
Petr 65
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
16. 09. 2007 15:03
Tak jsem se včera vrátil. Barevný apartmán hotel byl stále ještě prázdný. Ptal jsem se u nás na recepci a údajně firmě došly peníze a jsou kolem toho nějaké problémy, takže se to zatím otevírat nebude.
Jinak jsem s Centinerou docela zklamaný. Začalo to hned 1. den nástupu, kdy jsme sice dostali ve 14.00 hod. klíče od pokoje, ale s dodatkem, že zatím nestihli uklidit a že to během půl hodiny napraví. Jasně to dokážu pochopit, to se může stát každému. Jenomže oni nepřišli uklidit během půl hodiny, ale uklízeli patro hlemýždím tempem a k nám se dostali až v půl šesté večer. Děti byly ospalé po dlouhé cestě a chtěly se natáhnout, ale dej je do postele, ve které ležel týden někdo jiný. Košík přetýkal, popelník plný nedopalků, vlasy ve sprchovém koutě. No byl jsem naštvaný a měl jsem chuť odjet, kdyby děti nebyly tak unavené.
Jinak se mi ubytování líbilo, moře také, přístup byl vhodný i pro děcka. S tím jsem byl spokojený.
Stravování tedy nic moc. Ke snídani 4 druhy měkkého salámu, 1 druh plátkového sýra, jogurt, müsli, džem, med a nugeta; + vařená nebo smažená vajíčka. První den jsme si pochutnali, rovněž druhý i třetí den; čtvrtý den uý jsme to jedli, protože jsme měli hlad a koncem pobytu jsme si zašli do nově otevřeného konzumu vedle benzínky v Banjole. Nejsem vybíravý, ale tohle se fakt asi každému přejí.
K večeři byla tuhá kotleta a ryba. Opět stejné. K tomu americké brambory, dušená zelenina, špagety a omáčka. Zákusky jsme viděli všeho všudy dva večery, ovoce vůbec.
Nevím, co se stalo, proč tahle změna. Buď to je koncem sezóny, kdy zájezd pořídíš za nižší cenu nebo změnili kuchaře. Nechápu to.
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
17. 09. 2007 10:57
To Petr 65:

Diky za info o apartmanovem hotelu.Je to fakt zajimava stavba a verim,ze i dost nakladna. Co ovsem bude horsi,tak bude pristup do more. U toho hotelu totiz neni zadna prirodni plaz,jedine,ze by tam neco vybudovali. Mozna,ze to bude i hotel pro klientelu s vlastnima jachtama/lodema , jelikoz je hned vedle pekne pristaviste.

S tim uklidem,to je fakt blby.To nastve kazdeho.Ono i takhle staci,kdyz je nastup az ve 14h. Na konci srpna jsem byl v Makarske hotel Rivijera a tam jsme prijeli v 10h a uz nam dali klice od pokoje (samozrejme uklizeneho). Horsi bylo,ze jsme byly dve rodiny a jedna si zaplatila za zrekonstruovane pokoje a druha za puvodni (resp. u cestovky byly jiz jen tyto dva) a oba byly puvodni. Na druhou stranu jsme byli vedle sebe.

S jidlem to je tezke.K snidani jste meli vetsi nabidku nez my v Rivijere.Tam byly jen dva druhy salamu,ktere mely zaklad nekde v junioru a jeden druh syra (rekl bych nejaky BIO - nic moc). Na druhou stranu jsem cely tyden dlabal smazena vajicka a opecenou slaninu :-) Vecere jsem tam zazil (minuly rok) podobne,nyni v Rivijere vyrazne pestrejsi,ale servirovane.V Centinere jsem si zase mohl "navarit" kolik jsem chtel.S tim dojedenim (ovoce,zakusky ...) to je divne.Minuly rok toho bylo dost.
Petr 65
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
19. 09. 2007 15:00
Abych řekl pravdu, ten hotel je hezký, útulný. Jsou to tři pavilony po 50 pokojích, takže není rozhodně přelidněno. Jenom to jídlo holt kazí celkový dojem.
Oproti loňskému roku dokončili krytý bazén s mořskou vodou, takže je možné
se koupat i při nepříznivém počasí.
Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
24. 09. 2007 07:05
To Petr65:

Tak ten bazen je dobra zprava. Myslim,ze to trosku vylepsi pohled na hotel.
Naprosto ve všem souhlasím s Petrem 65, nebyli jsme náhodou na dovolené ve stejném termínu? My byli poslední týden v srpnu. Až na stravování a první úklid jsme byli s koupáním a ubytováním moc spokojeni. Za zábavou /promenáda, lunapark, zmrzlina/ jsme jezdili do blízkého Medulinu. S ohledem na cenu 2 dospělí a 1 dítě ´10.200,-- se nedostatky dají přehlédnout. Martina
Měl jsem tu možnost bydlet do 15 záři v hotelu Centinera,přesně si pamatuji na problém našich hostu s ubytováním, já měl štestí a tak jsem v pavilonu Igor bydlel hned.Pravda nikam jsem se nehnal a tak odpoledne v klidu se ubytoval.U těch nespokojenich ,však šlo o velké pochybení hotelu.Bydleni k poměru cena, bylo dobré,pouze jedno raminko ve skříni ,rušilo dobrý dojem.Proti dalším dvěma dražším pavilonum ,to bylo dál do jídelny ,která ležela samostatně,před ni byl pouze na terase otevřen bar.Co čekat v záři.Pláž nebyla nejhorší a dalo se vybrat s velké kaminkové pláže až po plata skal a plážiček,v případě soukromí se dalo jít i dále a podle laguny si najít to své.Pláž a pohled na moře-nádhera.Chce to ale mít auto a výletu je zde možno dělat hodně.Namátkou muže se navštivit Pula,Fažana a ostrovy Brijuni,Pomer,Medulin a písečnou pláž,RK Kamenjak a karibské pláže na této rezervaci.Nebo bez auta spolehat na recepci a cestovky s výlety typu Pula,Rybi pikniky s lodi,Plitvice atd.Stoji to však více peněz.Jinak recepce a personal hotelu vstřícní a v pohodě nápomocen.Samotné Banjole je protáhle ,ale na Září, klidné malé městečko.Možnost apartmánu a každé místo je připraveno na pobyt kempu.Těch je tady více než je zdrávo,snad se tím přes sezonu živí,protože to byl kemp na kempu,prostě každý dum svoji zahradu pronajímá jako kemp.Pěšky se dá jít do časti Glavica )asi kilometr),kde se nachází dvě restaurace a nový ,ale neotevření hotel,potiže se zabráním pozemku až k moři,bez vlastní pláže.Prostě chorvatí neustopí před drzosti italského hoteliera,který si nedělal hlavu se stav. povolením a záborem pudy.Je zde možnost hrár tenis a koukat na místni fotbal.Kdo má rád klid a klidné procházky bez možnosti nočniho vyžiti,dobrá volba.Jenom při nepřizní počasí,je možné využít krytého bazénu,ale pozor za nás se napouštěl a tak tam byla jen studená voda.U hotelu jezdila jen prosklená lod,s kterou bylo možné si trochu spříjemnit den.Možnosti pro děti-dětské zakouti.houpačky.stolní tenis,skakadla,v sezoně mistnost na malování atd. Za dobrou cenu pro poznání doporučuji.
Ahoj,

hledala jsem nějaké info o tomto hotelu (tohle forum je super) a našla něco tady na těchto stránkách.
[www.chorvatsko-ubytovani.info]
Celkem dost fotek......

Zdraví Martina
avatar Re: Banjole (Pula) - hotel Centinera ...
16. 12. 2012 08:46
Informace o hotelu Centirina jsou poměrně staršího data. Letos nám tento hotel padl do oka. Má li někdo novější informace, sem s nimi. Předem mockrát děkuji.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 129
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.