Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Tranzitní ubytování mezi Plitvicemi a Gračacem

Autor Tom 
Tom
Tranzitní ubytování mezi Plitvicemi a Gračacem
18. 07. 2006 21:08
Ahojda, máme v plánu prochodit Plitvice a potom to na noc někam zapíchnout.Myslím, že jsem zkušený chorvaťák, ale letos bych měl tranz. ubyt. radši zamluvené ( bereme známé a nevím jak by reagovali pokud by se delší dobu hledalo..)
Ubytování na Plitvicích je dost drahé, tak si říkám, jestli to nebude od Plitvic dolů až po Gračac levnější.
Na Plitvicích to je tak od 15 EUR výše na osobu...Bral bych tak 30-40 EUR na rodinu. Je nás 7 tedy přesněji 2 rodiny.
Nemáte někdo tip? Dík



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Tom (18. 07. 2006 21:09).
Re: Tranzitní ubytování mezi Plitvicemi a Gračacem
18. 07. 2006 23:38
zdar.

vprave jsem se z chorvatska vratil. byl jsem tam letos autem poprve. jelo nas 8, tedy dve auta. napred jsme take jeli na plitvice a pak dolu. napred do biogradu, pak na makarskou. ubytovani jsme si nasli asi 15km o plitvickych jezer v nejake vesnici. smer Karlovac - Plitvice. jmeno si ale nepamatuji. vyslo nas to na 10€/os a to dokonce na jednu noc. a bydleli jsme vsichni v jednom baraku.
v Biogradu, jsme hledali asi dve hodky, ale to jen proto, ze sme zajeli moc do centra a nepotkali jsme ty lidicky u cesty, ktery nabizeji ubytovani. chce to hodne smlouvat. ted je vlastne sezona a sehnali jsme pokoje taky za 10€/os/noc. fakt ale je, ze sme od plaze byli asi 1km. koupat jsme se ale jezdili asi 5km od biogradu do pakostane. neni tam tolik lidi, je kde parkovat a tak. v biogradu jsme byli 5 dni.
v makarsky sme nasli ubytovani asi za pul hodky. chlapik napred nerekl cenu, ze se pry domluvime. rekli sme mu, ze chceme do 10€ za osobu. po vsech kecech nam rekl 15€, tak sme se sebrali, ze pujdem pryc. nakonec slevil na 10,50€/os/noc :-). a od plaze jsme byli asi 200m. uplna parada. v makarsky sme byli 6 dni.
takze zaver je takovej, ze ac jsme do chorvatska jeli na blint a nic nevedeli, tak nikde nebyl zadnej problem. taky doporucuju, prijet do mesta, pichnout jednu posadku do restauracky a bydleni jet hledat jen jednim autem a pak se pro ne vratit. tak snad to nejak pomuze.
Zdravím a přeposílám
[www.rakovica.hr]
Jirka
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 94
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.