Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Staniči u Omiše

Autor Tereza 
Re: Staniči u Omiše
31. 07. 2014 13:17
210 schodů k pláži? To je vražedné! Byly jsme v apartmánu u moře v pravo od domu Ljuby a Anteho a do takového orlího hnízda bych se teda z pláže plahočit nechtěla....Letos mě Staniči hodně zklamalo. Například potraviny tak o dvě třetiny dražší než v Omiši. I okraj Staničiho směrem na Makarskou -tento dříve velmi klidný kousek vesničky je totálně zaplněn rekreanty - zejména z ohromných apatrmánu Nostro, které zde vyrostli. Tatam je klid na plážičkách, řvoucí návštěvníci (jak z apartmánů Nostro, tak právě z orlího hnízda Ljuba a Ante, kde na sebe Češi pořád vyřvávají, co chtějí donést na pláž od nějakého chudáka, který musel na záchod) a plastová lehátka na plážičkách dokonale zkazily atmosféru. A kromě toho ty tři, čtyři plážičky na okraji jsou špinavé až běda - čerstvé sklo, nedopalky cigaret, plastové láhve a obaly od sušenek mě dokonale vyléčily.....bohužel
Re: Staniči u Omiše
04. 08. 2014 20:20
18.8. odchádzame do Staniči a konkrétne do apartmánu Ante a Ljuba. No posledný komentár ma vobec nepotešil. mohol by mi ešte niekto napísať aké skúsenosti ma s pobytom v Staniči a hlavne s ubytovaním u Anteho a Ljuby?
Re: Staniči u Omiše
05. 08. 2014 20:29
U Anteho vše v pohodě rovněž tak na pláži, počítejte se schody, domácí moc ochotní.
Re: Staniči u Omiše
12. 08. 2014 11:55
Vybíráme si ve Staniči ubytování a váháme mezi ap. domy Milan a Filomena. Má někdo srovnání? Dotázala jsem se p. Vávry i na přístup k oběma objektům a mám info o sjezdech, ale v tom krpálu si to nedovedu představit. Proto bych přivítala osobní zkušenost s ubytováním a příjezdem k nim. Díky moc MH.
Re: Staniči u Omiše
08. 01. 2015 08:57
K Antemu se chystáme letos, jedeme s rodiči tak se chci přeptat kolik asi schodů vede na pláž?! Díky moc za odpověď Jana
Re: Staniči u Omiše
09. 04. 2015 21:33
Ve Staniči-jednou a dost!!!K moři určitě jinam.Když budu chtít skály,pojedu do Tater,je to blíž.
Re: Staniči u Omiše
28. 04. 2015 16:42
Ahoj, letos jedeme poprvé do Staniči do apartmánu Petar. Jedeme od 26.6. do 6.7. . Z předešlých diskuzí to vypadá na slušnou dovolenou :-). Nejedete někdo v tomto termínu? Nejlépe s dětma, my máme dvě, 8 a 5 let.
Re: Staniči u Omiše
28. 04. 2016 10:34
Dlouho zde nikdo nic nepsal, proto zkusím tohle vlákno povytáhnout a rovnou se zeptat na osobní zkušenost s apartmánem ANIČ, od p. Vávry? Pokud by snad někdo měl i nějaké vlastní foto, budu moc rád za poskytnutí a případně i další informace.
Re: Staniči u Omiše
05. 05. 2016 08:23
Ve Staniči je poměrně pekná pláž, ale to je asi tak vše. Večer se nedá nikam jít na procházku, jen po magistrále. A ten krpál ze silnice dolů k pláži je opravdu docela šílený. Bydlel jsem u Milana, to bylo poměrně málo schodů na pláž. Pro mě to byl omyl ve vybrání místa. Věřím, že to někomu nevadí a dokonce se mu to líbí.
Re: Staniči u Omiše
06. 05. 2016 09:17
ki.ki: I tento fakt rozhodnul, že se Staniči nestane naším letošním místem pro odpočinek u moře. Schody a nemožnost někam zajít a projít se, to by bylo velké mínus.
Re: Staniči u Omiše
04. 07. 2016 19:20
Všem příznivcům Staniči:
Restaurace Borovina uzavřena, ale jinak Staniči super! spinning smiley sticking its tongue out
Na jídlo skvělá restaurace Kaštil Slanica cestou k Radvanova Mlinica, cca. 2 km za Omišem.

Bydlení v apartmánu Rumenovič skvělé!!
Re: Staniči u Omiše
06. 07. 2016 07:22
Souhlasím s Ki.Ki. Několikrát jsme ve Staniči byli, bydleli jsme u Milana Kalajziče /první dům od Omiše po pravé straně silnice. Nyní to má jiného majitele./ Pláž je pěkná a to je vše. Nyní jezdíme do Podgory a paráda. Ale nikomu nechci nic vnucovat, Mirek
Re: Staniči u Omiše
08. 07. 2016 16:48
Zdravím a také se připojuji se zkušeností s pobytem ve Staniči,...
Loni jsme tam byli 10 dní v apartmánu Petar,... pro nás a naše nároky ( klidnější místo s nepřeplněnými plážemi ) naprosto super místo,.... moře krásně čisté, pláže také, sprchy na každém kroku, nějaké to vyžití, projížďky a adrenalin se tu také najdou ( ale opravdu minimálně ),.... ale jinak na plážích jen ubytovaní hosté z okolí, ... žádné davy lidí,...
Petar je hned na pláži, tedy k moři jen pár schodů z domu,... jinak obchůdky a krámky se zeleninou, vše nahoře, tedy nějakých 150 schodů,... ale není to nijak hrozné, ráno pro pečivo, či večer na procházku se to zvládnout dá.
Nezáviděla jsem lidem, kteří museli tyto schody zvládat denně s věcmi a dětmi na pláž a pak třeba na oběd či odpoledne do apartmánů nahoru,.. to je opravdu náročnější.
Ale zase ten klid a pohoda na pláži za to stojí.
Večerní život téměř žádný,... ale není problém zajet si do Omiše,...
Jinak supr výlet je i na Makarskou, či Splitu,...
Pro nás, kteří ocení klid a pohodu supr dovolená a letos ( poprvé v životě) jedeme na stejné místo i apartmánu.
Re: Staniči u Omiše
16. 07. 2016 16:27
Myslíte tento?
[www.recenze.cz]
Re: Staniči u Omiše
21. 07. 2016 17:44
Tak tato recenze a hlavně dovolená těchto lidí mě mrzí,... my byli ubytováni ve vrchním apartmá, měli jsme dvě terasy, na které byl přístup jen od nás z bytu, jedna krásná směr moře a druhá celodenní stín na druhé straně,... Jinak vybavení celkem OK, klima na kartu, koupelna se sprcháčem také v pořádku. Pláž a okolí pro nás co rádi klid bylo perfektní. Moře čisté a po noční bouřce vždy chodil po pláži pán a uklízel naplavené řasy a klacíky atd. Navíc, když nám jeden den pršelo, majitelka donesla mísu nějaké jejich upečené speciality,... nic nebyl problém. Půjčení lehátka za pakatel,... sprchy na pláži,...
Tento dům má dva majitele a záleží i na výběru pokoje,... ale mám dojem, že v katalogu pana Vávry je napsáno kde klima je a kde není. I cena těchto menších apartmánů je nižší,...
Za nás vrchní apartmán super,... A. P. :-)
Re: Staniči u Omiše
13. 10. 2016 12:11
Zdravím, mohl bych poprosit o nějaké informace o apartmánu Danijel od CA Vávra (foto cesty na pláž, interiéru, příjezdové cesty).
Děkuji Tom
Re: Staniči u Omiše
12. 04. 2017 23:55
Zdravím, prosím o doporučení ubytování ve Stanici (Omiš), případně blízké okolí. 2 dosp. + 3 malé děti, termín od cca 19.6. do 5.7., cca 14 dní. Preferujeme malé soukromé plážičky :-)
Re: Staniči u Omiše
02. 04. 2018 20:43
Ahoj, znáte někdo tento apartmán ve Staniči? Majitel Gorki Stanic, adresa Velika Luka 78. Mělo by to být přímo u moře. Nějaké zkušenosti? Díky za každou odpověď.
Re: Staniči u Omiše
03. 04. 2018 22:05
Ano, byl jsem tam.
Už před lety. Byl to za ta léta jediný dům, kde jsem se nerozešel úplně v dobrém.
Dva bratři( tehdy starší ), dům napůl, nemluvili spolu, každý svoje hosty. My byli v jedné půlce. Poslední den jsme měli zaplaceno do večera, ale jeli jsme už po obědě, protože přijeli "soudruzi" Češi, kteří měli příjet v podvečer a cpali se nám pořád do baráku. Asi chtěli půl den zdarma, česká klasika. Nároční hosté. Neměli jsme na to nervy.
Potom mi domů domácí psali, že jsme zničili sprchu, že špatně teče a postel. No, já nejezdím nikam nic ničit, bránil jsem se a když sprcha dobře neteče už mně, nestěžuji si. Takže trochu schýza. Nemám to rád.
Teď už je tam možná situace jiná.
Místo moc pěkné, barák vypadá opravený, pláž je před barákem. Já už jezdím léta na možná lepší místo, skoro za polovinu peněz. Bez problémů. Chceme platit víc a vždycky se hádáme. Máme to tam rádi. I naše polštáře nám vždycky nachystají. Jako když někde jezdíš více let a věříte si. Ani klíče nechtějí vracet, ale to nechci. Ale to jsem mimo dotaz.
Takže, co jsme si, to jsme si. Je to pryč. Možná 12 let? Asi to nesedlo, ale určitě se toho nebojte. Určitě tam lidé ke vzájemné spokojenosti jezdí rádi. Jen si to přeber.
Místo doporučuji. Nic nehaním. Výborná lokalita domu i místa. Parkování není u domu, ale mají parking pod cestou. Do Omiše 4 km, tři hospody v místě. Do Sun City se stavujeme na jídlo, výborná kuchyně.
Jdi do toho.
Re: Staniči u Omiše
04. 04. 2018 06:34
Dík za odpověď, doufám, že budeme spokojeni. Ještě nic placeno nemáme, stále zatím vybíráme. Kam nyní jezdíš - mohu poprosit o kontakt?
Re: Staniči u Omiše
04. 04. 2018 08:00
Ne, nezlob se. Jezdí tam pár našich známých a jejich stálých hostů. Máme to termínově rozdělené.
Přeji Ti dobrý výběr.
Re: Staniči u Omiše
04. 04. 2018 08:01
OK, i tak díky za názor.
Re: Staniči u Omiše
09. 04. 2018 23:31
Ještě prosím jeden dotaz - majitel uvádí, že bychom měli mít rezervované místo na parkování. Kde přesně se tam dá zaparkovat, abychom mohli vytahat bagáž a odnést ji do domu? Dík za odpověď
Re: Staniči u Omiše
11. 04. 2018 20:03
My volali na mobil když jsme se blížili od Omiše a on na nás počkal u silnice. Měli parkoviště pod silnicí, sjezd hned u prvních domů ve Staniči od Omiše, vpravo a zase doprava. Měli tam ceduli Parking Stanič - tuším. Ale tam je Stanič skoro každý.
Víc poradit neumím.
J.
Re: Staniči u Omiše
12. 04. 2018 05:36
OK, dík za odpověď, snad to tam nějak najdu.
Díky moc
Re: Staniči u Omiše
24. 06. 2020 07:31
Ve Staniči, Mimicich, Marusici, Čeline jsme byli jiz nekolikrat. Omiš a okoli milujeme, ikdyž je fakt, ze ted jsme par let vymenili za Egypt kvuli potapeni. ALE, nejak nechapu, ze se tady nekdo podivuje nad schody a kopcem. Samozrejme idealni je byt co nejbliz k mori. Taky sme nikdy v tech vesnicich nebydleli nad magistralou. Ale zaparkovat nahore, na zacatku snest veci a na konci je vynest mi neprijde k nepreziti. Pokzd jedem do Omise a jezdime denne pro pecivo, zeleninu atd, tak to taky vyslapu. A rozhodne mi to neuskodi :-) Nakonec s tim co tam dokazu do sebe nacpat jsem rada ze mam vubec pohyb. Ze musim kmori po schodech byt je AP psany par desitek metru, s tim v teto oblasti taky pocitam. Za me ale ty male plaze, klid za to stoji. Pracuju vnemocnici, pres rok mam fakt frmol a radej uz mam svuj klid. Takze za me Omisska rev. je o schodech.. Ale jsou tam uzasni lidi, krasne more, klid a ten jejjch placaty chleba.. :-) Letos jedem po dvou lete pauze a tesim se.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil kubivet (24. 06. 2020 07:35).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 48
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.