Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytování kolem vodopádů Krka

Autor petre 
Cestou na jih Chorvatska bychom radi prenocovali 1-2 noci někde kolem vodopadu Krka.
Máte někdo nejaky zkušenost a tip ?

Díky za vhodne tipy na ubytovani v apartmanu pro 4 os. na Makarske riviere či kolem Dubrovniku a Peljesacu.

Petr E.
Re: Ubytování kolem vodopádů Krka
29. 04. 2006 20:46
Minulý rok som cestoval v piatok cez deň. Pretože nástup na Hvare bol až v sobotu zastavil som v starom mestečku Skradin prakticky na území NP Krka.
Ubytovanie mi ponúkli hneď na parkovisku 2O metrov od pobrežia v dobre vybavenom apartmáne a dokonca lacno.Majiteľ prenajímal aj bicykle ako aj loďkou cestu do NP.
Mestečko je pôvabné , staré a príjemné a poskytuje večer práve aj kvôli množstvu kotviacich jácht aj adekvátne množstvo konôb na nábreží. Zaparkoval som už skoro popoludní a strávili sme príjemný poldeň a večer. Odbočka z diaľnićného výstupu pred impozantným mostom cez Krku ( výjazd Skradin) a len cca 2 km dolu. Na nábrežie vstup s autom len pre uytovaných.Bol august t.j. 8 mesiac a nebol s ponukou problém.
Re: Ubytování kolem vodopádů Krka
03. 05. 2006 20:35
Díky Doky1 za tip. Nasel jsem i pár nabídek na ubytování ve Skradinu. Jestli můžeš, napiš kontakt na toho majitele ze Skradinu. Zůstal bych tam v místě na dvě noci, než budeme pokračovat na jih.

dík Petr E.
Re: Ubytování kolem vodopádů Krka
03. 05. 2006 22:24
Meno neviem .Tá dievčina z parkingu ho zavolala mobilom a vyzdvihol nás.Mladý chlap.Dom kde bývajú je na nábreží vpredu "konoba".Ulička a asi 25m je apartmán so samostatným vchodom.Predtým je požičovňa bicyklov a pdľa toho sa dá nájsť. Na nete nebol.Ubytovanie v prízemí samostatne kuchyňa izba a sanita všetko nové zariadenie akurát otvorené.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 95
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.