Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

MAKARSKÁ-Hotel Biokovka

Autor Štěpán 
MAKARSKÁ-Hotel Biokovka
21. 04. 2006 13:26
Dobrý den,Ahoj všichni.
Někdy v srpnu se chystám na Makarskou a protože potřebuji bezbarierový hotel a tak i vstup do vody,volím hotel Biokovka.
Chci se Vás zeptat,jestli jste tam někdo byl,popřípadě něco víte.
Jaké to tam je,Jaké je ubytování,strava,okolí,co bych měl vědet,na co si dát pozor,nebo i nějakou dobrou radu či doporučení...
Předem všem děkuji.
Užíjte si léto,Štěpán
avatar Re: MAKARSKÁ-Hotel Biokovka
21. 04. 2006 15:04
Hotel neznám. V Makarské je velké promenáda a je tam hodněn živo. Výhodou tamní promenády je, že je jen na rovince. Je tam velké množství všelijakejch stánků s cetkama, restaurací a atrakcí pro děcka. Pokud si na vozíku tak se dostaneš celkem v pohodě i na náměstí. Akorát je nutný dávat bacha protože je celý dlážděný vápencem a pěkně to klouže. Pozor i na přechody. Obrubníky a sjezdy jsou taky z vápence a taky pěkně kloužou.
Hotel Biokovka znam, je to hotel pro rekreaci a hlavne pro rehabilitaci, hned za hotelem jsou plaze v borovem haji priroda v pohode, ale dost daleko podel more do centra, ale hezka prochazka. Hotel lezi hned na zacatku Makarske primo u more.
Lenka
Skvělý hotel. Perfektní strava, ubytování, vnitřní bazény. Mohu doporučit!
avatar Re: MAKARSKÁ-Hotel Biokovka
10. 07. 2007 17:01
Můžete ještě něco bližšího? Chtěla jsem tam jet letos v květnu, pak jsme ale jeli do Rakouských Alp. Ale už plánuji na příští rok a právě kvůli těch bazénů a pohledu na moře. Děkuji za info.A zase květen.
Re: MAKARSKÁ-Hotel Biokovka
12. 07. 2007 07:26
Hotel Biokovka je predevsim znamy jako rehabilitacni stredisko se specializovanim pro vozickare. Vsude je bezbarierovy pristup. Letos nove na plazi vybudovana specialni sedacka pro postizene. Funguje tak, ze najedete na rampu, kde je umistena sedacka, nekdo Vam pomuze z vozicku a premisti do sedacky a pripouta. Pote Vas spusti primo do more. Ve vode musi nekdo stat, aby Vas pak ze sedacky odkurtoval. Na konci cervna na dovolene jsem po ocku sledovala jak to funguje a musim rict, ze velice smekam za to, ze i vozickarum umoznili takto pristup do vody. Na hotelu jsou snidane formou svedskeho stolu a vecere vyber ze 3 menu, ktere se skladaji vzdy z polevky, hlavniho jidla a desertu. K dispozici je take zeleninovy bufet.
Re: MAKARSKÁ-Hotel Biokovka
12. 07. 2007 07:32
Zapomnela jsem jeste, ze htl. Biokovka ma 2 vnitrni bazeny se slanou vodou, jeden ma 26°C na plavani a druhy termalni, ktery ma 36°C. Vstup je hotelovym hostum zdarma a pouze s koupaci cepici.
Vstup do bazénů je možný pouze pro hotelové hosty. Jinak nelze.
Re: MAKARSKÁ-Hotel Biokovka
19. 02. 2008 07:29
Lejka napsal(a):
-------------------------------------------------------
Vstup je hotelovym hostum zdarma a pouze s koupaci cepici.

No to teda musí být pohled - v koupací čepici a bez plavek !!! hot smiley
Mirus.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 192
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.