Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Hotel Zora-Primošten

Autor IvetaV 
Hotel Zora-Primošten
10. 04. 2006 13:15
Dobrý den,nemáte prosím někdo informace o tomto hotelu,jaké ubytování,jaké je jídlo,co personál,městečko jako takové...... Díky za rady a info....
Re: Hotel Zora-Primošten
10. 04. 2006 14:58
Byl jsem tam před několika lety (asi 2002), ale podle informací zde na fóru je to už jiné - hlavně by mohlo být lepší jídlo - silně mi to připomínalo závodní kuchyni. Výběr sice ze tří jídel (večeře, snídaně byla bufetová), ale jen pár jídel bylo opravdu zajímavých. O městečku i o hotelu tady určitě najdeš dost informací - zadej v Hledat heslo Primošten a Ve všech příspěvcích. Hezkou dovolenou.

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
Re: Hotel Zora-Primošten
14. 04. 2006 07:03
ahojky,tak co se trošku rozpovídat,co obsluha,jídlo,pláže........hele,řešíme dilema,někdo nám doporučuje,že máme sebou vzít naše vínko,nebo nějakou pozornost a při odjezdu "obdarovat" pokojskou,recepční.....prý je to slušnost....nevím,zase si myslím,že ta cena za hotel a jídlo je dost vysoká,co já vím....
Re: Hotel Zora-Primošten
14. 04. 2006 07:11
Po večeři s obsluhou jsme nechávali pokaždé na stole 10-20,-kn pro obsluhující buchťafu. Nijak se to neprojevilo na ničem - byla furt studená jak psí čumák. Na pokoji tenkrát nebyla lednička, nechával jsem si pití ve sprcháči nebo v umyvadle. Pokojská to pokaždé vyndala - nedostala nic. Primošten se mi moc líbil, ale Hotel Zora v té podobě, co jsem pozal, moc ne. Třeba už se zlepšili. Jo, a ještě jedno - na polopenzi už kašlu (jestli pojedu do hotelu) - byli jsme pořád najezení a na místní pochoutky nám už nezbylo místo v žaludku. Max. snídani a ostatní podle chuti, ne podle předepsaného programu.

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
Re: Hotel Zora-Primošten
14. 04. 2006 08:20
No,my tam letos jedeme poprve,máme all inclusiv,vzít si prý můžeme co chceme a kolik chceme.Ale pochybuju,že pokud bude extra teplo,nebude na jídlo nějak chuť. Lednička je někde psaná,někde ne, nezbývá,než se nechat překvapit. Takže oni tam mají normálně přístup,do toho pokoje,když tam je někdo ubytovaný?
Re: Hotel Zora-Primošten
14. 04. 2006 10:16
ono to nějak dopadne........nebo ¨třeba zhubnem.........to by bylo,aby nebylo... smiling smiley
Re: Hotel Zora-Primošten
16. 04. 2006 12:25
Hotel Zora prošel důkladnou rekonstrukcí s All Inclusive na dobré úrovni. Zoru vlastní rakouský investor, který se tlačí na víc míst v chorvatsku, služby jsou na vysoké úrovni (****) stejně jako vybavení pokojů. Ledničky v pokojích nejsou (spoléhá se na službu All Inclusive). Nevím, proč by hotel Zora měl být nějaká hrůza??? Naopak, letošní sezonu bude patřit mezi přední vyhledávané hotely na celém pobřeží. A kdo nevěří...ať tam jede a vyzkouší. Obzvláště pěkný je nově zrekonstruovaný bazén s kupolí, která se dá v případě špatného počasí celá zavřít. Pro IvetuV - hotel Zora je elegantní záležitostí, rozhodně nic nerušte a těšte se na hezkou dovolenou. Ten Váš "darující" vybral velice dobře.
Pro další info zkuste www.azalea-hotels.com
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 74
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.