Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytování na Istrii

Autor Michal P 
Ubytování na Istrii
27. 03. 2006 07:31
Chystame se poprve do Chorvatska..Muzete mi doporucit nejake ubytovani na Istrii v soukromi 10 - 12 Euro na den, deti kolem 2 let zdarma? Nejake odkazy, prospekty, kontakty? Budeme asi dve rodiny, kazda s jednim ditetem (do 3 let)..Moznost zaparkovat dve auta, dve loznice, kuchynka, wc, sprcha,k mori do 1km, radeji mene frekventovane misto, co se dopravy tyce..Jedeme autem do zahranici a do Chorvatska poprve = privitame taktez rady a zkusenosti..email: michal.parasic@seznam.cz



Upraveno 1krát. Naposledy upravil (27. 03. 2006 20:59).
avatar Re: Ubytování na Istrii
30. 03. 2006 17:49
V Pule jsme byly jenom v tom kempu Stoja.Jsou tam i karavany,chatky a postavili tam takové domy/bungalovy/.Je to asi tak 3 km do středu města pěknou procházkou a nebo tam jezdí místní doprava autobusem.V Pule je ale velké množství ubytování,jak v kempech,apartmánech tak v hotelích.Koupání je dobré i pro malé děti,byly tam i mimina.Nejlepší je se podívat na nějaké web stránky a nebo si vyhledat informaci na těchto stránkách a projed to.Fakt je toho moc,takže těžko popisovat.Každému se líbí něco jiného a každý má jiné nároky.My jsme tam byli tenkrát ještě ve stanu.Sociálek tam bylo spousta a problém s vodou tam absolutně nebyl.Všude asfaltové chodníky a cesty a vstup hlídán ochrankou.

MirekŠi
Re: Ubytování na Istrii
31. 03. 2006 16:31
ve Stoje je velice pěknej kemp s naprosto nevídaným servisem. Jen pro ilustraci: neustále tu např. zametají i chodníky mezi stany. Na sociálkách by se ze země snad dalo i jíst. V chatkách typu "mobilhome" se obden mění ručníky a doplnuje toaletní papír. Každá chatka má TV, lednici, kuchynku s plynem, WC a sprchu s teplou vodou. A tedˇ ta druhá strana mince : ceník je na www.arenaturist.hr Kdo ale chce mimo sezonu, nemá to absolutně chybu ani po této stránce.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 217
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.