Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Zajistím ubytování - Tribunj apartmány Plaza smiling smiley

Autor pretty.woman 
Zajistím ubytování - Tribunj apartmány Plaza smiling smiley
13. 03. 2006 20:32
Tribunj je malebné rybářské, malé, klidné a tiché městečko v Chorvatsku, v kterém žije asi 1300 obyvatel. Nachází se mezi Zadarem a Šibenikem, leží asi 3 km západně od známějšího rekreačního střediska Vodice.

Apartmány se nachází pár kroků před pláží Zamalin. Jsou čisté, pohodlné, plně vybavené.

thumbs up 1) 3 apartmány v prvním podlaží, každý pro 2 osoby, s manželskou postelí, kuchyní, koupelnou a balkonem s výhledem na pláž. Tyto apartmány lze na přání propojit společnou terasou (2 nebo 3 mezi sebou) Jeden apartmán je větší a lze v něm ubytovat 2 dospělé a 1 dítě. Cena v sezoně 33E/apt/noc
thumbs up 2)V přízemí 2 apartmány pro 3 osoby, s jednou manželskou postelí a jednou samostatnou postelí, kuchyní, koupelnou a terasou opět s výhledem na moře... Ideální pro pobyt i s malými dětmi. Ideální kmbinace 2 sospělí + 1(2) děti. Cena 43E/apt/noc (ceny vč.pobyt.taxy)



grinning smiley Apartmány pronajímá můj známý a já sama tam každý rok jezdím. Tuto nabídku jsem sem dala proto, že mi mnozí píšete a ptáte se na možnosti a ceny, tak tady to máte při jednom (to jen vysvětlení proč zakládám dalš forum a za to se omlouvám). Kdo by chtěl poslal int. adresu, kde jsou fotky ap. tak mi napište na pretty.woman@ladymail.cz grinning smiley
díky ještě jednou za tip
avatar Re: Zajistím ubytování - Tribunj apartmány Plaza smiling smiley
20. 03. 2006 18:23
Pretty už di s tou Tribunjí do ... Každý ať si doplní co chce. Víc jak rok to doporučuješ, jak agent s teplou vodou furt dokola. To tam fakt nemůžeš nikoho sehnat nebo je ten apartmán nafukovací ?
Re: Zajistím ubytování - Tribunj apartmány Plaza smiling smiley
21. 03. 2006 09:41
Luděk: je velikej a hezkej grinning smiley Hele pořád mi někdo píše o adresu a jak to tam vypadá a kolik to stojí, tak jsem to hodila na jedno místo, abych se nemusela vnucovat jinde. (taky pořád někdo zakládá fora doporučte mi ubytování, proč?...) ...Tady to je vážně samej cholerik... confused smiley
avatar Re: Zajistím ubytování - Tribunj apartmány Plaza smiling smiley
21. 03. 2006 09:58
Pretty to jsem rád že je velikej, hezkej a dokáže Tě uspokojit winking smiley. Cholerik možná jsem, ale schválně si je vyjeď své příspěvky a uvidíš že každý třetí končí znám jedno místo ... atd.. No a vzhledem k tomu že patříš k pilným přispěvatelům a já je poctivě čtu, tak jsem se jen pozastavil nad tím, že už ten apartmán není plnej od května do září no. Možná jsem reagoval trochu ironicky, ale zas tak zle jsem to nemyslel. Troufám si tvrdit že tu nikdo tolikrát nabídku na ubytování nezopakoval. Ještě jednou to sem někam dej a jedu tam s tebou cool smiley.
Re: Zajistím ubytování - Tribunj apartmány Plaza smiling smiley
21. 03. 2006 21:54
Beru Tě za slovo grinning smiley
posunovač nenápadný
Re: Zajistím ubytování - Tribunj apartmány Plaza smiling smiley
18. 05. 2006 15:28
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 193
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.