Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Apartmány Rab - prosím o radu

Autor Kamila 
Apartmány Rab - prosím o radu
09. 03. 2006 11:32
Prosím o doporučení nějakého prima bydlení na Rabu co nejblíže k moři pro dvě rodiny s malými dětmi - 2 - 5let. Je toho tu spousty, ale nějak se neorientuji, tak budu vděčná za radu, děkuji, hezký den.smiling smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Kamila (09. 03. 2006 12:51).
Známi boli minulý rok na Rabe v novorekonstruovanych bungalovoch Suha Punta. Prisli nadseni a idu znova. Pekne ubytovanie, dobra strava zľava na dieťa s 1 dospelým až 30%, takže mali dve samostatne izby vedľa seba.Štrkové pláže medzi skalami a piniový háj sú úplne ideálne pre dovolenku s detmi.
Tento rok sice trocha podražili, ale aj tak 6.470,-Sk/os/tyžden s polpenziou ( do 15.7.) je na Chorvatsko veľmi dobrá cena.
pavla66
Re: Apartmány Rab - prosím o radu
12. 03. 2006 11:35
Na Rabu je to trochu složitější. Ty nejkrásnější pláže jsou většinou tam, kde nejsou apartmány a je třeba jezdit autem a případně i chodit pěšky. To není pro každého.
Suchou Puntu moc neznám, ale viděla bych to opravdu spíš na bungalovy (než soukromé apartmány) a na oblázky či kameny. Písčité pláže potom Kampor- klidnější, jde se daleko do vody, nějaké apartmány tam jsou. San Marino je plné kempařů a najdeš tam i apartmány(písek). Ty pěkné pláže jsou dost daleko.
Na druhé straně např.Barbat má super apartmány, ale pláž samé loďky. Městečko Rab na večerní procházky úžasné, ale pláž pro děti taky asi ne. Pláž Pudarica vhodná pro děti je zas bez ubytování.
Já sama bych asi volila Kampor, ale dej si pozor, když ti někdo napíše blízko moře, může to být také blízko loděk. Snad se ještě někdo ozve s nějakou adresou a pomůže ti víc.
pavla66
Re: Apartmány Rab - prosím o radu
12. 03. 2006 12:11
Bungalovy Suha Punta, co psal Fero, samozřejmě nezatracuji, může to být dobrý tip, pokud chcete bungalovy.
pavka
Re: Apartmány Rab - prosím o radu
15. 03. 2006 07:13
Suha Punta je moc pěkná,ale převážně skalnatá,takže asi pro děti nic moc.My byli loni na Rabu v Barbatu se 2dětma 9+2.Krásný ubytování i příjemné letovisko,ale koupat jsme se jezdili autem hlavně na Pudaricu cca 3km,spousta malých pěkných plážiček.Ještě se nám líbil Kampor.Lopar je hrozný turistický maso.Ze své zkušenosti,můžu doporučit CA pana Dvida,zvanou Hvar.
Re: Apartmány Rab - prosím o radu
20. 03. 2006 21:38
Na Rabu se vyplati jezdit k vodě povozem, vsude je to prakticky do 15 km. U hezkych pláží nestojí hotely, což je výhodou pro toho, kdo není pohodlný jít 10-15 min pešky ze hřebenu dolů na pláž.

Pak místo ubytování není tak důležité.

Podrobně o plážích a pěkné fotky jsou na [lopar.wz.cz]

S dětmi 2-5 let je to ovšem náročnější, ale informací lze nalézt na netu dost, a tak si relativně snadno vybrat.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 93
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.