Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

zkušenosti s cestovní kanceláří Valsa

Autor Peťula 
Prosím nemáte někdo zkušenosti s touto cestovní kanceláří ( kladné i záporné )
Děkuji
avatar Re: zkušenosti s cestovní kanceláří Valsa
06. 03. 2006 13:07
Jejich nabídka je zajímavá a někdo už se tu zmiňoval o své pozitivní zkušenosti s touto kanceláří. Je ale potřeba si zjistit podrobnosti o konkrétním místě. Ne každému bude například vyhovovat naprostá odlehlost zátoky Kozja, kde mimo rybářských domků nic není. Jinde je zase pouze dešťová voda zachycená v nádržích a elektřina ze slunečních baterií. Někde je také přístup pouze po makadamové cestě. Některé zátoky, kde pronajímají domky, jsou ale opravdu pěkné.
[www.ihvar.cz]

Michal




Upraveno 1krát. Naposledy upravil admin (21. 03. 2006 09:16).
Re: zkušenosti s cestovní kanceláří Valsa
06. 03. 2006 19:36
já od nich byl 2x a mohu být akorát spokojen . je to pro nenáročné lidi na komfort ubytování a pro lidi kteří vyhledávají klidnou až velmi klidnou dovču za slušné peníze. moře u nosu za ty prachy jen tak nenajdete i když už taky trochu podražili.
kdo chce více info tak napište pavel626@seznam.cz když tak pošlu i foto
Re: zkušenosti s cestovní kanceláří Valsa
20. 03. 2006 20:56
My jsme byli v loni v domku Julia a můžu říct, že to byla nejhezčí dovolená. Na lodi jsme jezdili do obchodu, protože to bylo pohodlnější, než autem.7 kilometrů po šotolině ve srázu.Krásná zátoka a samota, jenom nějací rybáři.U okna vám šplouchá moře,za barákem zralé víno, ráno krásný východ... Ze solární elektrikou jsem si nědělal starosti, měl jsem měnič a vše šlapalo,tak jak má.Výborné je nakupovat ve Starém Gradu.Další info bretikl@seznam.cz
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 92
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.