Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytování v Podobuče na Pelješaci

Autor Staňa 
Příští rok bychom jeli rádi na Pelješac a na internetu jsme si našli vesničku Podobuče. Mohl by se nám ozvat někdo, kdo tam trávil dovolenou? A nebo poradit nějaké klidné místo, třeba někde na okraji Orebiče, aby bylo večer kam zajít.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil (03. 02. 2006 23:31).
V r.2003 jsme tam byli 10 dní, je to malá klidná osada.
Dopravu doporučuji trajektem Ploče - Trpanj a pak cca."15" min do Podobuče.
Nejbližší centrum se vším potřebným je Orebič cca. 5km.
Na výlet 100% na Korčulu a do Dubrovníku.
Taky stojí za to si zajet na pláž Divná.
Pokud chceš, tak Ti můžu poslat na email pár fotek.
Nebo napiš co chceš vědět.




Upraveno 2krát. Naposledy upravil (21. 11. 2005 13:36).
Re: Ubytování v Podobuče na Pelješaci
22. 11. 2005 21:34
Čauky Staňo,po delší době jsem mrknul na fórum.....My jsme byli v posledních dvou letech v Perně u Orebiče,je to z Orebiče směr Kučiště.....až do poslední osady Loviště, kterou jsme také navštívili, je to moc pěkná osada v klidném zálivu na úplném konci polostrova Pelješac.V Perně byl prvním rokem klid a pohoda, letos jsme se tam také těšili, neboť výhled na protější město Korčula byl opravdu překrásný,jak ve dne,tak i v noci.Jen abych pravdu řekl, trošku jsme přestřelili,letos tam už takový klídek nebyl!!!Nicméně podle ohlasů z tohoto fóra bych ti raději doporučil zůstat někde ještě před Trstenikem, nebo Žuljanu, ty fotky z tama jsou prostě bomba. Mě osobně Trstenik hodně zaujal,když přejíždíš ze severního pobřeží na jižní a sjíždíš z Janiny tak ten pohled na tohle městečko je opravdu nádhera.My budeme na příští rok vybírat také novou lokalitu, tak ti jen popřeju hezkou dovolenou na polostrově Pelješac,protože tam to opravdu stojí za to!!!!Čauky K.
Franta
Re: Ubytování v Podobuče na Pelješaci
23. 11. 2005 13:38
Podobuče je skutečně nádherná stará vesnička a dovolená je tam skutečně zážitkem. Znám tuto lokalitu velmi dobře a znám tam i dosti lidí, kteří poskytují ubytování. Protože je však zakázáno na těchto stránkách dělat reklamu v jakékoliv podobě, bude nejlepší, pokud máte zájem, napsat na toto fórum číslo svého telefonu anebo mail adresu a pošlu typy.
Franta

PRO STAŇU!
Re: Ubytování v Podobuče na Pelješaci
30. 11. 2005 17:58
Staňo čauky, já bych ti klidně napsal, kde jsme byli, ale nejspíš tam už stejně určitě příště nepojedem.Klídek tam už opravdu není a až to bude aktuální, začnu se shánět po nové lokalitě, nám se na Pelješac už moc nechce....je to štreka...snad až bude dálnice protažená až do Dubrovníku.Tak se nezlob, ale v tomhle ti asi neporadím....My tam byli jen 2x a to na stejném místě a musím uznat, že mě domorodci letos opravdu nenadchli!!!! Tak snad to bude příště lepší, jinak popřeju všem místním dopisovatelům pěkné svátky a ať nám to do té dovolené rychle utíká.čauky všem K.
Staňa
Re: Ubytování v Podobuče na Pelješaci
05. 12. 2005 20:59
Karle, díky za zprávy, asi zkusíme najít nějaké pěkné místo od Orebiče směrem k pevnině. Taky přeju tobě i všem ostatním příjemné svátky. Staňa.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 102
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.