Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytování VRBOSKA. ostrov HVAR

Autor evola 
Ubytování VRBOSKA. ostrov HVAR
17. 03. 2013 09:29
Přátelé, vždy když mně teklo do bot a obrátila jsem se na vás, poradili jste!
Hledám ubytování v soukromí pro dvě osoby s možností si uvařit kafe. Budu ráda za každou nabídku až do střední cennové relace.

Ve Vrbosce jsem byla celkem třikrát, vždy zájezdem s CK, naposledy před 6 lety. Velice se mně tam líbilo a nenapadlo mne, že přijde doba, kdy si mohu zájezd zařídit sama. A tak jsem se nikdy během pobytu, nezajímala si obstarat kontak na privátní ubytování.

Děkuji vám všem za ochotu a zprávu. Evola
avatar Re: Ubytování VRBOSKA. ostrov HVAR
15. 04. 2013 21:20
Při hledání ubytování vždy hledáme stránky místního turistického sdružení "Turistička zajednica". V tomto případě http://vrboska.info/. Je to státní organizace a na svých stránkách má odkazy na ubytování v daném místě. Tam si vybereme apartmány, na které pošleme emailem dotaz. Pokud neuspějeme, hledáme místní cestovky. Zatím jsme se nikdy nespálili. Myslím, že při výběru ubytování je lepší převzít iniciativu než pasivně čekat na nabídky zde na fóru. Občas se tu objeví nějaký vykuk, kterému není radno věřit.

Michal
Re: Ubytování VRBOSKA. ostrov HVAR
04. 05. 2013 22:30
Zdravím Admine!
Děkuji za dobře míněnou radu. Zatím jsem měla štěstí, že jsem na žádného vykuka nenarazila. Dvakrát mi tady na fóru bylo velice dobře poraděno. Prožili jsme krásnou dovolenou v Brele-Jakiruši a pak v Drveniku-Gornja vala. (Všem tímto ještě jednou děkuji). Doporučenou adresu si vždy ještě dobře prověřuji.
Když sháním ubytování, tak nejdříve projíždím stránky turistického sdružení. Vyberu si, ale fotky mi nenapoví, tam nejzdi, je tam v noci velký hluk od magistrály, nebo domácí je šmudla, nebo apartmán je v přízemí, bez sluníčka a byla mi tam zima, atd.
Tak díky za ochranu, můj případ není o lenosti ani o vybíravosti ale o určité jistotě toho, co bych ještě ráda ve svém již krátícím se čase života, zažila.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 200
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.