Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ostrov Krk privat cez chorvatsku turisticku agenciju?

Autor siskasdetmi 
Ostrov Krk privat cez chorvatsku turisticku agenciju?
08. 07. 2011 14:20
Chceme ist zaciatkom augusta do Chorvatska na Kvarner autom s dvoma malymi detmi. Zaujala nas ponuka chorvatskych turistickych agentur na ostrove Krk? Mate s tym niekto skusenost? U niketorych agentur sa plati dopredu 30 percent z ceny pobytu. Prosim ak si niekto prenajal ubytovanie cez chorvatsku cestovnu agenturu, napiste ako to prebiehalo .

Dakujem


Siska



Upraveno 1krát. Naposledy upravil siskasdetmi (08. 07. 2011 20:56).
avatar Re: Ostrov Krk privat cez chorvatsku turisticku agenciju?
11. 07. 2011 11:46
Kdyz prijedes na Krk tak zastav na parkovisti hned za mostem a za chvilku dostanes od mistnich nekolik moznosti na ubytovani - vyzkouseno v sezone i mimo ni :-)
Re: Ostrov Krk privat cez chorvatsku turisticku agenciju?
18. 07. 2011 15:56
No my jsme se nedávno vrátili z Krku z města Šilo a i když jsme to objednávali v česku přes invii, tak tam jsme se hlásili na agentuře ,,Šilotourist" a vše bylo ok. Možná, že když je zkontaktuješ přímo, tak ti nějaké vhodné ubytování nabídnout, nevím, zkus to nic za to nedáš :-)
Re: Ostrov Krk privat cez chorvatsku turisticku agenciju?
18. 07. 2011 17:05
Ahojte dakujem za informaciu.Nasla som tuto agenturu [www.krk-info.com] . Maju dobry vyber. Neviete prosim povedat ako je to s ubytovanim pocas tyzdna. Ak prideme napriklad do Chorvatska v pondelok, je sanca ze nas ubytuju. Nakolko sa vacsinou preferuje ubytovanie od soboty do soboty.

Re:Totti Diky za tip pozriem tu agenturu. A prosim ta ake ste mali pocasie, ake su tam plaze?

Dakujem



Upraveno 1krát. Naposledy upravil siskasdetmi (18. 07. 2011 17:08).
avatar Re: Ostrov Krk privat cez chorvatsku turisticku agenciju?
18. 07. 2011 17:09
z me zkusenosti vim ze at sem do Hr prijel kterejkoliv den tak sem tak max do hodiny nasel ubytko :-)
Re: Ostrov Krk privat cez chorvatsku turisticku agenciju?
01. 08. 2011 16:00
Píšu zřejmě pozdě, ale počasí jsme měli dobré, jeden nám lehce sprchlo a to jen dopoledne, ale jinak pohoda. A co se týče pláží, tak jsme poměrně nenároční, takže jsme vždy skončili na pláži u autokepmu, bbyla oblázková a bylo to fajn. Rodiny s dětmi nejčastěji blbnuli přimo v Šilu, je tam písečná pláž označená modrou vlajkou, tedy čistá, ale taky hlava na hlavě, i když pro ty děti to je super. No a pak jsme si obešli i pláže kolem Šila a dalo se to, ale nic moc světového to nebylo :-) Nicméně Šilo na nás zapůsobilo dobře, nebo alespoň nám to k ,,našemu štěstí" stačilo a nejraději bychom tam jeli ještě jednou, snad to během srpna zvládneme :-)

P.S.
k to agentuře šilotourist, zkoušel jsem tam psát, taky ohledně ubytování, ale ani neodepsali, zřejmě fungují jako prodloužená ruka zahraničních cestovek a do ubytování samotných lidí se moc nemontují, škoda....
Re: Ostrov Krk privat cez chorvatsku turisticku agenciju?
14. 03. 2012 15:46
Skuste www.... ,ja som mala ubytovanie cez nich..
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 116
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.