Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Malá Luka - apartmany Mala Luka

Autor jeanny 
Malá Luka - apartmany Mala Luka
09. 05. 2011 17:23
Dobrý deň,

máte niekto skúsenosti s ubytovaním v apartmánoch Malá Luka v zátoke Malá Luka? Čítala som tu rôzne recenzie na vilu Adria Sun, kde sme pôvodne chceli ísť, ale čo tento apartmán - Mala Luka? Je vraj novopostavený ... ďakujem za každé info
Re: Malá Luka - apartmany Mala Luka
27. 05. 2011 20:57
dobrý deň, skúste pozrieť naše apartmány v Nemire. Mala Luka je vlastne hneď tam pri Nemire co je cca 3km od Omiša.
Viem zohnať ubytovanie, žiadna cestovná kancelária, ale súkromné ubytovanie. www.apartmanigale.info alebo mail apartmanigale@gmail.com
avatar Re: Malá Luka - apartmany Mala Luka
28. 05. 2011 11:00
apartmani gale napsal(a):
-------------------------------------------------------
> dobrý deň, skúste pozrieť naše apartmány v Nemire.
> Mala Luka je vlastne hneď tam pri Nemire co je cca
> 3km od Omiša.
> Viem zohnať ubytovanie, žiadna cestovná
> kancelária, ale súkromné ubytovanie.
> www.apartmanigale.info alebo mail
> apartmanigale@gmail.com


Asi to velká sláva nebude.
Je konec Května a pořád prázdno......POZOR NA TO!!!
Re: Malá Luka - apartmany Mala Luka
05. 06. 2011 12:12
Dobrý den,
dnes jsem se vrátila z týdenního pobytu ve vile Adria Sun a závěr - poprvé a naposledy !
Při příjezdu neuklizené pokoje, nepověšené záclony, absolutně neprofesionální podávání snídaně i večeří. Vilu provozují Češi, na stolech máte ubrusy se značkou piva Černá hora, kolem český nebo slovenský personál, dle mého hotelovou školu tam nemá vystudovanou snad nikdo. Nezásobený bar, do města Omiš 3 km nebo do městečka Staniči po frekventované silnici. Jet tam před sezonou, počítejte se zavřenými restauracemi v okolí.
Wifi v nabídce nefunguje!!!!Tři dny slibovali opravu, pak jsem to vzdala. Bazén nenapuštěný, opravdu miniaturní, okolí před vilou a terasou neupravené. Pokud si chcete zajet na dovolenou stylu letní tábor, tak tohle je přesně ono !Vše mi tak trochu připomínalo jak za socialismu.
Dejte si také pozor na dopravce, Autoškola Karel Krolop, jeli jsme bez klimatizace,(prý porucha) z Olomouce přes Bratislavu a Maďarsko, celkem 18,5hod!Řidiči pak s námi celý týden trávili dovolenou popíjením piva. Při řízení se chovali velmi neprofesionálně, od sprostého nadáván,po špatnou orientaci v terénu až po neovládání DVD přehrávače.Zájezd byl přes cestovní kancelář Active days, kdy mě slečna majitelka Alena Petrželková taky svými organizačnímí schopnostmi neoslnila.Přes Active Days byly slibované 2 terasy na cvičení jogy (byly jsme dvě skupinky), přičemž jedna z nich bylo parkoviště, kde parkovala auta!
Takže tak, jen aby jste věděli, do čeho jdete. Ještě jeden detail, ale pro mě ne, magistrála s frekventovaným provozem, 200 metrů nad vilou, takže hluk aut byl slyšet.
Moře krásné, jen hůře dostupné, malé , ale pěkné plážičky-netuším však, jak tam se v sezoně lidi vejdou, kousek dále asi 10 minut chůze větší pěkná pláž v Malé Luce, opět pro sezonu poměrně malá.Pokud chcete jít po pobřeží na obě strany, stanou se z vás trošičku kamzíci a budete se lehce brodit , zvláště po přílivu, mořem.
Večeře byly dobré, výběr ze dvou jídel ovšem bez zeleniny. Jídelní lístek se dvakrát změnil.Jídlo se dováželo z vedlejší restaurace v Malé Luce, takže nebylo vždy úplně teplé.Snídaně absolutně diletantsky podávané formou švédského stolu.
Škoda, místo má dobrý potenciál, vila jako taková je moc pěkná, trochu kreativity, lepší služby, úklid na pokojích a zákazník by mohl být spokojený,...ale nebyl. Píši to také proto, že jsem za stejné peníze absolhovala zájezdy, kde vše fungovalo na 100%(např. hotel Eva a bungalovy na ostrově Rab).
L. Fetková
Re: Malá Luka - apartmany Mala Luka
08. 06. 2011 13:29
doporučuji Vám Floridu,možná budete spokojena,ale moc tomu nevěřím ,protože asi máte hluboko do kapsy,když se takhle předvádíte.
dovolená u moře je o nečen jiném ,ale Vy musíte prudit a otravovat .Věřím ,že Vás na pláži v sezoně nepotkáme.
Re: Malá Luka - apartmany Mala Luka
08. 06. 2011 14:32
Proč hned tak škaredě,každýmu se nemusí všechno líbit,my byli vloni taky zklamaný,protože ze silnice byl slyšet velký hluk,ale vynahradilo to čisté moře a holt už na to místo nepojedem.
avatar Re: Malá Luka - apartmany Mala Luka
08. 06. 2011 14:37
bobesa: jen náhodou jsem toto vlákno otevřel ale myslím si že jsi pí.Fetkovou napadl zbytečně,psala své zážitky z dovolené jak to opravdu bylo a nato má nárok každý,nebo ne?Nikoho z nás slovně nenapadala,jen napsala pravdu(doufám)
Re: Malá Luka - apartmany Mala Luka
08. 06. 2011 14:44
Zdravím, my jedeme v červenci do vily Adria sun, máme už nějakou dobu zaplacené, tak už to nějak zvládneme a uvidíme kde je pravda. Pak Vám sem dám ráda vědět, jak probíhala naše dovolená na tomto místě.
avatar Re: Malá Luka - apartmany Mala Luka
08. 06. 2011 15:06
smileys with beer tak ať se vám dovča vydaří
Re: Malá Luka - apartmany Mala Luka
10. 06. 2011 13:28
promin,ale nelíbilo se mi ,že je vše špatné.Jezdim na Jadram již pár let,vždy se najde něco co mi nevyhovuje,ale moře a klima mi to nahradí.
Re: Malá Luka - apartmany Mala Luka
16. 06. 2011 21:21
Díky za zastání, psala jsem zprávu jen proto, aby někdo nebyl zklamaný z ubytování .Chorvatsko miluji a nedám na něj dopustit a rozhodně, jak někdo psal, jezdit na Floridu není mojí prioritousmiling smiley. Finančně jem na tom velice dobře, můžu jezdit kam chci, jela jsem k Jadranu,protože je tam nádherně a také cvičit jogu.Pozitiva samozřejmě byla-bezva parta, cvičení, moře krásné, člověk si to může i tak udělat bezva. Šlo o jen informaci a to viděno mýma očima, jsme každý jiný, někdo s tím souhlasit bude a někdo ne.Tak to prostě je.Všechny zdravím a přeji krásnou dovolenou, ať jste kdekoliv smiling smiley
L.F.
Re: Malá Luka - apartmany Mala Luka
16. 06. 2011 21:26
A ještě jedna drobnost, bylo to hlavně také o přístupu výše uvedené cestovky,podala nám prostě jiné informace k ubytování a místu pobytu, třeba s někým jiným budete připraveni a bude vše Ok smiling smiley
L.F.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 86
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.