Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

videa a fotky z Cerne Hory

Autor Fanky 
avatar videa a fotky z Cerne Hory
21. 02. 2009 10:35
Videa z Montenegra

galerie fotek z Cerne hory



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Fanky (21. 02. 2009 10:39).
avatar Re: videa a fotky z Cerne Hory
12. 03. 2009 22:05
Milovníci Černé Hory - sice dost zalidněná pláž, ale ten výhled - ten je teda.........někde pod nebo nad Barem......Zdraví R.
PS. Nemáte někdo náhodou foto takového nádherného opravdového baru v Petrovaci ve skalách? Byla jsem tam navečer, nádherně osvětleno a nasvětleno, ale nemám foto - a bylo to moc pěkné......
Re: videa a fotky z Cerne Hory
16. 03. 2009 15:16
ahoj, to je nádherná fotka, takový mít pokoj, tak to by byla paráda. my jsme byli v Černé Hoře už asi 3x a letos jedeme znovu, do Sutomore, ale jezdíme do soukromí. mají taky moc hezké pokoje, ale malinké. i když na to přespání to stačí. jezdíme ovšem mimo sezonu, protože jinak tam je strašně hodně lidí a nedá se na pláži hnout. ideální je poslední týden v červnu a první týden v červenci.
avatar Re: videa a fotky z Cerne Hory
29. 04. 2010 08:27
Re: videa a fotky z Cerne Hory
19. 05. 2010 00:16
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se platí vstup na Pláže Mogren,Jaz,Slovenská plaža?
A ještě by mne zajímalo, zda je v Budvě povoleno opalování nahoře BEZ, nebo jestli je u Budvy nějaká nudistická pláž?
Odpovědi prosím posílejte na:
dolezal.mike@seznam.cz
avatar Re: videa a fotky z Cerne Hory
19. 05. 2010 02:24
bajlonto napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se platí vstup na Pláže Mogren,Jaz,Slovenská plaža? A ještě by mne zajímalo, zda je v Budvě povoleno opalování nahoře BEZ, nebo jestli je u Budvy nějaká nudistická pláž? Odpovědi prosím posílejte na: dolezal.mike@seznam.cz

Nezlob se na mě, ale nechápu proč kopíruješ jeden a ten samý dotaz do více vláken. V době kdy jsi to psal sem do tohoto vlákna videa a fotky z Černé Hory (tedy pro takový dotaz úplně mimo) bylo na tvůj dotaz odpovězeno už dávno tady v tomto vlákně . Asi ani nevíš kam jsi to všude napsal aby sis zkontroloval zda ti někdo neodpověděl. Nebo si myslíš že když ti nikdo neposlal odpověď e-mailem tak že ti vlastně nikdo neodpověděl? To mě vždycky fascinuje když čtu "odpovědi posílejte na e-mail". Jestli něco chci vědět a napíšu sem do fóra dotaz, tak si snad můžu dát tu práci a přijít si odpověď přečíst taky sem, nebo se mýlím? Na spamování svým dotazem v dalších vláknech jsi čas taky našel.

Omlouvám se všem ostatním protože tohle je myslím poprvé za ty roky co tu jsem, kdy píšu příspěvek v podobném duchu. Snažím se vždycky myslet si své a pokud možno nikomu nic nevytýkat, chápu taky že pro nově příchozího uživatele není někdy jednoduché se zde orientovat. Ale tohle jsem už fakt nevydržel protože mě to připadá jako totální lenost a nebo úmysl. Jinak si to skutečně neumím vysvětlit.

** Petr **
avatar Re: videa a fotky z Cerne Hory
19. 05. 2010 12:09
Karle zamáčni slzu a podívej se na naše fotečky o cestě po Balkáně a zavspomínej na Budvu confused smiley [tvsatchybny-odkaz-rajce]

MirekŠi
Re: videa a fotky z Cerne Hory
21. 05. 2010 17:01
avatar Re: videa a fotky z Cerne Hory
16. 07. 2010 14:01
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 95
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.