Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Platba kartou a směna

Autor pivisko 
Platba kartou a směna
16. 08. 2012 22:28
Možná mám hloupý dotaz, ale pravda je, že v MNE jsem nebyla. Jak to je se směnou peněz a platba kartou. Mám Visa elektron. Běžně tím platím všude, ještě jsem problém nezaregistrovala. Snad jen v Makekdonii, ale pro jistotu se ptám :-) A směna českých lze nebo ne ?
Re: Platba kartou a směna
16. 08. 2012 22:46
Já mám Maestro,platím tam běžně pohonné hmoty kdekoliv a nákupy v obchodech,pokud mají čtečky tzn. větší obchody a supermarkety,jako v Čr.Ve směnárně jsem tam ještě nebyl,předpokládám,že české berou..Nikdy jsem ani nehlásil platbu kartou předem,jak je někdy u nás vyžadováno.

Karel
Re: Platba kartou a směna
17. 08. 2012 06:26
Stejnou kartou jsem ve velkych obchodech platil bez problemu. O smenovani nevim nic, nasel jsem si pred odjezdem bankomaty od Erste a vybiral tam.
Re: Platba kartou a směna
18. 08. 2012 16:15
Já také platím v cizině Visa Elektron mám kartu embasovanou a nikde jsem problém neměl jak na benzině tak v Megamarketu vše ok.Pokud jde o výměnu peněz, směnárna je myslím v Budvě jen na poště na promenádě a koruny neměnili.Když jsme potřebovali peníze zašli jsme do bankomatu a peníze si vyzvedli.Jen byl malý problém zorientovat se v cizí řeči na displeji v bankomatu.Jinak vše v pohodě.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 103
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.