Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Koversada pro malé děti?

Autor mich 
Koversada pro malé děti?
16. 03. 2009 11:11
Chystáme se s dvěma dětmi 5 a 2 roky do Koversady, máme nabídku ubytování v zařízeném karavanu. Máte někdo zkušenosti jak je tento areál vhodný pro malé děti?? Co jsme viděli na fotkách, tak pobřeží je jako všude na Istrii většinou skalnaté. Je zde aspoń pár oblázkových pláží či vstupů dovody?? A někde by tam snad měla být i písečná pláž?? A prý je tam v poslední době hlavně starší klinentela, mladé rodiny s dětmi jsou údajně v hodně malé menšině.
Uvítáme jakékoliv zkušenosti jak se vám s malými caparty líbilo na Koversadě. Díky mocsmiling smiley
Re: Koversada pro malé děti?
16. 03. 2009 20:43
Zdravíme, na mnohá doporučení je, co se týče pobytu s malými dětmi, vedlejší lépe vybavená Valalta, včetně hřišť, bazénů či animačních programů. Osobně posoudíme letos.
Re: Koversada pro malé děti?
17. 03. 2009 11:04
V Koversadě byla taková malá písečná pláž v zátočině (byli jsme tam před cca 5 lety) vyloženě pro děti. Co se týče vybavení pro děti mohu také doporučit kemp Ulika u Poreče, s bazénem se sladkou vodou, několika dětskými hřišti a mnoha animačními programy. Přímo písečná pláž tam není, ale přístup do moře je na mnoha místech velice dobře upraven.
Re: Koversada pro malé děti?
01. 04. 2009 20:50
Díky za tip, prohlédli jsme si obrázky na netu, poptali se u známých a prohledali fóra a nakonec jsme vybrali Uliku. Objednali jsme si caravan přímo na webu provozovatele kempu, zaplatili 10% rezervační polatek, zbytek až po příjezdu.
Na Ulice se nám líbilo přírodní oblázkovo skalnaté pobřeží¨s pozvolným vstupem do moře, spousta trávy a stromů a krásné volné moře... ale viděli jsme to zatím jen na fotkách :-)
Re: Koversada pro malé děti?
20. 12. 2010 11:36
Zdravím.
Byli jsme na Koversadě před pár lety bez dětí, ale letos se chystáme s dětmi. Je to ráj na zemi. Byli jsme hned u dětského hřiště a dětské pláže, takže pro děti ideální. Navíc spousta hřišť a jiné zábavy. Městečko Vrsar je krásný, ráj v Evropě. Rádi se tam zase vrátíme a tentokrát s dětmi. Pronajmeme si karavan, protože hned vedle vrátnice je půjčovna karavanů a chlapík byl děsně ochotný a zařídil nám i místo s krásným výhledem na moře. Tudíž bez cestovky na blind se tam dá v klidu jet a vyjde to cenově lépe a navíc je to větší romantika než být někde na hotelu nebo v apartmánu. Chodí se tam pořád a téměř všude bez plavek a je to prostě rajská zahrada. thumbs up
Doporučuji všem.
Re: Koversada pro malé děti?
08. 03. 2011 11:00
Nevie nahodou niekto kolko by mohol stat prenajom karavanu cca na tyzden zaciatkom juna 6,6,2011?
Re: Koversada pro malé děti?
08. 03. 2011 15:23
Zdravím. Pro děti určitě v pohodě. Je tam speciálně pro děti pláž s dětským hřištěm(prolézačky apod.) My jsme si pronajali karavan až na místě, kde je hned vedle kempu pronájem karavanů a típek, že prý má rád Čechy, tak nám zařídil i místo hned vedle té dětské pláže s výhledem na moře. Pronájem toho karavanu nás vyšel na 300 € a byly jsme náramně spokojeni.
avatar Re: Koversada pro malé děti?
08. 03. 2011 16:16
freeatheist:300 € na jak dlouho a v jakém termínu?
Leo
Re: Koversada pro malé děti?
15. 05. 2011 19:45
Nejsem si jist čistotou moře v dětské zátoce v plné sezóně (voda je tam uzavřena hrází a necirkuluje). Teoreticky je možné si vybrat libovolné neobsazené místo takže pokud je volný výhled na moře tak bez protekce i ten (loni jsme takhle chytli taky hezkou pozici). Taky je možné si místo dopředu zamluvit. Na ceníku kempu se něco píše karavanech, takže je možná půjčuje i kemp: Ceník.
My však jezdíme pod stan thumbs up.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 111
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.