Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Bydlení u nuda pláže...???

Autor JAVI 
Bydlení u nuda pláže...???
24. 02. 2013 09:58
Zdravíme všechny a máme dotaz, nemáte někdo dobrou zkušenost s ubytováním ve studiu, nebo apartmánu pro 2 osoby v blízkosti nuda pláže, hledáme raději klídeček a méně lidí.
Děkuji za kontakt JAVI
Re: Bydlení u nuda pláže...???
26. 02. 2013 08:53
Přímo apartmán u nada pláže to není, ale super nudistické kempy jsou například Koversada (divočejší) a Valalta (modernější) na Istrii, kam posledních pár let jezdíme s karavanem. Jsou tam k pronájmu i studia a apartmány, které pronajímají jak některé naše cestovní kanceláře, tak je lze objenat i přímo přes internet. Je to úplně jiný svět, s několika kilometry pláží, ve Valaltě jsou i bazeny s mořskou vodou, kde si můžete najít jak klidná místa, tak místa se sportovním vyžitím, restaurace, bary atd. Jednou jsem zkusila a už nechci jinak, navíc každý rok ušetřím za plavky..můžete mrknout na www.avtokampi.si, kde jsou veškeré informace.
avatar Re: Bydlení u nuda pláže...???
26. 02. 2013 15:49
Mam dotaz na Eviku ...V Bašce na Krku je nuda kemp [www.chorvatsko.cz] , už jsem kolikrát navrhoval .. pome se tam podívat na jeden den , poslunit , vykoupat , okouknot tu ..Atmosféru atd .......
S timhle rozbitym tělem tam jít nemůžu , za to ty bys tam perlil . A dva dni nemluvila . To znamená , že přijedu do kempu se stanem , zabalim trenýrky na dva týdny do kufru a jsem fšude v kempu na vostro . Trocha mě tam děsí ... restaurace a bary , tam bych to asi nedal .Nebo sportovat , třeba volejbal a spoluhráčce by se to při vybírání míče .... by se jí předek nák rozhýbal upadla by do písku ( aby se nezadřela ) a dúchodovej věk napsanej na těle , no nevim . A chlapi to taky nemaji jednoduchý , vidí mladej , štavnatej , kyprej " material " a problem je na světě . Jsem tady asi nejhrubší zrno , co se týká , choulostivých - [www.jpeg.cz] , ale přesto moje drzost nezná strop , Prosim Eviku , nebyla by nějaká povedená fotečka z kempu .-pochopitelně v lehkém žánru , puritán je všude , třeba - v tomto stylu

Jednou jsem zkusila a už nechci jinak, navíc každý rok ušetřím za plavky.. Já eště nezkusil . drinking smiley Výhoda je , že tady o tom vlákně neví velká " špička " z fora .
Re: Bydlení u nuda pláže...???
27. 02. 2013 10:13
Ahoj 2008MIRO. Co se týká klientely v těchto kempech, většinou jsou to Němci, Italové a Rakušané také "dříve" narození a v žádném případě to tam není ukázka dokonalých těl. Ostatně nám už také není dvacet. Takže obavy v tomto směru rozhodně nejsou na místě. Je to opravdu o životním stylu, o trávení dovolené, o svobodě. Jak jsem psala, přejedeme bránu a jsme v jiném světě. Poprvé jsem se také styděla, bylo to neobvyklé, ale tam je to takto úplně běžné, nikdo na vás divně nekouká, ať je vám dvacet nebo šedesát, takže obavy ze mne brzy spadly. Do barů a restaurací si můžete brát osušku, paleo, jak je libo, pokud si jdete sednou např. na oběd, je to i vhodné. Co se týká sportu, při běhu např. také byli chlapi v trenýrkách, je pravda, že při volejbale ne, to si ze mne manžel vždy utahoval, že nevěděl, že tak fandím sportu. Tedy jako divák. Večer na taneček samozřejmě na sebe hodit nějakou parádu.Fotečky vkládat neumím, pokusím se, jinak foto i video je na stránkách kempů - www.avtokampi.si. Takže ostych hodit za hlavu a vyzkoušet, doufám, že se mi opět podaří našetřit korunky a vyrazit, každým rokem je to ale těžší, o to víc si toho vážím a užívám.
avatar Re: Bydlení u nuda pláže...???
27. 02. 2013 16:41
Eviku , dík za vysvětlení , je to životní styl , mě nevadí užívej si ...a nebyl bych to já , trocha legrace pro usmání [www.jpeg.cz]



Upraveno 2krát. Naposledy upravil 2008MIRA (03. 03. 2013 22:11).
Re: Bydlení u nuda pláže...???
14. 03. 2013 11:34
Lub
Re: Bydlení u nuda pláže...???
11. 10. 2014 11:23
Ahoj vedel by nekdo o app pro dve osoby v blizkosti FKK? Diky predem za kontakt nejlepe pres SZ aby se to nebralo jako reklama.
avatar Re: Bydlení u nuda pláže...???
16. 10. 2014 19:51
Lub

v polovině září jsme byli v Povljaně na Pagu. Prakticky asi 1km za Povljanou v apartmanu Bendžo. Je to mimo město, osada asi 6 domů. FKK pláž je asi odhadem 200m od domu. Z domu se tam dalo jít přes zahradu, loukou a podél pobřeží po kamenitém chodníčku (slovo chodníček je v tomto případě trochu nadnesené :-). Celkem cca 5-10 minut.

Pro orientaci vzadu je vidět stará část Povljany (centrum)

Pláž je pěkná písečná s dlouhou mělčinou.
První dny tam chodili textiláci, ale asi po třech dnech jim došlo, že textilní pláže jsou jinde :-).
Více fotek mám na Rajčeti (doufám, že ty odkazy projdou. Další odkazy pošlu soukromou zprávou.

Radim
avatar
mdr
Re: Bydlení u nuda pláže...???
29. 05. 2015 18:24
Radime, uvítal bych odkaz na ten apartman, letos jsme sice už zvolili Murter, ale pro příště by se hodil, na Pagu jsme ješté nebyli... díky. Případně dej souřadnice toho app a pláže, podívám se na mapu.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

mdr
Hosté: 141
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.