Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

FKK Istra Funtána

Autor Jéřa 
FKK Istra Funtána
05. 11. 2009 17:23
Zdravím naturisty, nemáte někdo osobní letošní nebo loňskou zkušenost s tímto kempem? Byli jsme zde v letech 2002 a 2003 ale podle současného plánu kempu je zde mnoho nových parcel. Také by mně zajímala atmosféra v kempu, značně preferovali Němce, česky se nedalo na recepci domluvit. Předem dík za případný postřech. Jéřa.
Re: FKK Istra Funtána
25. 11. 2009 20:39
Letošní zkušenosti-byli jsme tam poprve letos v červenci na víkend 4.7-6.7. Kemp byl zaplňen tak z poloviny,převážně německy pluvícími hosty,holanďany a italy. Atmosfera naprosté pohody a klidu.Parcelu jsme meli ve svahu nad marinou asi tak 200m od moře .Koupání přes kopec na pláži označené MODROU VLAJKOU-známka kvality.(dobrý přístup do vody,,sprchy atd.)Socialky už něco zažily,ale udržované po celý den,na druhé straně kempu jsem videl už zcela zrekonstruované.Druhý pobyt jsme si tam udelali 14 dní v sprnu a atmosfera byla podobná-klid a pohoda,jenom přibylo italských hostu.Kemp je pro klidnou a nenáročnou dovolenou.Čechu pomalu,ale to v FKK kempech pro mě nic nového.(zkušenosti Valalta,Konobe,Politin,Koversada)Máme radi nudismus a chorvatské moře,rádi si tam zajedeme odpočinout ,třeba i na víkend.Mluvili jsme tam s nějakymi krajany z Brna v duchodovém veku,kteří tam jezdí už nekolik let a jsou tam zpokojeni.
Re: FKK Istra Funtána
29. 11. 2009 12:10
Dík za odpověď, poslal jsem Ti soukromou zprávu ale nevím zda došla. Zajímá mne zda si myslíš, že bychom tam sehnali parcelu koncem srpna bez předchozí rezervace. Jako senioři jezdíme mimo sezonu a podle momentální zdravotní formy.Ještě jednou dík Jéřa.
Re: FKK Istra Funtána
01. 12. 2009 19:43
Zdravím,myslím že jo.My jsme přijeli ráno po 6 hod,prošli kemp,napsali čísla parcel na papír a na 7 hod dorazili na recepci.Místo bylo,kemp byl zaplnen,tak z 60 procent.Zaleží co člověk vyhledává,nahoře u cesty,kde slunce pere celý den bylo prázdno uplně.Během týdne se místa uvolňovala .tak by nebyl problém se přemístit.My jsme měli parcelu č.187 i s přípojkou vody.V pruběhu dne slunce a stín od blízských stromu.
Re: FKK Istra Funtána
03. 12. 2009 18:18
Zdravím a děkuji, to jsem potřeboval vědět. Našel jsem si i to místo na mapě, tak snad nám to vyjde.
Re: FKK Istra Funtána
15. 07. 2010 13:28
Přeji krásný den,chtěla jsem se zeptat,zda neví někdo o ubytování blízko FKK Istra Funtána????Jezdím tam už dýl do soukromého apartmánu za dobré peníze ale po letošní dovolené nám děti od majitele pověděli že máme smůlu že si to tam vše předělaj a vybudují novej apartmán.A my hledáme ubytování od 14.8.do konce měsíce pro 4 dospělé a jednoho 13ti letého kluka.Prosím nemá někdo kontakt na ubytování ve Funtáně???Díky moc za odpovědi.winking smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 215
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.