Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Pula Medulin - apartmány u nuda pláže

Autor rostama 
Pula Medulin - apartmány u nuda pláže
18. 07. 2009 23:40
Zdravím všechny naturisty,

již několik let pravidelně jezdíme dolů do Dalmácie na nuda ... letos jedeme bohužel na týden na textil do Itálie a zpět bych to rád vzal a Istrii, do Dalmácie to je už daleko když počítám ty km v Itálii.

Máte někdo tip na slušné= apartmány za dobrou cenu v týdnu od 1.8. někde poblíž nuda pláže v Medulinu ? Ani nevím jak velká je tam nuda pláž ???

Díky moc

rostama@seznam.cz
Re: Pula Medulin - apartmány u nuda pláže
21. 07. 2009 16:23
to fakt nikdo nemáte tip ?
avatar Re: Pula Medulin - apartmány u nuda pláže
22. 07. 2009 11:36
ahoj

myslím si že tady skoro nikdo nahoru nejezdí.........
tedy mi tak připada

bob
Leo
Re: Pula Medulin - apartmány u nuda pláže
23. 07. 2009 08:21
Shodou okolností tu je vlákno se stejnou oblastí. Nejlepší řešení je objednat si mobilhome přímo v FKK kempu. Pokud chcete apartmány tak v podstatě kdekoli a k pláži se musí dojet autem (znám jeden v Pomeru, kde jsme kdysi získali na místní poměry dobrou cenu). Autem se jede buď přímo do kempu (to se platí) nebo se celý kemp objíždí po polní cestě (když tak mohu popsat trasu).
Re: Pula Medulin - apartmány u nuda pláže
23. 07. 2009 22:38
Můžeš prosím poslat popis na rostama@seznam.cz ? Díky moc
Leo
Re: Pula Medulin - apartmány u nuda pláže
24. 07. 2009 13:50
Neplacená FKK pláž za kempem Kažela:
Když se přijede do Medulinu od Puly tak se jede pořád rovně po hlavní směrem na centrum až se přijede pod kopec a vedou tam dvě jednosměrky. Pravá je na centrum tak tou ne, ale jede se tou levou pořád do kopce až se přijede ke kostelu. Ten se musí zprava objet a jede se dál směrem na vesnici Ližnjan (možná by tam šlo sehnat levné ubytování, protože je to mimo turistické centrum). Asi u prostřed vesnice Ližnjan je větší křižovatka a na ní se zabočí doprava, jede se dolů z kopce až se za vesnicí narazí na rozdvojku a tou se jede vpravo (jede se stále po asfaltu). Před rozbitými domy se zabočí doprava na polní cestu a tou se jede až k moři (stáčí se doleva), kde parkují auta. Tam také končí plotem kemp Kažela. Do toho jde vejít pěšky po pláži kolem plotu (třeba kvůli jídlu). Pro koupání je asi nejlepší pláž před plotem (mimo kemp), kde se koupou také bez plavek mimo jiné i lidé z kempu, protože tam není vstup do vody moc ideální.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 54
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.