Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND

Autor Ila 
Ila
Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
18. 08. 2008 22:47
Včera jsme se vrátili z dovolené v Biogradu na Moru v kempu MIA s ADRIALANDEM.Město a koupání nádherné,ale ubytování a strava hrůza.V kempu jsou roztrhané plesnivé a špinavé stany,špinavé úzké a krátké nafukovací matrace,některé prasklé,rozlámaný plastový nábytek.Na naše upozornění,že je stan roztrhaný a matrace prasklá,nám delegát sdělil,že se to opraví,ale do konce pobytu se tak nestalo.Delegát vůbec na nic nereagoval.Slavná PLNÁ PENZE v penzionu TOMI - jídelna ve sklepě bez oken jen dveře,nevětraná,špinavé nádobí a podle rozpisu JEN 15 minut na najezení!V den odjezdu jsme museli do 8 hodin vyklidit stany a kufry dát na hromadu uprostřed kempu a do 20hodin večer jsme neměli žádné zázemí.Ke všemu dopoledne hustě pršelo na všechny zavazadla.Jezdíme hodně,ale tohle jsme ještě nezažili.S ADRIALANDEM tedy už nikdy.



Upraveno 3krát. Naposledy upravil Ila (22. 08. 2008 15:08).
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
16. 06. 2009 11:58
Dobrý den,
rodiče jedou s naší dcerou do kempu MIA - je to tam fakt tak hrozné ?? Odjíždějí za 10dnů..

Jsem fakt zvědavá - my jsme původně chtěli jet ihned po nich (že by jsme si dcerku předali), ale nemám odvahu.

Napište mi, prosím, co si případně vzít "navíc" s sebou (mají plnou penzi) ??
Je tam elektrika (ve stanech) ? Kvůli repelentům..

Děkuji,

Hanka
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
23. 06. 2009 06:56
Zdravím,
Před dvěma dny jsme se vrátili zBiogradu.Chodili jsme okolo kempu Mia a říkali si,že sem teda nikdy.Ty stany už od pohledu hnusný a ten kemp,no takový...Nevím,uvidíte samy.Aspon k moři to máte kousek,cca100m.Pláž Dražica,pěkná..
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
30. 06. 2009 23:44
Ahoj, ja teda do kempu nejezdim, ale v biogradu jsme byli, v soukromi a chodili jsme na plaz kolem tohoto kempu a musim rict ze pekne ani ciste nepusobil, kdyz jsme chodili okolo tak to tam i dost pachlo, takze si asi dejte bacha.
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
08. 08. 2009 22:20
Co taky chtít od takové obskurní CK, jako je Adrialand, která dělá ostudu všem ostatním. Divím se, že ještě nezkrachovala na reklamacích.
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
11. 08. 2009 19:21
11.8.2009
Dobry den
Před 14 dny jsme se vratili z dovolené z Chorvacka z Biogradu kepmu Mia s CK Adrialand.S touto CK jsme jeli poprvé a byli jsme velice spokojeni kemp je čisty stany mají své za sebou ale na přespaní stačí.Strava byla chutná porce dostačující a jídelna čista.Chorvatsko jsme projeli s několika CK a jsme spokojeni i s Adrialand asi nejsme naroční.
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
17. 08. 2009 13:08
Včera jsem se vrátila z dovolené v kempu MIA (Biograd na Moru) a jsem velice spokojená...!!! Stany úplně vyhovující a na přespání bohatě stačí..!! I plná penze mi vyhovovala a zmíněných 15 min na najezení bohatě stačí a ještě k tomu kdo by to nestihl, nic se neděje nikdo Vás přeci nevyhodí od dedojedeného oběda...!! jen ten poslední den od 8 ráno do 9 večer byl horší..Ale přežít se to v pohodě dá..!! takže kdo si je VĚDOM toho, že jede do kempu pod stan a ne do žádného 5 hevězdičkového hotelu tak určitě nebude mít žádné velké výhrady...!! Všichni byli velice spokojeni..!! Doporučuji..za tu cenu je to báječné..:-)
avatar Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
27. 08. 2009 19:10
Nic proti kempu MIA , ale těch 15 min na jídlo to je fakt bomba ohromě mně to pobavilo.To jsem zažil naposledy jako bažant na vojně . Bohužel na počátku 21 století je to fakt síla .
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
28. 08. 2009 10:27
A vyhodil Vás někdo když jste těch 15 minut na jídlo přetáhli??...Já myslim, že ne...thumbs up smiley
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
28. 08. 2009 22:01
Nojo... ale zase když nad jedním při jídle stojí ten, co už měl být na řadě (a jeho patnáct minut se mu tak zkracuje).. to fakt není zrovna pohodová dovolenková večeře.
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
29. 09. 2009 23:32
Byli jsme v kempu Mia začátkem září...pro studenty či partu kamarádů úplně dobrý místo (za ty prachy)...stany pro přespání vyhovující, jídlo super. Moře a sportovní vyžití vynikající a počasí se taky vydařilo. Ale asi nic moc pro rodinu s dětmi, nebo zamilovaný pár smiling smiley
Co nás ale namíchlo byla majitelka kempu (či co to bylo za obludu), každý den nám něco zakazovala...nesměli jsme cvičit na "její" terásce, pak sme nesměli grilovat, další den vypli holkám světlo na WC, protože byl v noci bordel. S tím vystěhováním v 9 ráno, to se dá pochopit, když tam přijedou další hosté.
Ale celkový přístup místních nic moc. Konec sezóny a kašlou na Vás, místo aby byli rádi že tam ještě někdo jezdí.
Kdo chce jet levně do Chorvatska zakalit s přáteli a potkat nové - tak super místo. Ale nesmíte být náročný.
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
19. 07. 2011 00:19
Zdravim my se tam chystame s pritelkyni za 10 dni jeste s malym ditetem nevite nekdo jak to tam vypada ted???

Dekuji za odpoved
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
05. 01. 2012 15:53
Od CK Adrialand jsme byli na dovolené v kempu již dvakrát. Poprvé v kempu Tomi a loni v kempu Mia. Pokaždé to byla za peníze, které jsme za pobyt,celodenní stravu a dopravu zaplatili úplně suprová a vynikající dovča. Rozhodně letos pojedeme znovu. Strava je dostačující, dokupovali jsme akorát zmrzku ( pití jsme si vezli s sebou ), pláže těsně u kempu, příjemní delegáti, kteří nám byli k dispozici po celý pobyt.Stany se vším co jsme na přespání a relaxaci potřebovali. Zrovna tak bezva výlet, který jsme si objednali na místě.Za částku, kterou jsme za všechny tyto věci zaplatili, bych nesehnala dovolenou ani v Česku.Nechápu, jak někdo očekává za peníze ( zhruba 4000 ,- jsme platili za jednoho v plné sezoně) nějaký přepych. A pokud ano, budete muset sáhnout hlouběji do peněženky:-)
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
29. 05. 2012 19:27
Plně souhlasím s Sisha1.Také jsme tam vloni byli a bylo to víc ež super za pár kaček skvělá dovčasmiling smiley Letos se tam chystáme znova a že stany nejsou luxusní nemělo na dovolenou ádný dopad
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
30. 05. 2012 14:18
Lidi, já fakt nechápu, čemu říkáte "pár kaček" a "hlouběji do kapsy". Když se podívám na web Adrialandu, tak mi tam vyskakuje v plné sezoně na osobu stan pro 3 osoby za 3490,- (po údajné slevě) + 350,- pobytová taxa (zlodějna) + 1600,- plná penze + 5,- €/den parkování auta. Když to sečtu a rozdělím parkování, tak mi to vychází na 5700 Kč. Pokud si u jiné české CK koupím pro 3 osoby studio apartmán s koupelnou/WC ve Vodicích-Srimě, platím v plné sezoně 3190,- včetně pobyt.taxy a parkování. Za polopenzi v řádné restauraci s obsluhou (a večeří o několika chodech) dám 2400,- Kč. Celkem tedy platím 5590 Kč. Zbyde mi tedy na osobu 110 Kč, za což sice koupím jen 1 skromnější oběd, ale za to, že si koupím "za své" 6 obědů, mám úplně jinou kvalitu ubytování i stravy. A to bydlím na klidném místě a ne, že mi za hlavou jezdí auta a řvou výrostci, vracející se v noci ze zábavy na pláži. Je cena 6 obědů v levnější restauraci "sáhnutím hlouběji do kapsy"?



Upraveno 2krát. Naposledy upravil Globík (30. 05. 2012 14:57).
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
31. 05. 2012 09:50
Globík: nenech se rozhodit smiling smiley Ty pozitivní příspěvky na ten kemp smrdí nějakým zástupcem té cestovky ....
avatar Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
31. 05. 2012 10:24
Re: Biograd na Moru - kemp MIA - POZOR na CK ADRIALAND
05. 12. 2012 22:44
Letos jsem byli v kempu Mia s CK Adrialand na konci srpna. Už bych tam nejel. Ale ne kvůli ubytování, stravě nebo Adrialandu. Naopak, moje obavy po přečtení příspěvků když jsem odjížděli, se nenaplnily. Delegátka Adrialandu byla v pohodě, sympatická a příjemná. Jídlo? Normální, takové, jaké se vaří každý běžný všední den, nízkonákladové, ale teplé a nikomu nic nebylo, takže v pohodě. Jasně, není to interhotel, ale když vezmu, že jsme se o jídlo v podstatě nemuseli starat,tak dobré. Jídelna? Okna tam jsou, sice u stropu, ale jsou, nádobí nebylo špinavé a kuchaři v pohodě. Když jsme se zdrželi s obědem nebo přišli později, nebyl žádný problém, nikdo nás nevyhodil. Stany? No jo, mají nejlepší léta za sebou, občas trhnuté, ale na přespání stačí. Matrace? Skvělé, na lepších jsem ještě nespal, chválím. Kemp? Šlo to, takový průměr, nikdo nás nehonil, voda tekla. Takže jediná výtka je k Biogradu samotnému. Už nikdy víc. Pokud hledáte trošku soukromí a klidu, tak hledejte jinde. Lidi jsou všude, kam se podíváte. Ve městečku, na pláži, ve vodě, na promenádě, prostě všude. Pláže nic moc, městečko nic moc, hospody a kavárny docela v pohodě. Pivo Karlovačko výborné, ale drahé. tak jsem nakonec jezdili do nedalekého Pakoštane, kde byla polovina lidí a docela i pohoda. Adrialand můžu doporučit, ale Biograd nikdy.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil rk39 (05. 12. 2012 22:45).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 56
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.