Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp San Marino

Autor Hake 
Kemp San Marino
27. 06. 2006 19:52
Tak místo Pagu jedu na Rab do kempu San Marino .To je tím ,když člověk jede na Last Minute .To co jsem chtěl tak ,už není ,ale snad to tam bude dobré .Jaké máte zkušenosti ,jedu s s CK-Victoria.Počasí snad bude dobré .Jedu autem ,dá se tam dá aspoň někam zajet,poradíte?
Re: Kemp San Marino
28. 06. 2006 09:58
Přes sezonu je kemp natřískaný a pláž u kempu je fajn, ale spíš pro malé děti, případně důchodce a jezdí sem i invalidé, pro ně je tato písečná pláž s velmi mírným svažováním ideální. Pro pořádné zaplávání a potápění si budete muset zajet jinam.
Re: Kemp San Marino
28. 06. 2006 15:32
Co večer dá se někde zajít ,je tam nějaká diskotéka.
Re: Kemp San Marino
29. 06. 2006 13:19
Byla jsem tam, myslím, tři roky zpátky a diskotéka byla v komplexu, kterej mají vedle (nebo součást?) kempu. Malá, ale dalo se tam zapařitdrinking smiley Taky nějaký restaurace, ta diskotéka, hřiště, obchůdky, stánky... Jedeme tam znovu letos v žáří... Ví někdo, jestli tam ta diskotéka ještě funguje?
zdenka123
Re: Kemp San Marino
03. 08. 2006 13:31
Ahoj, zaujima ma tento kemp, mohli by ste prosim napisat niekto trosku viac o nom? napriklad cistota socialnych zariadeni, vhodny pre uplne malinke deti, ci nie?, vybavenie atd....Vdaka.
olina
Re: Kemp San Marino
05. 08. 2006 23:24
V kempu San Marino jsme byli v roce 2004 v srpnu. Byl dost plný. Ale čistota sociálních zařízení byla dobrá. Myslím si, že místo je vhodné právě pro rodiny s malými dětmi. Hlavně pláž, která je písčitá, mělké a teplé moře. Doporučuji, velmi se nám na Rabu líbilo.
Re: Kemp San Marino
06. 08. 2006 20:12
Zdravím,
v sobotu jsme se vrátili z tohoto kempu. Pravdou je, že je tam dost plno, ale místo se tam najít vždy dalo. Více bylo volných parcel než míst pro stany. Sociálky uklízej každé dvě hodinky, teplá voda pořád. Pláž je písková a velmi pozvolna klesajcí vstup (v 30m od pláže voda ještě pod kolena). Večer je v kempu klid, zábavní část je bokem od kempu.

Mirek
monca
Re: Kemp San Marino
01. 09. 2006 09:45
Ahojky, kemp San Marino býval pěkný, než CK Victoria nechala uřezat všechny koruny stromů. Kmeny jsou jen chabě porostlé pár výhonky. V katalogu Vám slibují stín pod vzrostlými stromy a není to pravda. Ani Vás na to neupozorní. S dětmi být celý den na slunci a nemít se kam schovat, protože ve stanech a karavanech je doslova SAUNA je kruté. Jednání CK také není korektní a delegáti jsou velice milí, jen když po nich nic nechcete. Mám porovnání od roku 1999. Od té doby s CK Victoria jezdím, do kempu San Marino od roku 2001 a je to rok od roku horší. Letos to byla poslední pověstná kapka a už s nima nejedu.
Re: Kemp San Marino
13. 10. 2006 12:39
dnes jsem se vrátil z chorvatskaa taky jsem juknul na hodinku do kempu san marino a nic moc,moře od 5 metrů zakalené a to bylo bez vln.

asi to dělaj ty kanalisace přímo do moře,to jsem zvědav jak si s tím poradí EVROPSKÁ ŮNIE.MY ČISTÍRNY MÁME ONI ZARUČENĚ NIC MOC.

počasí v této době bylo super ,ale my navštívyli kemp na cresu a to nemělo chybu.
Re: Kemp San Marino
07. 03. 2007 12:04
ahojky,
moc by mě zajímalo jestli to co se tady na foře píše o tomto kempu je pravda,my tam letos jedeme poprvé a z toho co jsem si tu přečetla mám hrůzu ani by mi tak nevadila doprava jedeme autem,že u kempu je pláž na koupání akorát pro malé děti to mi také nevadí,to že tady někdo psal že CK Victoria nechala uřezat koruny stromů( i když vím že to určitě CK nebyla néní totiž vlastník tohoto kempu ) mi taky nevadí ale jestli je pravda co tady psala BABU že jsou tam potkani tak to už je síla proto prosím ty z vás kteří ste tam už byli o informaci co je na tom pravdy

děkuji
Re: Kemp San Marino
07. 03. 2007 17:06
Omlouvam se, jestli jsem nekoho vydesila. Myslim, ze po sezone 2005 prislo do ck hodne stiznosti a reklamaci na tento kemp, tak treba se to zmenilo. Hodne zalezi, kde bude vas stan postaven. Cim blize k mori, tim pro vas lepe. My to stesti nemeli. Verim ale, ze pro rodinu s detmi je more fajn. Drzim palce, snad to bude lepsi jak za nas. A jeste jednou se omlouvam...
bubu
Re: Kemp San Marino
07. 03. 2007 20:23
Babu, mě si taky vyděsila,všechno bych skousla,ale potkany nee.Taky jsem o tom kempu přemýšlela,kvůli dětem.
Minulý rok jsme byli s holiday brno a všechno v poho.
Re: Kemp San Marino
11. 08. 2007 19:25
Ahojte,my byli letos na Rabu,kemp San Marino.Můžu jen vřele doporučit!!Prožili jsme tam pod stanem krásných 14dní.Klidný kemp,čistota socialek na 1,uklízečku jsem tam viděla pořád,stále čisto,toaletákyawning smileyaž na hlubokou noc pořád.Delegáti v pohodě,vybavení stanu taky,snad jen plastové struhadlo nic moc,nerez příbory jsme měli svoje.Obchod v kempu vybaven,několikrát denně čerstvé pečivo,5min chůze dál o kapku levnější obchod.Pro děti,i ty nejmenší,pláž přímo stvořená.Hory písku,dloooooouho mělko,voda teplá,jako kafe.Po celé dlouhé pláži byly prolézačky,skluzavky,houpačky,točidla...V zábavním parku,to už ovšem za peníze, kolotoče,trampolíny,autíčka...Spousta občerstvení,zmrzlina výborná....
Kousek dál po pláži útesy,kameny,přenádherné výhledy a potápění...Prostě to tam bylo SUPER,absolutně nemůžu nic říct..Snad jen,že pro dospělé ta dlouhá chůze ve vodě časem otrava,ale jinak úúúúžasný!!!Hned bych jela znovu!!!Všem vám přeji kráásnou dovolenou!!!!
neznámí
Re: Kemp San Marino
27. 01. 2008 20:32
Re: Kemp San Marino
08. 07. 2010 09:55
Ahoj, chtěl bych si od znalců nechat vysvětlit několik dotazů ke kempu San Marino. Chystáme se s malými dětmi a zvažujeme buďto San Marino anebo Čikat na Cresu. Takže k San Marinu:

1. je tam spolehlivě dostupný stín u stanů? Podle mapky kempu jsou tam nějaké parcely, navíc mají různé ceny atd, nerad bych byl jak v itálii kde s vámi jede pohunek na prskoletu aby vám ukázal kde si to máte postacit. Máme jen auto a stan a žádné zvláštní nároky kromě toho aby to nestálu na slunci nebo u záchodu nemáme.

2. jsou tam komáři? Podle mapky teče kempem nějaká voda, domnívám se proto, že bohužel budou. Obyčejně jezdíme na jih (Hvar, Baška Voda, Pelješac) a tam nejsou - tady jsme nikdy nebyli, nevím co můžu čekat.¨

3. co je to aquagan? Je to v terminologii mapky kempu cosi u vody, současně na fotkách jsou vidět někde nějaké tobogány. Je to tedy tohleto? A pokud jo, je to v ceně kempu? Ptám se z důvodu, že pokud to tam bude a bude to extra placený, jedem brzo domů (to až děti projezdí všechny peníze :-) )

4. Existuje někdo kdo by dokázal srovnat AC San Marino proti AC Čikat? Myslím tím zejména charakter moře, vlastní kemp jako takový (poloha vůči vodě, stín, nacpanost) atd? Jedem pochopitelně v sezoně (prázdniny), dětem nával nevadí a my to nějak přežijeme, navíc je cílem dětičky vyhrát na písku a na druhou půlku odtáhnout na jih, kde to známe a kde je to zaručený (asi na Hvar). čili náš ideál je kemp kde se děti vyblbnou natolik (do vody blízko, atrakce, písek, ...), že budou ochotný se nechat za pár dní odvézt někam dál. Děti jsou 2, takže ideální je kemp na pláži, aby byly samostatné a mohli si v areálu blbnout bez přímého dohledu.

Díky.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 174
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.