Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp Slanica na Murteru

Autor Zdeniek 
Zdeniek
Kemp Slanica na Murteru
23. 03. 2006 21:10
Ahoj. Chystáme se letos do tohoto kempu. Můžete mi někdo napsat něco bližšího, popřípadě poslat fotky kempu?
Re: Kemp Slanica na Murteru
23. 03. 2006 22:03
Podle našich zkušeností v měsíci červenci a srpnu je kemp beznadějně obsazen. Mimo hlavní sezonu je to o něco lepší.
Pláže jsou kamenitá plata + oblázky, na začátku kempu se nachází písčitá pláž, v sezoně též beznadějně plná. My jsme se chodili koupat směrem ven za kemp, na malé "opuštěné" plážičky.
Kempem vede průjezdná asfaltová cesta, po které se i v nočních hodinách proháněli mladíci na skutrech.
Stany jsou postaveny v mirné zalesněné stráni, s horší možností zaparkování auta.
Mám dojem, že jsou tam 2 budovy se sociálkami, ze vzdálenější strany kempy opravdu dost vzdálené.
Přístup do vody jak kde. Ve vodě byli ježci, někde vysbíraní, doporučuji boty. Poslal bych i nějaké foto, vlastní i stažené z internetu, nemůžu ale otevřít adresu. Moje adresa: basket1@seznam.cz
Mimo sezonu bych tento kemp opět navštívil.
Re: Kemp Slanica na Murteru
30. 03. 2006 14:45
Zkusil jsem to předloni poslední týden v srpnu a nebyla šance se uchytit. Když jsem to ale viděl, tak jsem o to ani nestál. Byl jsem rád, že jsem to projel s karavanem jedním směrem. Zpět jsem to objížděl pěknejma kotárama. O tomto kempu již neuvažuji. Zdraví Jéřa.
Re: Kemp Slanica na Murteru
19. 07. 2010 01:44
des hruza nebrat
avatar Re: Kemp Slanica na Murteru
04. 03. 2015 10:08
No je to trochu divočina, brácha,který tam jezdí každý rok v červnu nebo i v říjnu, ale říká, že přes zimu se v kempu dělají vždy nějaké úpravy k lepšímu. Je pravda, že vstup do vody je některých místech dost divoký,ale nám se tam líbilo. Byla to první dovolená v Chorvatsku, stan jsme měli na konci kempu mezi cestou a pláží pod borovičkou. Místo perfektní. Co nám vadilo, že kemp byl průjezdný a místní mladíci na skútrech se vraceli do Murteru v noci( asi byli pod vlivem, nechtěli jet po státní) a vlastně nám jezdili hned za hlavami,což celkem děsilo. Ale jinak spokojenost,moře nádherně čisté,"soukromá" plážička hned před stanem, v těch místech žádné jiné stany,takže soukromí. Celý pobyt jasno, počasí stálé, ne jak v dnešní době.
Příští rok jsme chtěli jet do tohoto kempu opět, ale bylo beznadějně plno všude. Tak jsme skončli v kempu Plitka Vala. Tam už to nebylo ono, průzračnost vody nic moc (asi proto, že je to tam velká uzavřená zátoka),v okolí to tam považovali někteří za záchodky, takže když napršelo a pak vysvitlo slunce, tak ty výpary byly nepříjemné.
Navíc syn měl dost těžkou alergii na sluníčko, tak jsme se ani nezlobili, zabalili jsme stan a po 6 dnech jsme "opustili" ostrov Murter. No a zatím jsme se tam nevrátili, ani to do kempu už neplánujeme. A hotel co je vedle Slanici nemá dost dobré recenze, takže je taky mimo. Ale podívat bych se tam ještě chtěl.
avatar
mdr
Re: Kemp Slanica na Murteru
05. 04. 2015 16:42
Prý je v zátoce Slanica i nudapláž, je to pravda?
avatar Re: Kemp Slanica na Murteru
05. 04. 2015 18:18
Pod zátokou Slanica si představuji písečnou pláž (mimochodem , pro nás velmi nesympatická). Tak tam rozhodně žádný kousek FKK není.
Byli jsme tam v roce 1999 v kempu, vím, je to dlouhá doba, ale myslím, že se nic nezměnilo.
Naháči se scházeli na "ostrově" a dále na pobřeží za kempem Slanica. Byla tam nádherně průzračná voda a v té době i poměrně čilý podmořský život pro šnorchlování. Vzdálenost "ostrova" maximálně 1 km od písečné pláže. (ostrov je spojen s pevninou násypem cesty)
avatar Re: Kemp Slanica na Murteru
06. 04. 2015 18:00
Asi jediný ofic FKK je tento [www.avtokampi.si]

MirekŠi
avatar Re: Kemp Slanica na Murteru
06. 04. 2015 20:36
V FKK kempu Kosirina jsme byli taky, ale jen jednu noc. Bylo to v roce 2000 a v té době se nám zdálo, že tam nejsou dobré hygienické podmínky. Našli jsme tam pouze jedno místo pro WC,sprchy a čerpání vody. Z každého křoví smrděly exkrementy,zkrátka pro nás tenkrát nesympatický kemp. Slanica byla v té době plná, tak jsme přejeli jen cestu z Kosiriny do kempu Plitka Vala. Tam to s hygienou bylo o trochu lepší. Kemp je taky menší. Nudisté ale nikde v této lokalitě (Plitka Vala) nebyli.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 97
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.