Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp Barbarossa - Sv.Filip i Jakov

Autor Andy 
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s kempem Barbarossa v Sv.Filip i Jakov. Nabízí v něm pobyt Ck Cíl. Vyplatí se tam jet?
Všem děkuji
Re: Kemp Barbarossa - Sv.Filip i Jakov
02. 01. 2006 19:39
Já bych spíše o cestovní kanceláři: Pokud plánujete jet autobusem, tak to mají fikaně ošetřeno tak, že při případném krachu nedostanete nic resp.vás nedopraví zpět domů. Dále není vyloučeno, že porušují chorvatské zákony.
Re: Kemp Barbarossa - Sv.Filip i Jakov
02. 01. 2006 19:42
Omlouvám se, jsem slepýeye rolling smiley Tu 1.věc beru zpět. (Druhou ne.)
Re: Kemp Barbarossa - Sv.Filip i Jakov
26. 12. 2006 09:37
Znovu se vracím ke svému dotazu na kemp Barbarossa od CK Cíl ve Sv. Filipu.
Nebyl tam náhodou někdo, kdo by mi mohl napsat, jestli je to tam dobré, jak to tam vypadá a tak?

Prosím a děkuji
To Andy: Ve Sv. Filipu jsem byl na přelomu června a července 2004. Je to velice pěkné upravené městečko pro klidnou dovolenou a do Biogradu je to kousek. Najdeš tam několik restaurací, obchodů, zábavu na pláži pro děti i dospělé a podél moře vede pěkná promenáda. V kempu jsem nebydlel, ale kolem jednoho jsem chodil a o jiném nevím, tak snad to byl on. Byl přímo nad pláží (kus pod magistrálou), vypadal celkem upraveně, ale už koncem června byl plný. Těžko říci, jestli to bylo rozebráno cestovkami nebo soukromými návštěvníky.
Re: Kemp Barbarossa - Sv.Filip i Jakov
26. 12. 2006 17:03
dobrý den, reaguji na váš dotaz ohledně kempu Barbarosa. mám nějaké foto z léta 2003. Kdyby jste měl zájem pošlete mně svůj e-mail a já vám je pošlu. jinak v kempu jsme byli velice spokojeni,na pláž je to asi 150m , do města asi 1000m . s pozdravem Nestrojil NestrojilZ@seznam.cz



Upraveno 1krát. Naposledy upravil ZdeněkN (26. 12. 2006 17:06).
Letos se chystáme s rodinou do kempu Barbarossa,prosím kdo máte nějakou zkušenost či foto,abychom věděli do čeho jdeme.Předem díksmiling smiley
Letos se chystáme s rodinou do kempu Barbarossa,prosím kdo máte nějakou zkušenost či foto,abychom věděli do čeho jdeme.Předem díksmiling smiley
Re: Kemp Barbarossa - Sv.Filip i Jakov
31. 05. 2012 18:05
Jsme právě v kempu Barbarosa v Sv.Filip i Jakov. Ve sprchách neteče teplá voda-ani po četných upozorněních a opravách. jsou tu pouze dvojchatky, tak je vše slyšet. Moře je tu krásně čisté, je to k němu asi 300m. přístup do moře super- jsou tu kamínkové pláže- kousek po pobřeží jsou i písečné-asi dalších 200m. do města do krámu je to asi 15min.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 88
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.