Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp poblíž Zadaru - poraďte

Autor Galaxy 
Kemp poblíž Zadaru - poraďte
06. 08. 2013 22:14
Ahoj, ještě jsem neuklidil auto po dovolené na Pagu a už plánujeme další sezónu (jako správní Chrovatomilové). Proto se na Vás obracím s žádostí o radu na kemp za rozumné peníze poblíž Zadaru. Už jsem prošel spoustu informačních webů a nyní se obracím na Vás, a dám na zkušenosti. Každý rok jezdíme před samotným nástupem na předem zaplacený pobyt na 3-4 dny do nějakého kempu poblíž národních parků. Jednou to byly PLitvice, letos pak Krka a kemp kupodivu KRKA. Příští rok plánujeme navštívit park Kornati. Rádi by jsme se ubytovali s 2mi dětmi (7let) ve svém stanu v kempu poblíž Zadaru, odkud nám přijde nejlepší startovní místo na Kornati a následná cesta do "našeho" kempu Straško s ubytování v mobilháči. Proto bych rád slyšel pár názorů na to, kde se usídlit na tři noci poblíž Zadaru. Jde nám o normální kemp kde s rodinou (Auto+stan+2dospělí a 2 dítka) nenecháme víc peněz než v mobilhoumu. Do apartmánu nechceme, děti se na stanování těší. Ze zkušeností Víme, že internet není vševědoucí a tak narazit na pěkný kemp za poloviční peníze se dá i v místě, kde by to ani člověk nečekal. Kemp Borik jsem vyřadil ihned, jedna noc cca 1.300,-- Kč, to není nejlevnější, proto hledám podobný, klidně malý, ale s rozumnější cenou. Předem děkuji za rady.
avatar Re: Kemp poblíž Zadaru - poraďte
07. 08. 2013 08:38
Pokud je to ve vašich možnostech tak bych doporučil osobní výběr kempů-začnu od Zadaru směrem k Biogradu.Každá vesnice má neskutečné množství malých rodinných kempů na zahradách prakticky přímo u moře.Vůbec bych si s toho nedělal hlavu,fakt stačí se zastavit a jít se podívat a vybrat.Ceny jsou nezkutečně nízké,řekl bych symbolické a stačí se dohodnout.Na Kornati vyjíždí spousta výletních lodí skoro z každé vesnice a nebo přímo z Biogradu,ale výlet je to na celý den a také samozřejmě něco to stojí.My osobně jsme jeli z Biogradu. Jinak bude samozřejmě záležet kde se ubytujete ze stanem a kam pak nasměřovat výjezd. Osobně máme vyzkoušeny kempy od BIBINJE ,SUKOŠAN,SV. FILIP I JAKOV/Sv. Petar,Turanj/,BIOGRAD n/m. a odhadem je jich v této oblasti více než 50.A všechny jsou minikempy a vesměs nejsou nikde uvedeny,ale většina má web stránky,ale najít je je fakt problém.Ještě jeden poznatek,kempy vesměs nejsou kolem cesty,ale kolem moře,snad výjimkou je sv. Petar,kde jsou vidět přímo z magistrály,ale je třeba sjet z hlavní na cestu k moři,např. v Turanji je to hned za cedulí.Z hlavní člověk nic nevidí a ani ho nenapadne,že tam je takové množství kempů.To jsou ode mne jen dílčí rady,jinak jak jsem psal,není problém stačí vybírat.

MirekŠi



Upraveno 1krát. Naposledy upravil tvsat (08. 08. 2013 21:44).
Re: Kemp poblíž Zadaru - poraďte
08. 08. 2013 12:05
Moc díky za rady. Na internetu jsem objevil spoustu kempů, ale skoro žádný z těch menších nemá internetové stránky. Mám zvláštní povahu, celý rok plánuji dovolenou, a tak mám alespoň představu na co se těšit(cesta je půl radosti z dovolenégrinning smiley), takže já musím opravdu dopředu vědět kde vlastně budu spát. Letos jsem byl v HR po 14té, a vždy s předem danými cíly i když vím, že o střechu nad hlavou skutečně v HR není nouze. Spíš čákám radu od někoho kdo třeba řešil podobnou situaci (par dní před zabukovaným pobytem strávit 4 noci někde pod stanem a při tom navštívit Kornati) a bude tedy znát pěkný kemp poblíž Zadaru, tak aby to byla dobrá základna pro výlet na Kornati. Nějaký kemp, klidně dál od moře, se stínem nad hlavou. Děkuji za případně další konkrétní tipy.
avatar Re: Kemp poblíž Zadaru - poraďte
08. 08. 2013 16:46
Tak osobně bych doporučil Turanj a nebo sv Filip a Jakov,spousta kempů a kousek do Biogradu asi 3 km odkud vyjíždí většina lodí na Kornati.Navíc pěkné večerní procházky,kde to žije.Dobrá zmrzlina pro děti.My jsme si také zabukovali jednou zde kemp a stejně až jsme tam přijeli a viděli ten výběr,tak jsme stejně zakempovali jinde.Jiný pohled je na internetu a jiná je zkutečnost.Přesto nějaký typ dávám,mrkněte,možná se vám něco zalíbí [www.avtokampi.si].

MirekŠi
Re: Kemp poblíž Zadaru - poraďte
08. 08. 2013 19:59
skús [www.campingborik.com] v lesíku,3,5 km od star.Zadaru.Pláže drobné kamenky a piesok,mólo.Sociálky sú staršie,ale čisté.
Re: Kemp poblíž Zadaru - poraďte
08. 08. 2013 22:04
Děkuji za tip, ale Borik je právě vzhledem k jedné udělené hvězdičce neúměrně drahý. Pár kempů jsme již procestovali, a letos do Boriku nahlédli, a kemp nám bude sloužit jen jako základna pro Kornati, pak se přesouváme do kempu Straško, na PAgu. Zkusím TUranj, pár kempů má i stránky. Díky za rady.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 140
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.