Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

kemp Cuka,Pakoštane

Autor Andy 
kemp Cuka,Pakoštane
20. 06. 2013 11:30
Dobrý den, nemá prosím někdo zkušenost s tímto kempem? Jde mi hlavně o přeplněnost pláží v 1.-2. týdnu v červenci. Pojedeme s malým dítětem, tak jestli to tam není v této době už hlava na hlavě, rádi bysme kolem deky trochu místa na hraní.
Moc jsem se rozhodovala mezi tímto a pak na Rabu kemp Padova III. confused smiley
Re: kemp Cuka,Pakoštane
20. 06. 2013 19:46
Kemp Cuka, je malý soukromý, asi 400 m od pláže. Pro vás bude nejblíže pláž Punta, nebo Bužakovina. Zadej si www.pakostane.hr
Na těchto stránkách najdeš vše potřebné. Zejména foto jednotlivých pláží ti napoví, jak to vypadá. Já tam byla 1 týden v červenci a lidí bylo dost, ale ne přelidněno. Takže 1 týden v pohodě a ten 2 už bude asi horší, ale věřím, že si dobré místo najdete. Dá se ležet i v přilehlém "lesíčku" kousek dál od pláže u kempu Kozarica.
avatar Re: kemp Cuka,Pakoštane
21. 06. 2013 08:27
Samozřejmě,že přeplněnost v sezóně je maximální než mimo ni.Jezdili jsme mnoho let jen o prázdninách,práce ve školství mi to jindy neumožňovala.V loni poprvé mimo a je to úplně o něčem jiném.ale i tak tam bylo lidí dosti.Připravte se raději na to "horší",přece jenom Pakoštane je dosti atraktivní a je tam i dosti cestovek,které tam valí mnoho chtivých turistů.

MirekŠi
Re: kemp Cuka,Pakoštane
30. 06. 2013 20:35
S tým kempom neviem,nebol som tam,ale mam dobré skúsenosti z kempu LU-KA.Na pláž je to cca 50-60m.peši po pláži do mesta tak 5 min,toalety čiste v sprchach teplá voda,proste pohoda a cena prijatelna.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 152
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.