Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp Jezevac

Autor Tomason 
Kemp Jezevac
16. 05. 2013 20:31
Ahoj mate nekdo zkusenost s kempem Jezevac na ostrove Krk?My chceme jet v srpnu jindy nemuzem tak jak to tam je jstli ne prelidneno,ceny,pro deti jestli je to ok?Diiky
avatar Re: Kemp Jezevac
16. 05. 2013 22:13
Jen ze zkušenosti,také jsme roky museli jezdit jen o prázdninách,teď již naštěstí můžeme kdykoliv!! Červenec a srpen jsou nejhorší měsíce a také nejdražší.Co se týká Krku tak je v tuto dobu napěchovaný na maximum.Počítejte s tím,že zaplatíte třikrát více než např. v září a také místo u vody asi se bude hledat těžko.Po zkušenostech jsem usoudil,že Istrie,Krk a sever o prázdninách již nikdy.Nechci stresovat,ale je to tak. Hledali jsme kemp a věřte levný na Krku v tu dobu jsme nenašli,vše se pohybovalo skoro k 40E/noc.Od 1.září cena za 15E/noc a vše grátis. Mám projetý celý Krk a prakticky jsme navštívili všechny kempy co tam jsou. Jezdíme do kempů od roku 2000,napřed s přívěsem teď již v obytném autě. Levněji je na jihu,sever je cenově přizpůsobený více západní klientele.Dále tam je hodně Slovinců,kteří tam mají natahány své přívěsy nastálo,asi ještě z dob Jugoslávie.Na jihu zase Bosňáci a v Černé Hoře zase Srbi.

MirekŠi
Re: Kemp Jezevac
18. 05. 2013 05:43
Jindy než li v srpnu nemužeme bohužel:-(Takže tedy radši jet dolu třeba sv.filip a jakov atd že?Počítal sem to a v Ježevacu by nás to vyšlo kolem 30 eur za noc,ale těch lidí...nemám rád moc lidí,radši něco klidnějšího.Jen sem chtěl kvuli dcerce protože kemp se jeví užasně.
avatar Re: Kemp Jezevac
18. 05. 2013 07:13
Než Sveti Filip a Jakov bych já osobně volil kempy kolem NP Paklenica . A to z důvodu úžasného "pohledu" na přírodu. Moře,hory, borovice (les - to se nedá napsat).
Kolem Biogradu na Moru se nám krajina moc nelíbí, žádné hezké kopce,zemědělská krajina a bylo to jediné místo, kde jsme v Chorvatsku zaznamenali v srpnu maxikomáry (asi tak 2x větší než u nás) i když kempy mohou být vybavenější pro zábavu dětí.
Navíc, když jsme stanovali v Sv. Petaru na Moru v malém kempu Filko, což je od Sv.F. a J nedaleko, byla tam na většině pláží kolem navezena drť z nějakého blízkého lomu.
Musím podotknout, že Sv.F. a J jsme jen projížděli směrem na Biograd, takže tamní situaci neznám.
avatar Re: Kemp Jezevac
18. 05. 2013 07:57
Než Sveti Filip a Jakov bych já osobně volil kempy kolem NP Paklenica . A to z důvodu úžasného "pohledu" na přírodu. Moře,hory, borovice (les - to se nedá napsat).
..kabinet302 taky bych se tak rozhodoval. Jen těch kempů je od Zadaru výše pomálu. Pro mne je IN Dalmacie, asi tak od Omiše po Gradac smileys with beer
avatar Re: Kemp Jezevac
18. 05. 2013 08:14
Tak to máš úplně pravdu s jižní Dalmácií. Ale asi Tomason nechce jet "takovou dálku". Ale cestování je o poznávání, takže třeba příští rok pojede jinam, aby mohl srovnávat.
Re: Kemp Jezevac
18. 05. 2013 08:15
Asi nakonec dám tu Turanj kde je vážně vice tech minikempu v zahradach a je jich tam dost,stačí si to projet pres street view:-)
Re: Kemp Jezevac
18. 05. 2013 15:58
kemp jezevac není zrovna nejklidnější místo v chorvatsku!! Jo to celkem Maxikemp, v centru krku!! Mě se tam moc líbilo, ale asi to bylo tím že to byl vůbec první kemp v chorvatsku co jsem kdy byl!! Nyní volíme minikempi které nemají ani svoje www stránky, nejradši u "chorvata na zahrádce"
avatar Re: Kemp Jezevac
19. 05. 2013 21:56
Od Zadaru dolů je spousta kempů.hlavně těch malých na zahradách.Jedna vesnice vedle druhé a samý kemp.Většinou,ale je třeba odbočit z hlavní magistrály a jet kolem moře.Výjimkou je asi sv.Petar,tam jsou kolem hlavní.Jinak Turanj,sv. Filip i Jakov jsou skoro spojeny /zase je třeba odbočit s hlavní/.Kempů spousta,vesměs na dobré úrovni,vzhledem k velké konkurenci a i ceny přijatelnější.Většina pláží je upravena pro děti.Asi 5km kolem moře je do Biogradu,hezká procházka.Jinak večer v sezóně to tam pěkně žije,všade hraje nějaká hudba atd. Nám se tam také líbilo.Jinak samozřejmě Makarská je Makarská,až na to,že až tak moc tam kempů není a posledním je asi Uvala Borová,pak už dlouho nic není,až myslím v Opuzenu je kemp Rio a další až na Pelješacu,Slano a pak zase kempy jsou.Poslední kempy jsou v Molunatu,pak už je Černá Hora.

MirekŠi
Re: Kemp Jezevac
08. 06. 2013 18:06
ahoj, poslal jsem ti SZ :-)
Re: Kemp Jezevac
20. 06. 2013 12:53
No letos je novinka na Krku. Ježevac a k tomu se "ztextilnil" kemp Politin. Prý více pro mladé, počítám, že tam asi posunou nějaký diskotéky atp.
Ježevac je sice napráskaný v sezóně, ale co já jsem tam byl v sezóně loni, tak celý kemp čistý, relativní klid, nikde žádný hluk ani večer. Byl jsem tam ve stanu.

Letos jsem chtěl změnit vozidlo a vzít si dodávku a nějaký "nářadí" na stanování smiling smiley tak taky hledám co a jak.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 155
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.