Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp Stobreč

Autor Marianek 
Kemp Stobreč
11. 02. 2013 23:12
Dobrý den.
Zná někdo blíže autokemp Stobreč u Splitu? Zajímají mě spíše osobní zkušenosti, než oficiální stránky.
avatar Re: Kemp Stobreč
12. 02. 2013 22:17
V tomto kempu jsme byly již dvakrát,při plánované návštěvě Splitu.Je to dražší kemp,koupání nic moc,spíše bahnité dno.Ústí tam nějaký potok či co?? Směrem k restauraci se již koupat dá.Jinak plný Němců a Holanďanů a dalších západních důchodců.Místa určují na recepci.Krátká procházka kolem moře a mariny.Jinak část města podle mne nic moc k vidění a ani k posezení.Ale pokud plánujete navštívit Split,tak doporučuji.Kousek od kempu jsou autobusové zastávky a na recepci poradí,kterým číslem je možná cesta tam a zpět.Lepší varianta,než vlastní dopravou.Dovezou vás až ke starému městu,k tržnici.A je to levnější než parkovné,které by jste museli zaplatit,pokud by jste vůbec našli místo k parkování.Jinak vybavení kempu je na vyšší úrovni,sociálky čisté,sprchy se platí zvlášť.Kemp je plný i mimo sezónu,místa na výběr nejsou.Jinak fotky máme s tohoto kempu na našem rajceti .

MirekŠi



Upraveno 5krát. Naposledy upravil tvsat (12. 02. 2013 22:26).
Re: Kemp Stobreč
23. 02. 2013 21:32
Díky za info. Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s menšíma kempama před Omiší. Hlavně jestli se někde poblíž kempu nechají nakoupit základní potraviny, ovoce, zmrzlina,.... A také jak daleko je to do samotné Omiše - jedná se mi o to, jestli tam vede stezka pro pěší nabo se musí po silnici.
avatar Re: Kemp Stobreč
24. 02. 2013 20:29
Tak zase asi odpovím,všechny kempy prakticky osobně vyzkoušeny,výběr musíte provést sami a vybrat si ten,který vám bude vyhovovat. Kousek od kempů /je jich tam možná k deseti,je malá prodejna pečiva a zeleniny a přes cestu market a další prodejničky.Pro zmrzlinu si děcka běhaly sami přímo z pláže.Do města je to asi tak 2.5 km ?? fakt jen odhad,nikdy jsem to neměřil a jde se po chodníku.Je to krásná podvečerní a nebo večerní procházka.V Omiši je nějaký nový dinopark,velký Studenac,atrakce s kolotoči,velká tržnice a spousta cukráren.A samozřejmě boční uličky a spousta hospůdek atd. Je to naše každoroční zastávka.Spousta fotek za ty roky je na našem rajceti. Doporučuji i Radmanove mlinice v údolí Cetiny,jezdil tam i vláček a nebo od mostu loďky.

MirekŠi
Re: Kemp Stobreč
25. 02. 2013 08:52
Díky za info. Jen jsem se ještě zapomněl zeptat na sociálky?



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Marianek (25. 02. 2013 09:36).
avatar Re: Kemp Stobreč
25. 02. 2013 16:54
Není třeba se ani ptát,sociálky jsou standard,tedy WC Z/M + sprchy. Poněvadž je v kempech díky atraktivitě hodně dětí,tak majitelé omezují teplou vodu do sprch na večer,protože děti se přas den hodně sprchují od písku.Voda se většinou ohřívá solárkem.Čistota samozřejmostí,jsou to soukromé kempy,tak si toho majitelé,vzhledem k velké konkurenci hledí.Nechtějí stratit klientelu. Jinak myslím,že snad ve všech jsou stany nebo přívěsy k pronajmutí,tedy takové malé "cestovky"??!! Jak jsem již psal,zastavit někde a jít se podívat a vybrat si.

MirekŠi
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 177
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.