Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Potřebuju poradit cenou v kempech

Autor Adéla 
Chtěla bych jet někde na Istrii nejlépe do Puly. Když jsem si pročitala vaše diskuze, doporučovali jste kemp Stoja. Mohli byste mi někdo poradit kolik by vychazí ubytovaní za 1 stan a 2 osoby/buď za noc nebo na týden. Potřebovala bych kontakt na jeden z těch levnějších smiling smiley)). Moc by mě to pomohlo. Děkuju
Pred tydnem jsem se z Istrie vratil... Byli jsme tam dva a stan. Tady je náš deník: [hr05.wz.cz] :-)

Ke kempu Stoja jsme dosli, ale jenom k recepci. Je to pekny kemp na poloostrove. Plocha je naparcelovana a parcely jsou ve stinu stromu... Ale ceny jsou vysoke. Za jednu noc po nas chteli za nejlevnejsi typ parcely a dve osoby 23 euro (690Kc). A nezalezi na tom, jestli mas auto nebo ne. Nakonec jsme se ubytovali v hostelu ve Verude. Je mensi a tim nam byl prijemnejsi, je hned u plaze, je levnejsi, je se snidani a je ne moc daleko od Stoji. Ve Verude. Za dva lidi a stan 164HRK (650Kc) za prvni noc a za kazdou dalsi noc 144HRK (570Kc). Kdyztak napis, poradim:-)



Upraveno 1krát. Naposledy upravil (29. 07. 2005 11:52).
Pašák
Re: Potřebuju poradit cenou v kempech
29. 07. 2005 15:50
Všechny tyhle informace i s ceníkama kempů máš na www.chorvatsko.cz, jen se podívat
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 179
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.