Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

kemp Stupice u Premantury

Autor raptor 
kemp Stupice u Premantury
25. 07. 2005 10:19
zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s tímto kempem a jestli někdo neznáte ceny ubytování. Případně by mne zajímali informace o kempu Medulin. Díky za všechny příspěvky.
Re: kemp Stupice u Premantury
25. 07. 2005 11:30
Já jsem sice nebydlel v kempu Stupice, ale v apartmánu v Premantuře. Porovnání Medulin a Stupice. Chceš-li rušné středisko - Medulin. Chceš-li poloprázdný kemp, minimální večerní život, ale čisté moře a volné pláže, tak Stupice. Já bych do Medulinu nešel.
Jarda
Za par dni se chystame do tohoto kempu,vybrali jsme si ho protoze je v klidne casti chorvatska. Jen mam dotaz na nekoho kdo zde jiz byl a to takovy jake je to tam s moznosti vareni, zda je tam nejaka kluchynka a zda v ni jsou alespon hrnce na pujceni.Diky moc
Pro Anetu:
V sezoně 2006 , začátkem července, by jsme chtěli strávit dovolenou ve výše jmenovaném kempu. Prosil bych o zprávu, jak jste byli v tomto kempu spokojeni,. Nemyslím tím počasí, to nemůžeš ovlivnit, ale obsazenost kempu, možnosti koupání, vycházek, jízdy na kole, dostupnost kulturních památek, možnosti nákupu, druh pláží a tak nějak celkové shodnocení. Předem moc děkuji. Pododýkám, chtěli by jsme s CK do zařízených stanů, vlastním autem. smiling smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil (26. 10. 2005 12:10).
Aneta
Re: kemp Stupice u Premantury
26. 10. 2005 08:54
Pro Znojmo:
Jsem moc rada za tento dotaz, protoze s nejvetsi radosti tomuto bezvadnymu kempu udelam malou reklamu. V kazdym pripade vam toto nadherny misto schvaluji, kemp je slusny, obsazenstvo bylo taky fajn, zarizeni stanu perfektni, lednice s mrazakem, varic i veskere nadobi! A ted neco malo mistu a plazim. Premantura je uplny konec Istrie a je tam ta nejkrasnejsi prirodda co jsem kdy v Chorvatsku videla. Doporucila bych vam nekoho se na miste optat a urcite se nechodit koupat do kempu,ale do odlehlich oblazkovych zatok, kterch je tam nespocetne!Jde jen o to se na ne kratsi i treba delsi prochazkou dostat, ale stoji to za to. Prakticky je tam mozne koupat se jak na oblazkovych plazich, tak na skalach i na dvou pisecnych plazich. More je krasne ciste a teple, ma i jednu zvlasnost kterou nenajdete jinde v Chorvatsku, je temer do vsech stran otevrene (vzhledem k jiznosti Premantury). Vazne jsme s pritelem byli z dovolene nadseni, protoze jsem si chteli odpocinout a relaxovat a tam je to neuveritelne prizpusobive prostredi pro milovniky prirody a klidu. Samozdrejme je tam moznost i nekolika krasnych vyletu, na nekterych jsme byli a zadny nas nezklamal.
Z teto dovolene jsme byli tak nadseni, ze se tam pristi rok chystame urcite znovu, tak se tam treba potkame:-) A kdyby ne tak si dovolenou urcite poradne uzijte a doufam ze prijedete domu se stejnym nadsenim z krasneho mista jako ja! S pozdravem Aneta
Pro Anetu: Tak už jsem přesvědčen na 99,9% že začátek prázdnin strávím na úplném jihu Istrie. Doposud jsme jezdili stanovat na jih od Zadaru: Sv. Petar, Šibenik- Adriatic, Murter- kemp Slanica, Plitka Vala, Kosirina, Vranjica u Trogiru, Omiš- kemp Galeb, Igrane-to byl teda apartman,Živogošče - kemp Dole, i když pobřeží od Rijeky máme taky projeté. Více se nám líbilo na jihu Dalmácie a na Murteru. Teď poznáme zase něco jiného.
smiling smiley Poběžím do cestovky hned jak začnou prodávat zájezdy na rok 2006.smiling smiley
Re: kemp Stupice u Premantury
17. 03. 2006 17:51
Slyšel jsem , že zde dosti často fouká příliš silný vítr. Což je důvod proč sem jezdí hodně lidí s prknem.
Kamilla
Re: kemp Stupice u Premantury
25. 03. 2006 00:56
Osobne nemam pocit nejak extremniho foukani. Lide na prknech tam byli, to ano, ale nic co by borilo stany nebo prudilo koupajici se. Premantura je pohaoda a letos tam jedem znovu asi po 5-te
Re: kemp Stupice u Premantury
25. 03. 2006 09:51
Tome, asi to bude pravda. Můj společník z firmy by o tom mohl něco vyprávět. Vzalo ho to v poledne (na prkně) na nějaký maják a večer se vrátil polomrtvej zpátky. Myslel, že fakt nedožije.
Je to poprvé, kdy reaguji v diskuzi o Chorvatsku,ale moc ráda pročítám všechny Vaše poznámky a postřehy. Jezdíme do Chorvatska (do Jugoslávie) už 40 let,miluji Chorvatsko celé, čím jižněji,tím lépe a tepleji. Jsme zastánci kempování - stan nebo přívěs.
Musím reagovat na postřehy z Premantury a z celého poloostrova Kamenjak. Je to prostě nádhera, příroda, čisté moře, klid, krásné pláže a útesy i když už i tady je lidí skoro moc. Celý Kamenjak je chráněné území, jet můžete autem přes vrátnici (za den 20Kn) prašnou cestou, až na samý jižní konec poloostrova. Tam je krásný maják a úžasné vysoké křídové skály, ze kterých se skáče do modrých hlubin a v rákosí je skvělý bar, ten určitě najděte a navštivte - stojí za to. Z kempu Stupice se také dojde po skalnatém pobřeží až na samotný jižní konec Kamenjaku, přes krásné zálivy s plážemi a útesy,je to výlet s koupáním na celý den.
Kemp Stupice je pro zkoumání Kamenjaku nejlepší,je nejblíž,pěkný,sociál.zařízení dobré, samoobsluha a nejméně 2 restaurace. Byli jsme tam na přelomu VI. a VII.r. 2005, druhý týden v červenci se už kemp začal pěkně zaplňovat. Městečko Premantura je od kempu kousek, malé, klidné, ale také tu najdete obchůdky, kavarničky a konoby. Přeji Vám všem krásnou dovolenou a hlavně pěkné počasí, na které na severu Chorvatska musíte mít velké štěstí.
pytlák
Re: kemp Stupice u Premantury
27. 03. 2006 23:31
Při přečtení předešlých příspěvků nelze než reagovat na rychlé a nečekané proměny počasí na jihu Istrie. Na konci devadesátých let jsme byli 2x v kempu v Medulinu, který je vzdušnou čarou velmi blízko Premantuře. První rok byl v pohodě, druhý rok po osmi dnech v noci v 23 hodin v celku nenápadně přišla bouřka kterou u nás nezažijete. Na této bouřce byl nejhorší již zmiňovaný vítr, který dosahoval takové síly, že nás 5 lidí ve stanu zcela podfukoval. Noc byla jedna velká hrůza. Celou noc jsem s manželkou strávil ve stoje u konstrukcí (každý na jiném konci), tři děti jsem rozmístil po obvodu stanu-kvůli zatížení. Při krátkém ochabnutí větru jsem musel vyběhnout ven a po tmě jsem hledal vyskákané kolíky, abych mohl znovu stan upevnit. Toto vše se opakovalo stále, protože nápor větru byl tak silný, že nedržely ani kolíky ani šňůry. Pro dokreslení nočního běsnění musím uvést, že kolem nás se lámaly a padaly větve ze stromů, hvízdaly tyče od stanů jak letěli vzduchem a samozřejmě další věci, které nebyly dostatečně zabezpečené a do toho všeho křik a zmatené pobíhání lidí. Do rána jsme to tak nějak přečkali. Teprve po rozednění se ukázalo, co dokázala bouře za celou noc napáchat. Po stanech ani památka, široko daleko ve stanu jenom my a to proto, že jsme měli ještě starý, pevný stan. Všechny novější "odlehčené" byly na cáry rozervané a lidi přečkali noc ve zděných umývarkách a toaletách. Kvůli padajícím větvím nezůstavali lidi ani v autech. Později jsem obešel celý poloostrov kempu a zjistil jsem, že jsme měli obrovské štěstí. Na odvrácené straně kempu ležely na boku přenosné toalety, ale také karavany. Kdybych to na vlastní oči neviděl, nevěřil bych.
Kempovat od té doby jezdíme každý rok, nezanevřeli jsme, ale na jih Istrie jsem od té doby nejel. Opravdu záleží na počasí, doufám že budete mít více štěstí a moje zkušenost bude pro vás jen pro zasmátí.
Re: kemp Stupice u Premantury
17. 05. 2006 17:46
Vytvoril jsem na tento kemp malou recenzi na svych strankach, jen nevim zda sem mohu dat odkaz takze zajemci piste spis asi na mail dave.pat@centrum.cz nebo icq 238077768 nebo msn czguide@centrum.cz
Fireball
Re: kemp Stupice u Premantury
24. 05. 2006 12:41
Do Medulinu jsme jezdili v období "jugoslávské války", to nemělo chybu, kemp byl poloprázdný, relativně blízko z Česka. Po skončení války tam bylo více a více lidí no a jednou jsme nenašli vyhovující místo na stan. Tak jsme jeli do Stupice, lidí výrazně méně, ceny obdobné. Kamenjak nemá chybu, jen je pěšky s dětma trochu daleko. Bouřek jsme na Medulinu zažili několik, včetně držení stanu, aby neuletěl. Na druhou stranu je to zpestření, takové bouřky u nás nebývají. Je potřeba stavět stan v rámci možností mezi většími stromy, ty většinou vydrží a trochu chrání před nápory větru. Teď jsou děti větší, snesou delší cestu a tak jezdíme na Hvar.
Re: kemp Stupice u Premantury
01. 06. 2006 20:05
Chci jet letos take do tohoto campu, tak mě těší kladné ohlasy. Nevíte ale někdo, jaké zde mají elektrické zásuvky ? Mají EURO zásuvky ?
Ahoj Honzo, v kempu Stupice jsou normální euro zásuvky, ale je lepší mít pořádně dlouhý kabel. (Na konci článku o Premantuře na těchto stránkách je odkaz na článek "Kamenjak - ráj milovníků ..." a na konci tohoto článku je odkaz na slovinské stránky - www2.arnes.si, kde jsou krásné fotky, které Vás určitě naladí na Vaši dovolenou). Přeji krásný pobyt a hlavně krásné počasí.
Já jedu 23.6. na Cres tak snad nám to vyjde oběma. Zdravím, Irena
Re: kemp Stupice u Premantury
17. 06. 2006 20:12
Dík za info, kabelu vezmu raději víc. Na Cres bych se chtěl také někdy podívat. Tak ať se vám to vydaří. Honza.
Re: kemp Stupice u Premantury
17. 06. 2006 23:01
Radi bychom jeli do kempu s triletym ditetem. Jaky je vstup do vody a dno more? Kemp je zalesneny?


Diky Renata
Kemp Stupice je celý zalesněný, vstup do vody na pláži v kempu je pro děti dobrý. Přeji krásnou dovolenou, Irena
Již v sobotu odjíždím s dcerou ,jejím přítelem a dvouletým vnoučkem směr kemp Stupice. byli jsme tam v loní na začátku září. Byla jsem velmi spokojená,hlavně
z přírodní rezervace ,kde jsme se chodilí koupat. Městečko pěkné ,velmi milí lidé,kteří lákají na různé dobrůtky ,hlavně zmrzliny,ty nemají chybu.
Už se moc těším.Všem přejí příjemnou dovolenou.Liba
Re: kemp Stupice u Premantury
16. 07. 2006 19:42
Strávil jsem letos dovolenou v tomto campu od 2.7. - 13.7.2006. Jel jsem tam na základě informací i z tohoto fóra. Proto několik dojmů pro ostatní. Po příjezdu byl camp poloprázný, místa na výběr opravdu dost. Při odjezdu byl plnější, ale stále to šlo. Sociálky pěkné, zánovní, čisté, ale pozor, na většině toalet jsou "šlapky". Pokud si chcete posedět, musíte hledat. Camp jinak i přes jen
1 * O.K. Umístění campu, zastínění, zásobování, klid, možnost koupání jak v campu tak na Kamenjaku. My jsme chodili samozřejmě na Kamenjak, většinou pěšky na Pinžule, krásné klidné plážičky, čistá voda. Kamenjak jsme samozřejmě projeli celý na kole i autem. žádná rozbitá skla jsem tam neviděl, jak bylo uváděno ve fóru. Premantura je příjemná, klidná, najde se jak kavárnička tak pěkná hospůdka. Kdo chce ruch, může se zajet podívat do Medulinu nebo samozřejmě do Puly.
Včera jsme se s rodinou a s přáteli vrátili s kempu Stupice.Místo je to super,koupání je super.Počasí nádherný.Ale pozor od čtvrtka se jak na Kamenjaku tak u Stupice oběvili meduzy.
Ahoj, letos jsme poprvé byli na Kamenjaku ( pravděpodobně je to láska na celý život). S manželem by jsme tam chtěli jet ještě poslední týden v září.Víte někdo, jestli je kemp otevřený? Nebo spíš .. byl jste tam někdo v této době? Můžete mi psát i na email : zdenka.st@atlas.cz Předem děkuji.
ježíšmarja ani nevíte jakou jste mi udělala radost mam jet s manzelem a čtyřletou dcerou posledni tyden v srpnu na Premanturu ,na netu to sice vychvalili ,ale i tak se bojim kempu hlavne hygieny , ale je to pres jedno středdisko volného času a s jidlem pětkrát denně ,samozrejmosti je program pro deti a ruzné tvořivé dílny ,což jsme jako rodiče jedináčka uvítali ,alespoň malá bude mit možnost si pohrát i se svými vrstevníky ,prosim jestli ještě někdo víte něco o kempech na Premantuře pište zvlaště o tom co ma ležet 10 km od Puly
Re: kemp Stupice u Premantury
07. 06. 2007 16:39
Ahoj,taky se chystám letos poprvé do kempu Stupice

[www.arenaturist.hr]

[www2.arnes.si]
avatar Re: kemp Stupice u Premantury
03. 07. 2007 12:55
..v minulosti po projetí křížem krážem všeho možného po Jadranském pobřeží..jsme už se zdá natrvalo hodili kotvu v autokempu Stupice / Premantura a divte se nebo ne,jezdíme tam k plné spokojenosti nás i naších známých již 10 let a to zřejmě již něco znamená !
Luci
Re: kemp Stupice u Premantury
19. 11. 2007 20:52
Premanturu a kemp Stupice uplne miluju! Uz jsem tam byla s rodinou 3x a pojedu tam pokazde pokud to pujde. Je to paradni kemp. Ne jako jine. Clovek se tam nenudi a okoli a Kamenjak je proste uzasny. Pula je krasna a je blizko. Porad je tam co delat. Spousta moznosti kam jet na vylet.Hlavne pokud jedete s cestovni kancelari Galatea. Nebo se jen projit na delsi prochazku na mis Kamenjaku a zaplavat do jeskyne nebo jen posedet v Safari baru celeho z rakosu a kameni. Deti se tam nenudi, je tam pro ne spousta zabavy. Od ruznych hracich automatu a kulecniku po vodni banan, surfy, scootery. Ve meste diskoteka. Prijemni lide. Potapeni. Vyhlidkovy let nad Jadranem. Nocni rybolov na lodi. Znam tam lidi z Ceska, kteri tam jezdi kazdy rok. A ne jedni lidi.. Kazdy se tam rad vraci. Vazne to tam neni jako v jinych nudnych kempech. Doporucuju.
Perfektní kemp, nejkrásnější část Chorvatska pro mě (prozatím) :-)
Cica
Re: kemp Stupice u Premantury
11. 03. 2008 18:52
ahoj mohla by si mi povedať ake su ceny v kempe 2 os. auto stan, a mali ste tam vietor? Cica
Ahoj lidi, chcem sa spytat ako je to celkovo s takoutu stanovackou? Proste este som nebol nijak sam nikde ale s kamosom sme chceli toto leto vyrazit prave sem do Premantury (odporucanie od kamaratov). Takze ako to celle funguje co musim vybavit co zaplatit take bezne veci ked som uplny novacik v tomto.
Dakujem
Ahoj,poradťe někdo jestli je v kempu Stupice možnost zakoupení polopenze za rozumný peníz. Jedeme tam letos poslední týden v červnu. děkuji
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 112
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.