Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Zaton - výhody nevýhody (+přelom VI/VII)

Autor Kpetr 
Zaton - výhody nevýhody (+přelom VI/VII)
24. 02. 2011 18:44
Ahoj, tak jsem si komplet prošel fórum a jako rodina váháme nad "typem dovolené" - malé soukromé kempy jsou super, ale vzhledem k tomu, že s náma budou i 3 děti (8,8,6) podívali jsme se i na větší kempy - konkrétně Zaton. Prošel jsem si všechny zdejší zmínky a něm (a i konkrétní thread [ihvar.cz]) a jako shrnutí jsem zíkal tohle
+ skvěle vybavený a čistý
+ čisté sociálky
+ písečná pláž
+ programy a zábava pro děti
- mega kemp (hlava na hlavě)
- až moc pozvolný vstup do vody
- drahý

Napadá ještě někoho na co jsem zapoměl, nebo s tím někdo nesouhlasí?

Moje otázka zní - byl v tom kempu někdo na konci června - je nějaká šance, že by nebyl tak narvaný?
A všichni, co kemp chválili měli dost malý děti (2-4 roky) - jsou tam atrakce i pro starší děti?

díky za pomoc
Petr

Edit: ještě jsem zapoměl na jedno mínus - stany jsou prý hodně daleko od vody...



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Kpetr (24. 02. 2011 18:47).
avatar Re: Zaton - výhody nevýhody (+přelom VI/VII)
24. 02. 2011 19:46
Je pro upřesnění-BUDE narvaný k prasknutí.Všechny takové budou o prázdninách k prasknutí a ceny na maximu co turista snese

MirekŠi
Re: Zaton - výhody nevýhody (+přelom VI/VII)
24. 02. 2011 19:55
narváno i na konci června? v jinejch diskuzích jsem našel poznámky typu "italové najížděj v srpnu", "český autokary se začínaj valit od 1. července"...

Proto jsem chtěl vědět, jestli tam už někdo byl na konci června - začátek července - uvažujeme, že bysme jeli 24.6 až 2.7.
Re: Zaton - výhody nevýhody (+přelom VI/VII)
24. 02. 2011 23:18
V tomto kempe sme boli v roku 2006 koncom augusta , ludi tam bolo dost, ale nebolo to take hrozne, nemali sme problem najst si miesto na plazi. Plaz sa mi tam nepacila, navezeny hruby piesok, pocas nasho pobytu aj viac krat prsalo, takze ten piesok ani nebol suchy, ale skor taky udupany. Ale inak to tam cistili. Vstup do mora je dobry pre deti, dlhsie je plytko a pieskove dno, netreba topanky do vody. Co sa tyka atrakcii pre deti, boli tam take nafukovacie atrakcie v mori a tobogan - boli platene. Bazeny boli velmi pekne. Kemp je na rovinke pod stromami, manzel so synom sa chodili bicyklovat, my sme boli v chatkach, kde bola moznost pozicat si bicykel od CK a takisto si zahrat pingpong. Tiez sme si robili vylety do okolia - pesky do Ninu, autom do Zadaru, zasli sme pozriet aj na ostrov Vir, raz sme sa boli okupat aj na plazi Sabunike, ta je taka prirodnejsia. Bola to nasa prva dovolenka autom v Chorvatsku a mame na nu pekne spomienky. Aj ked sme potom navstivili v Chorvatsku aj krajsie miesta - hlavne co sa prirody tyka.
avatar Re: Zaton - výhody nevýhody (+přelom VI/VII)
25. 02. 2011 10:52
jj Italové to tak mají,ale české cestovky a určitě i jiné začínají sezónu už koncem května.My jsme byli od 28.5. a už to bylo jak v sezóně,kemp plný.Navíc v tomto období jezdily nejvíce školní pobyty dětí.Jasné je že nejhorší je přelom červenec-srpen.Navíc,hodně rodin,aby ušetřilo,se snaží využívat předsezóních slev,tak žádají již na poslední týden v červnu uvolňování dětí z výuky.Hodně německých zemí má stejně prázdniny jako u nás.

MirekŠi
Re: Zaton - výhody nevýhody (+přelom VI/VII)
26. 02. 2011 09:55
Bude to znít nostalgicky,ale přesně ve Vámi uvažovaném termínu jsme se v Zatonu zastavovali krátce po válce (tedy té jejich).Přestože ,jak se říká,turisté teprve znovu objevovali Chorvatsko,bylo tam narváno a již tenkrát hodně draho.Na druhou stranu,čisto,velice dobrá vybavenost.Vím,jistě se hodně změnilo.Vybaveností jistě ještě k lepšímu.S tím ale rostou i ceny a lidí,kteří mají rádi tzv.masovou dovolenou je také stále dost.
Snad se ozve někdo,kdo tam byl nedávno a uděláte si aktuální obrázek.
Ještě k výletům,Zaton má fakt dobrou polohu,na všechny strany je kam vyjet.

Karel
Re: Zaton - výhody nevýhody (+přelom VI/VII)
24. 03. 2011 11:05
Byli jsme minuly rok v Zaton Holiday Resort a maximalni spokojenost, za ten priplatek to opravdu stoji. Vyborne sluzby, vyborne vybaveni a s tarifem Family Special to nemelo chybu. Pro rodinu s detma si neumim predstavit neco lepsiho - pro deti spousta hrist, vyziti atd.
No na letosni rok zase o kousek zdrazili a ten vyhodny tarif nenabizi pres cele leto, tak nejsem jeste 100% rozhodnuti, jestli tam pojedeme znovu.
Jinak prelom cervna-cervence takhle nahore bude hodne o stesti a posledni roky tam bylo chladno.
avatar Re: Zaton - výhody nevýhody (+přelom VI/VII)
31. 01. 2012 11:13
Mohl by někdo doporučit kempy tak maximálně 50 km severně od Zadaru?
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 151
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.