Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

kemp Oliva Rabac

Autor kabinet302 
avatar kemp Oliva Rabac
28. 10. 2010 13:51
V kempu Oliva jsme přespali jednu noc z pátku na sobotu. Kemp má název podle sadu oliv,v kterém je rozmístěn.Leží na rovině. Je hezký, upravený.Silnice vyasfaltované, povrch kempu travnatý, tráva byla zelená,nespálená sluníčkem.... Byly v něm hlavně obytná auta a karavany z Německa,Itálie. Zdálo se mě, že je tam dost draho.Za jednu noc jsme pro dva lidi, malý stan a auto platili 258,- Kun, no ale nekup to....Je pravda, že se platí za parcelu, která byla dost veliká (menší neměli). Navíc jsme si parcelu mohli sami vybrat, protože bylo ještě v pátek dopoledne z čeho vybírat. V sobotu ráno by to bylo horší.....
Hygienická zařízení, sprchy, záchody byly uklizené, teplá voda tekla v jakýkoliv čas.
Já osobně bych už do tohoto kempu nikdy nejel, myslím tím na dovolenou. A to z toho důvodu, že tak mizernou pláž (jmenuje se Maslinica) jsem ještě v Chorvatsku neviděl. Místo oblázků byla vysypaná drceným vápencem z nějakého vápencolomu. Navíc zátoka z jedné třetiny slouží jako kotviště člunů. Přes den byla pláž dost obsazená, neboť v blízkosti jsou tři velké moderní "květinové " hotely Narcis, Hedera a Mimosa a lidé jistě nechtějí chodit 3 km na druhý konec Rabacu na hezčí pláže. I když tam jezdí vláček, jedna jízda za 10 kun.
V kempu byl klid i ve večerních hodinách. Vedle jsou dvě hřiště, na fotbálek, košíkovou a o kousek dál hřiště na tenis.
Při odjezdu v sobotu už na recepci byla značná fronta ubytovávajících se ....
My jsme se v sobotu ráno přesunuli o kousek dále, do apartmánu Lanterna,kde nám teprve potom "začala" ta pravá dovolená.Ale to už je na jiný příspěvek.
avatar Re: kemp Oliva Rabac
28. 10. 2010 17:19
jj stále říkám Istrie je jen pro tu lepší klientelu a na tom jsou stavěny i cenové relace.Vůbec se nedivím,prostě sever HR je dražší a ceny klesají směrem k jihu.Samozřejmě i na jihu jsou drahé kempy,ale na severu skoro všechny.A v sezóně je to zde nejdražší s celého HR.Také tuto oblast vynechávám,jednou vidět stačí,pak do oblíbených oblastí jihu-Pelješac apd.

MirekŠi
avatar Re: kemp Oliva Rabac
06. 01. 2011 22:08
To tvsat naprostá pravda a navíc má jih Chorvatska úplně jiné kouzlo.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 97
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.