Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

kemp Glavotok (KRK) letos - loni ?

Autor kecemus33 
kemp Glavotok (KRK) letos - loni ?
08. 06. 2010 20:01
Podle fotek a dostupných info (současných) bych chtěl navštívit letos s 2 dětmi kemp Glavotok , poslední zprávy z tohoto fora na tento kemp jsou 4 roky staré. Neví někdo novější info ?
Hledáme klidnější odlehlejší kemp kde není hlava na hlavě. Jedem do stanu.
díky všem
avatar Re: kemp Glavotok (KRK) letos - loni ?
09. 06. 2010 17:05
Tak to tedy vůbec ne !! Kemp bude zaplněn,hlava na hlavě,pokud pojedete v prázdniny /červenec,srpen/. Musíte si uvědomit,že je to ostrov KRK,což je místo,které je nejblíže Slovincům a ve velké míře navštěvován A,D a I, kteří tam mají i místa nastálo celý rok.Po návštěvě v roce 2009 právě v těchto měsících jsem se severu vyléčen. Navíc se připravte na až "závratné" ceny.Patří mezi ty dražší mezi 30-35 EU/DEN (2 osoby,auto,parcela s elektřinou). Je tam i problém s vodou /zásobování/ . Místo pro stan nebude problém. Projel jsem celý Krk a fakt není snad ani jeden kemp kde by byly ceny aspoň přibližně na cenové úrovni jako v Dalmácii. Nepočítám do toho kempy 4 ** ,ale 1 ** jako je Glavotok. My jsme se pohybovaly kolem 20 EU/DEN 2 osoby,auto,elektřina,pobyt-taxa. Pokud klidný kemp s méně lidmi tak to vemte níž na jih. Velká spousta kempů je od Zadaru níže,skoro v každé vesnici a za polovinu.

MirekŠi
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 217
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.