Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

kemp Cuka - Pakoštane

Autor sabina 
kemp Cuka - Pakoštane
24. 07. 2009 14:37
Prosím máte někdo zkušenosti s tímto kempem? Jezdí tam CK Atlas Adria. Případně jaké jsou pláže v okolí, jaké je samotné městečko. Děkuji
Re: kemp Cuka - Pakoštane
25. 07. 2009 08:45
Zdravím, camping Cuka je prakticky chatová osada CK Atlas - Adria ve vilové štvrti Pakoštane blízko moře. Camping ale přímo nemá pláže u moře.
V campu je čisto, klid, ubytování OK, sociální zařízení čisté. Je tam možnost využít tenisový kurt. K pláží se musí sejít ulicí cca 400m - 500m na městskou pláž která je v sezóně stále přeplnená a bez stínu, ale v roce 2008 bylo možno na černo přejít z městské pláže na pláž campingu Kozarica, kde je o trochu méně lidí a je i stín ze stromů. Já jsem chodil na pláž Clubu sousedícího s campingem Kozarica a to do Clubu Pakoštane asi též 400 až 500m vzdálené ale na druhou stranu od Cuky. Pláže i v sezóně byly poloprázdne, jsou tam všechny druhy pláže od písčité až po betonovou. Vstupné do Clubu bylo v roku 2008 15 kn na osobu na celý den, déti polovic s možností využítí sportovního zařízení a kulturního vyžití v Clubu a to i lehátek grátis.Nákup potravin je potřebné delat ve měste cca 1 km na tržnici a nebo samoobsluze. Přeji příjemnou dovolenku
Re: kemp Cuka - Pakoštane
25. 07. 2009 09:07
Děkuji, trochu mě to zklamalo. Nechce se mi být tak daleko od moře, to ten druhý kemp Kozarica vypadá lépe, CK tam má karavany. A prosím, je tam někde alespoň kousek otevřené moře??? Nebo jen ostrovy naproti?
Re: kemp Cuka - Pakoštane
25. 07. 2009 12:27
Volný moře tam taky moc není.Napravo Pašman,vlevo Vrgada a za nima Kornati,více odkaz na mapu.

Pakoštane
avatar Re: kemp Cuka - Pakoštane
28. 07. 2009 11:27
S CK Adria jsme v kempu Cuka byli předloni a líbilo se nám tam. Je to příjemný a čistý kemp jen pro klienty cestovky. Jelikož vyhledáváme klidnější místa na pláži, tak nám městská pláž nevyhovovala a u kempu Kozarica to nebylo o moc lepší. Byli jsme se podívat kde má CK Adria umístěné karavany, dokonce nás delegátka nechala prohlédnout vybavení, ale usoudili jsme, že chatka v kempu Cuka je rozhodně lepší jak z důvodu vnitřního prostoru tak i umístění v kempu, což nám potvrdila i sama delegátka CK. Protože jsme byli vlastním autem, poradila nám, abychom zajeli autem po cestě kolem kempu Kozarica asi 1,5 km, tam je malé parkoviště u přírodní pláže. Sice musíte zaplatit asi 10 kuna na celý den ale je tam nádherné koupání a nádherně čisté moře. Jezdili jsme tam každý den, nejsou okolo žádné apartmány a dá se tam dojít po cestě i pěšky.

Vkládám pár fotek z kempu a z pláže
Pakoštane
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 181
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.