Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Mali Lošinj - camp Čikat

Autor sojka 
Mali Lošinj - camp Čikat
09. 06. 2009 16:01
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je možné, že by zájezd se vším všudy, tedy s cestou, ubytováním v karavanu pro 4 osoby, atd. stál 3.850,- za osobu?Zdá se mi to totiž málo, možná, že mi někdo můžete poradit, pokud víte kolik vycházela Vaše dovolená.Děkuji za odpověďsmiling smiley
Re: Mali Lošinj - camp Čikat
09. 06. 2009 16:25
A s jakou cestovkou? Třeba Atlas Adria má last minute a ta cena by tomu odpovídala. Ale co jsem koukala, mají tam v akci pouze sruby za sníženou cenu.
avatar Re: Mali Lošinj - camp Čikat
09. 06. 2009 16:30
Do kempů jsme jezdili několik let přes cestovku buď autobusem a pak vlastním autem. Před deseti lety v kempech cestovky nabízely ubytování v zařízených stanech, pak postupně stavěly srubové chatky, kde bylo větší pohodlí. Projeli jsme poměrně dost míst v Chorvatsku, na Lošinu jsme byli ještě pod stanem. Karavany se nám nelíbily, protože jsou málo prostorné, chatky jsou určitě pohodlnější. Záleží hlavně na termínu pobytu a jestli cestovka poskytuje nějaké slevy. My jsme jezdívali s CK Atlas Brno vždy v hlavní sezoně a čekali jsme na jejich last moment, který nabízela už od června a vyšlo to určitě o hodně levněji. Cena karavanu byla stejná jako ve srubu. A musíte počítat jestli je v ceně pojištění a pobytová taxa, pro 4 lidi se to docela nasčítá. Teď jejich ceny nevím, našli jsme si místo sami a do kempů už 2 roky nejezdíme. Napište s jakou CK jedete a v kterém termínu, jiné ceny jsou v červnu a jiné v sezoně.
Re: Mali Lošinj - camp Čikat
26. 06. 2009 17:42
Je to moc krásné místo.Doporučila mi jej kámoška a my jsme tam byli loni. Nelitovali jsme. Je tam opravdu nádherně a je kam chodit a vybrat si místo u vody podle libosti blízko i vzdálenější (dá se jít lesíkem pěšinkou ve stínu, ale i kolem pobřeží. Byli jsme i na pláži za městem.Je to sice delší cesta, ale i tam jsou sprchy a je to tam moc krásné.Stojí to za vyzkoušení.Jen je nutné mít boty do vody.Sociálky v kempu jsou naprosto čisté, teplá voda po celý den, papír na WC.Jestli bychom se letos rozhodli jet k moři, určitě bychom jeli zase sem.Naprostá spokojenost.
Ve městě je i tržnice s prodejem čerstvých ryb - byla to mňamka.Opravdu nemám co vytknout a vřele doporučuji.
Jeli jsme busem přes CK ADRIA na last moment do srubu na 11 nocí a vyšlo nás to jednoho přibližně 5 500,-.Už si to přesně nepamatuju.
Pája.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Pája (26. 06. 2009 17:51).
Re: Mali Lošinj - camp Čikat
26. 06. 2009 17:53
Ten srub je určitě lepší a nevyjde dráž. Ceně bych věřila, ale asi je to cena bez dopravy.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Pája (26. 06. 2009 17:54).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 96
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.